Ben erkek arkadaşım dan ayrıldım annesini kaybetti ve beni bıraktı ben onun yüzünden çalışamadım ve borca girdim ona 2 altın vermiştim ve beni heryerfen engelledi durumu da yok ve ben bugün ablasından istedim ama keşke istemeseydim canım daha çok yandı sanki aramızdaki tek bağ oydu oda koptu gibi canım çok acıyor sizce doğru mu yaptım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Para & Ekonomi konusunda 740 cevap paylaştı. Bence yanlış yapmadın. Sonuçta o altın senin paran. Kimseye hediye etmemişsin, vermişsin ve karşılığı yok. Adam seni engellemiş muhatap bile olmamış. O yüzden ablasına sorman gayet normal. Hatta başka seçeneğin de yokmuş gibi duruyor. Ama neden canın acıdı onu da anlıyorum. Çünkü ablasına isteyince olay artık tamamen bitmiş oldu. Sanki arada kalan son bağ da kopmuş gibi hissettin. Bu yüzden kötü hissetmen normal. Ama zamanla geçer. O kişi zaten gitmişti sen sadece gerçeği kabul etmiş oldun.
21 Yorumla- 7 ay
Ben onu geri getirmek için herşeyi yaptım ama bu sefer hiçbirşry yapmadım çünkü umudum bitti
En İyi Cevaplar
7 ayAslında doğruyu ya da yanlışı zamandan bağımsız düşünmek lazım çünkü sen o altınları geri isterken para için değil biraz da “beni unutma ben de buradayım” demek istedin ama ablasından isteyince o bağın kopuşunu daha sert hissettin değil mi… Yine de yanlış yapmadın hakkını istedin kimsenin vicdanına kalmamalı bu işler sadece kalbin kırıldı çünkü hâlâ seviyorsun hâlâ içinde bir umut vardı o umut bugün biraz daha öldü ama zamanla fark edeceksin ki o altınlar değil senin kalbin en değerli şeydi ve onu zaten hiç hak etmemişti.
02 Yorumla- 7 ay
Gerçekten öyle dedim belki bir ihtimal benle irtibata geçer ama geçmedi ben paranın derdinde değilim ki tek çabam okadar emeğim o 32 yaşında ben 21 yaşında o sadece annesi vardı onu da kaybedince sarsıldı bi tek ben vardım yanında bana ben senin hayatını mahvederim onun için bitmesini istiyorum dedi ve ben onca emeğimle onca çabamla ortada kaldım onun için 2 defa intihar etim saçımı kestim ve her seferinde onu zorla geri getirtim sadece elinden tutmak istedim çünkü çok seviyordum ama baktım en son gerçekten dönmedi eğer sevsevdi brni yaptığım gibi ne yaparsa yapsın dönerdi sadece okadar emeğime sağlığıma yanıyorum
- 7 ay
Bir erkek için kendi canına koyman çok kötü olmuş ve isteyen seven erkek her şeyi yapardı ama o yapmado hayatına bak onu hayatından tamamen çıkar
Hayatınıza yanlış yerden başlamış ve ayni şekilde devam etmişsiniz. Verilen borç unutulur ve bunu karşındaki vicdan yapmalı.. bur döngüye girdiği zaman allah var ben bu kıza yanlış yaptım. Bende emeği de altını da var bir defa ağzını açmadı diyebilmeliydi. sen bunu da ortadan kaldirarak kendini çok düşürmüş sün. ablasını ya da bir başkasını aramak yazmak söylemek zaten en büyük Ayıp
00 Yorumla
parayı ablasından istediysen yanlış yapmışsın. beni engellemiş, ona haber ver biraz haysiyeti varsa borcunu ödesin falan denebilirdi belki. ama böyle sevgililik arkadaşlık borçlarını insanlar hatırlamaz, hatırlamak işlerinde gelmez. geçmiş olsun.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, gerçekten zor bir süreçten geçmişsin ve belli ki hislerin çok karmaşık 😔. Altınları istemek tabi ki senin hakkın, sonuçta bu bir borç gibi görünüyor. Ama şu an yaşadığın acının daha çok duygusal bir yanı var gibi. Aranızdaki bağın bir nesne değil, yaşadığınız anılar olduğunu unutma.
