Para & Ekonomi Kredi kartıma nasıl nakit para yatırabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kredi kartıma nakit para yatırmak istiyorum. Ordan harcama yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? Güncellemeler+1 yıl Guncel Kredi kartıma nasıl nakit para yatırabilirim? Cevapla Kredi Kartı Soruları Para Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
OzgurGüneş Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gerek ATM den gerekse Eft ya da Fast sistemleri ile yatırabilirsin... 0 0 Yorumla
iaccrestian Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Atmden hallediliyor 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Limitim 2 bin ama ben ustune nakit koymak istiyorum olur dimi. ya da baska bankadan ibanla gonderebilirmiyim Yorumla iaccrestian +1 yıl Gönderiliyor fastla gönderirsin Yorumla Soran +1 yıl Otomatik limit yukseliyor mu yoksa 2 bin olarak mi gozukuyor Yorumla oldyman +1 yıl Kullanılabilir limit yükselir. Yani kartın kredi limiti 2000 tl ise 1000 tl yatırırsan kullanılabilir limit 3000 tl olur. Kartla 3000 tl alışveriş yapabilirsin yani. Kartın kredi limiti yine 2000 tl'de kalır. Yorumla Soran +1 yıl @oldyman Allah razi olsun Yorumla
Bendencevap Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl ATM ler var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Limitim 2 bin ama ben ustune nakit koymak istiyorum olur dimi. ya da baska bankadan ibanla gonderebilirmiyim Yorumla Bendencevap +1 yıl Gönderebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Otomatik limit yukseliyor mu yoksa 2 bin olarak mi gozukuyor Yorumla Bendencevap +1 yıl Yükselmez limit ama gönderdiğini harcarsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gerek ATM den gerekse Eft ya da Fast sistemleri ile yatırabilirsin...
Atmden hallediliyor
Limitim 2 bin ama ben ustune nakit koymak istiyorum olur dimi. ya da baska bankadan ibanla gonderebilirmiyim
Gönderiliyor fastla gönderirsin
Otomatik limit yukseliyor mu yoksa 2 bin olarak mi gozukuyor
Kullanılabilir limit yükselir. Yani kartın kredi limiti 2000 tl ise 1000 tl yatırırsan kullanılabilir limit 3000 tl olur. Kartla 3000 tl alışveriş yapabilirsin yani. Kartın kredi limiti yine 2000 tl'de kalır.
@oldyman Allah razi olsun
ATM ler var
Limitim 2 bin ama ben ustune nakit koymak istiyorum olur dimi. ya da baska bankadan ibanla gonderebilirmiyim
Gönderebilirsin
Otomatik limit yukseliyor mu yoksa 2 bin olarak mi gozukuyor
Yükselmez limit ama gönderdiğini harcarsın
Yatiracaksin