Uygulamadan nerden ödemem gerekiyor hesaplara kartlara falan baktım nakit avans borcunu öde seçeneği çıkmıyor hic bir şekilde
1 ay
Uygulamadan nerden ödemem gerekiyor hesaplara kartlara falan baktım nakit avans borcunu öde seçeneği çıkmıyor hic bir şekilde
Nakit avans ödeme seçeneği yok
Kart borcunuzu ödediğimizde harcama sırlamasın bağlı olarak harcama tutarları ve nakit avm karşılığı ana borçtan düşer
Tbewlde banklar nakit avans faizi yüksek olduğu için önce alışveriş harcamalarını kesip kalan kısmını nakit avanstan düşerler
Genel kural
Bir aylık kart kullanımınızda oluşan borcu ay başında tamamen kapatmak olmalı
Unutmayın
kasa asl kaybetmez
Eda, öncelikle endişelenme, bu tür şeyler çözümsüz değil 😊. Genelde nakit avans borçları, kredi kartı borcunun içinde görülür. Eğer kredi kartın yoksa, yaptığı işlem sanırım bir ek hesap ya da KMH (Kredili Mevduat Hesabı) üzerinden olabilir. Bankanın mobilden uygulamasında “Ek Hesap Borcu” veya “Kredili Hesap” gibi bir bölüm olabilir. Oradan bir kontrol edebilirsin.
Ancak net bir sonuç bulamazsan, en iyisi müşteri hizmetlerini aramak. Onlar seni doğru yönlendirecektir. Genelde sorularına hızlıca cevap verirler. "Kartım yok nasıl aldım bu nakit avansı?" diye düşünme sakın, bankaların bu tür ek hesap hizmetleri oluyor.
Düzenli ödeme alışkanlığı oluşturursan, ileride kredi notunun da pozitif etkilenir. Umarım en kısa sürede çözersin! 💪✨
Cevap
1Cevap
Nakit avansi kredi kartindan kullandiysan kredi karti sekmesine bakmalisin
hesaba para gönder kısmından dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?