Kendine zaman ver, bu durumu hazmetmek için. Bazen bazı şeyleri yerine koymak ya da hakkımızı aramak ama aynı zamanda hislerimizin dağılmasına sebep olur. Bu da normal bir süreç aslında. Kendine karşı nazik ol, biraz zaman tanı. Unutma, hak ettiğin huzur ve mutluluk eninde sonunda gelecek 🌼. ❤️02 Yorumla- 7 ay
şu an elim ayağım titriyor anlamadım kalbim sıkışıyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayCanım, haklısın, ayrılık ve böyle durumlar çok zor 😔. Kalbin sıkışıyorsa sakinleşmeye çalış, bir şeyler iç, derin nefes al. Bazen duygular o kadar yüklenir ki bedenimiz de tepki verir. Ama unutma, bu hisler geçici 🌿. Kendine iyi bak, yalnız değilsin 💜.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
52Cevap
Onda birsey yok sen alacagini istemisin Eger ondan bag kopacaksa kopsun zaten aslinda kardesindende ayrilmisin bağ olmasada olurmuş yani ama oyle bi dunya yok borç al sonra heryerden engelle sen en guzelini yapmişin bu durumun duygusal bag kurmayla alakasi yok istemisin almisin boş ver.
12 Yorumla- 7 ay
Ama okadar nankör ki bile engellemiş insan gibi diyebilirdi şu an yok elim genişletince veririm
Gizli Üye(25-29)7 ayBir erkek cok ciddi mesele olmadikca senden para istiyorsa sana aşık falan değildir. Şunu anlayın artik. Hala aramizdaki tek bag bitti diyorsun. Zaten sevgisi yokmuş. Sevgisi olsaydı senden bi erkek olarak para istemezdi.. ustune ustluk borcunun üstüne yatmazdı eline ilk para geçtiği an anında kapatirdi borcunu
01 Yorumla- 7 ay
Ben zorla verdim o istemedi annesinin taziyesini yaptı onun için borca girdi
Böyle kızların kıymetini bilmemek aptallık daha neler derdimde neyse birde altin vermişsin birde duygusal anlamda düşünüyorsun halen umarım istediğin gibi olur her şey. ;)
06 Yorumla- 7 ay
Nerde keşke her şey para olsa sadece tek düşüncem belki konuşup sesini duyarım dedim ama ona bile tenezül etmedi
- 7 ay
İyi iyi düşmez ki kıymet verene kiymet veren gibi bende bi kızın üstüne düştüm sonuç hüsran ve zaman kaybı kıza hediyeler aldim altin kolye aldim ama 2 ayın sonunda kız aldıklarını vereyimi dedi istemiyorum onlar senden kiymetliydi artik bir değeri yok benim için dedim gercekten de oyleydi neymiş sen benden daha iyilerine layiksin dedi 1 hafta sonra nisanlanip evlendi demek istediğim cok karektersiz insan var çok
- 7 ay
Bana da aynısını yaptı annesinin tazıyesini bile ben yaptım bana yoluna bak daha iyilerine layıksın defi ve ben 21 yaşındayım o 32 ve ben ondan kat kat daha iyiyim ailem dış görünüşü olsun yaşı olsun madiyati olsun kabul etmedi ben karşı çıktım istiyorum dedim ama beni yüz üstü bıraktı hakkım helal değil
- 7 ay
Evet bende öyle ayrilmiştim yeme içme vs helal olsun dedim ama gönül hakkımı helal etmiyorum dedim etmiyorum da ruhsuz cibiliyetsiz insan çok malsef diyorum ya iyi ye iyi düşmüyor o kadar zaman kaybına ve iyi niyetime halen üzülüyorum cok aplmisim ya da aptal yerine koyuluyoruz gercekten bu nasil dünya anlamyrum seni iyi anlıyorum.
- 7 ay
maalesef allah büyük daha iyilerin çıkar
7 ayYa tabi ki doğru yapmışsın. Seni engellemesi çok ama çok yanlış. Arkadaş hayatından çıkmış olabilir, niye engelliyor? Demek ki bu kadar önemsizsin onun için. boş ver sana değer vermeyen birinden borcunu istemek kadar haklı bir durum yok. Çok iyi yapmışsın. O seni engellemiş, ablasından istemişsin. Çok iyisin böyle devam. Vicdanlık bir durum yok. boş ver.
01 Yorumla- 7 ay
Ablası yazdı dediki durumu yokmuş olunca verir diye
7 ayİyi yapmışsın
Borcunu bile bile seni engellemesi insanı enayi gibi kullanılmış hissetirir
Ödeseydi o da borcunu15 Yorumla- 7 ay
Ama annesi vefat etti hepsini taziyeye ödedi
- 7 ay
Engellemeseymiş oda
- 7 ay
Ben peşini bırakmıyordum
- 7 ay
Ozaman iyi yapmış müstahak sana
- 7 ay
İnsanlar niye bu kadar nankör
7 ayCanın acıyorsa ya zaten yanlış yapmışsın. Daha doğrusu kendi vicdanın rahat değil, o rahat olmadığı zaman da kendini suçlu hissedersin. İyice bir değerlendir. Kendine de çok yüklenme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBende annesi vefat ettıgınde 10 bine yakın para vermiştim bu sayede 1 seneye kadar taşıdık ilişkiyi paramı galan atmak için mesaj yazdı ablasından isteyerek daha da küçük duruma düşürmüşsün bence
021 Yorumla
Cevap sahibi7 ayHiç farkında olmadan aynı kaderi yaşamışız 🥲
- 7 ay
ama ne yapayım heryerfen engelledi okadar emek verdim sonrada dedi benim annem öldü mutluluk bana haram senin hayatını da karartmak istemiyorum dedi hayatına bak dedi
- 7 ay
Peki annesinin kaybından sonra tavrı nasıl oldu
Cevap sahibi7 ayAdam en doğru olanı yapmış her ne kadar üzücü olsa da bana cehennemi yaşattı yeminle saçımı kazıttım ben işimden oldum en azından ondan önce işinde gücünde bi insandım mesela Antalya da çalışıyordu ben İstanbul bana gezme diyodu kendi denizde sörflere mi gitmedi nargile içmeye mi ben yine sustum daha çok şey var takip etmişsin mesajgönderelşyosan at konuşalım
- 7 ay
Ay bende saçımı kazıttım ben bilmiyorum mesaj atmayı sen atsana
Cevap sahibi7 ayAtamıyorum bişeyin 3 olması gerekiyomuş 😒
- 7 ay
Instagramdan yaz dalyamtnn profil kapalı fotoğraf şalım beyaz
Cevap sahibi7 ayBenimki biraz manipüleciydi ben annesi öldükten 1 ay sonra ayrıldım ağladı falan kendimi kötü hissettirdim 3 aylıktık 1 seneyi devirdik 2 gün önce ayrıldık beni hayattan etti soğuttu çok şeyler yaşattı bana sifdetinden tut anama bacıma sövmesine kadar istemediği olmayınca sen mi kadısın ben mi siyip engelledi 2 gün engelliyo 2 gün sonra özledim diyip kaldırıyo
Cevap sahibi7 ayİnsta kullanmıyorum kapattım 1 sene önce sevgili olduğumuzda hem onunkini hem kendiminkini
- 7 ay
Bana instadan yazsana aynı döngüfeyiz
- 7 ay
Ha nasıl yapıcaz peki senle acil dertleşmeliyiz
Cevap sahibi7 ayBilmiyorum ki ya wp dicem burdan no da olmaz başka hiç bişey kullanmıyorum 🥲
- 7 ay
Snapchat var mı
Cevap sahibi7 ayHiç sosyal medya kullanmıyorum 🥹
Cevap sahibi7 ayBurdan merak ettiklerini sor ben cevaplarım
- 7 ay
Ama çok uzun olur 😂
Cevap sahibi7 aySorun değil bende anlattığım kadar kolay yaşamadım :)
- 7 ay
Yazıp hemen yorumda silinmiyor yoksa numaramı yazıcm
Cevap sahibi7 ayEvet öyle bi kötü özelliği var buranın ama anlar sorun yok dinlerim
- 7 ay
Şöyle yapalım ben bi soru sorucam sadece sana açıcam sen ordan numaramı al
Cevap sahibi7 ayOlur
7 ayYanlış yapmışsın muhatap olduğun kişi eski erkek arkadaşındı vermeye gücü yoksa da sadakam olsun diyip unutacakdın altını istemek ayıp olmuş
01 Yorumla- 7 ay
Ama ben para için yapmadım ki keşke bana yazsaydı diye yaptım ama yapmadı
Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Hakkin olanı istemişsin engellemese neyse tamam dersin ama zaten engelleyerek o paranın üstüne çökmeye çalışmış
01 Yorumla- 7 ay
Keşke her şey para olsaydı insan bi derdi bende hakın var elime düşerse veririm diye onu bile yapmadı
Ablasından neden istiyorsun ki , araları daha çok bozulacak. Yani bir şekilde kim aldıysa onun vermesi gerek
05 Yorumla- 7 ay
Ama beni engelemişti heryerfen ben de dedim kendisi bana mesaj atabilirdi durumum yok sonra veririm diye ama yapmadı
- 7 ay
İhtiyacım vardı yoksa istemem asla benim huyumu biliyor belki bi ihtimal sesini duyarım dedim ama engelemiş 3 ay oldu
- 7 ay
Vermesede ne diyim canı sağolsun
7 ayAranızda bağ falan yokmuş ve borcu olduğu halde engelleyen karaktersiz bir insanmış. Ayrıca kız arkadaştan borç istenmez
02 Yorumla- 7 ay
Zoruma giden onca emeğim
- 7 ay
Emeği verdiğin anda zoruna gitmiyorsa şimdi de gitmemeli. Değişen bir şey yok
7 ayAranızda bağ falan yok kendini kandırma 2 altın mı aranızdaki bağı olacaktı? Sen en doğrusunu yaptın
00 YorumlaDoğru yaptın tabi kendını dusun biraz bahaneler arkasına saklanıp senı bırakan ınsandan tabıkıde altınını ıstıceksın
00 Yorumla
7 ayIstemek hakkın verecek tabiki kisilik sahibi biriyse vermesi icab eder
04 Yorumla- 7 ay
Vermedi şu an durumum yok dedi
- 7 ay
Bu bir suç evlilik vaadiyle kandirdi dedigin anda dava yolu ile alabilirsin
- 7 ay
Allah’ından bulsun varsın para da gitsin Allah görüyor
- 7 ay
Cok üzücü bi durum ALLAH A havale et o zaman kisilik meselesi
Verirken borç olarak verdiysen istenir ama yok karşılık beklemeden yardım için verdiysen istenmez. Üzülmene de kırılmana da gerek yok.
00 YorumlaSevgililer arasında borç kavramı olması beni hep şaşırtmıştır. Ayrıldıktan sonra harcanan şeyleri istemekte şaşırtıyor. Benim görüşüm bu
00 YorumlaKeşke elinde bir belge olsaydı ya da WhatsApp konuşmaları polise gidebilirdin
06 Yorumla- 7 ay
Yapmadım karekterine yakıştırıyorsa Allah’ından bulsun
- 7 ay
Abi keşke her şey para olsa sadece dedim belki benle irtibata geçer onu bile yapmadı
- 7 ay
Allah’ından bulsun ne diyim bu saatten sonra zaten sırtı doğrulmaz oydu anasıydı Onuda kaybetti yanında ben durdum beni de kaybetti ben madıyatı olsun yaşı olsun tipi olsun ailem kabul etmedi ben ettim olucak dedim ben 21 yaşındayım her şeyiyle kabul ettim zaten bu saatten sonra 32 yaşında o sırtı doğrulmaz evlenemez de
Ayıp etmişsin çizik atabilirdin biz nelere çizik attık nelere bana göre yanlış
04 Yorumla- 7 ay
Ama ben hiç çalışmadım bir sürü borcum var annem hasta ödeme yapıyorum
- 7 ay
Durumu izah ettim oda farkında onun yüzünden çalışmadım tedavi gördüm psikolojimi bozmuş tu
- Para & Ekonomi konusunda 909 cevap paylaştı.
7 aySen kendinin olanını istemişsin bunun için suçluluk duymana gerek yok
02 Yorumla- 7 ay
Ama canım yanıyor
- 7 ay
Geçer zamanla
7 ayAldığı borçtan kaçmak için bağ kopuyorsa bağ yoktur, çıkar vardır
02 Yorumla- 7 ay
Borçtan kaçması sırf onu yanlız bırakmadım diye bana dediki senin benim yasıma saygın yok dedi bitirdi
- 7 ay
O yaş yaşanmadan önce mevzu sana duyulması gereken saygıydı. İnsanlar böyle manipüle ediyor
Gizli Üye(25-29)7 ayPara kimseye gökten yağmıyor sende çalışıp emek verip kazanıyorsundur eminim neden onda kalsın ki? 2 gr altın az para mı bir işini görürsün yani. Bide heryerden engellemiş borcuna sadık olmayan adamdan bir cack olmaz zaten ayrıldığınız da iyi olmuş umarım alırsın paranı
00 Yorumla
7 ayAdam seni engellemiş sen hâlâ aranızda bi bağ olduğunu sanıyosun. İyi yapmışsın
00 Yorumla
7 aySeni engelleyen birine acıman yanlış. Bazi kişiler sorumluluk sahibi değil ve uyarılmaları gerek
00 YorumlaNasıl olduğu bence önemli değil, önemli olan alabildin mi? Sonuçta borç vermişsin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 351 cevap paylaştı.
7 ayonu istemek senin en doğal hakkın bunda şüphen olmasın, kopan kopmuş zaten..
00 Yorumla
7 ayBorç olarak mı vermiştin altını? Ne diye vermiştin?
00 Yorumla
7 ayseni bıraktığını söylüyorsun daha bağ filan tutmaz zaten
00 Yorumla
7 ayYani tabikide istenebilir ama zor bı zamanda istemiş ve durumu yokmuş belkide onunla yeniden iletişime geçmek için yapmışsınizdir ama bu sizin hakkınızda kötü düşünmesine sebep olabilir
01 Yorumla- 7 ay
Ona yazmak için yaptım
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBende bu para konusunda kullanldm paradan sebep engellenmek kadar kötü bir şey yok.
03 Yorumla- 7 ay
İşte maalesef Onuda geçtim yoksa kendisi diyebilirdi olunca vericem diye
Cevap sahibi7 ayVermezdi emin ol 😂 yalan söylerdi ya insan bu kadar düşemez ya bana borcu var diye duygularımı kullandı vercem diye yalan söyledi sonra engelledi. Benim duygularımlar oynadı. Ne gerek vardı durumum yok diyebilirdi niye bir insanın duygularınlyla oynarlar?
- 7 ay
Gerçekten öyle ama bu benim yöneticim bence verir diye düşünüyorum kendini şirkette o konuma düşürmez umarım
Gizli Üye(30-35)7 ayGeri gelmez muhtemelen o para hiçbir zaman ona göre ver
01 Yorumla- 7 ay
Vermedi
Çoktan geri vermesi gerekiyordu. İyi yaptın
08 Yorumla- 7 ay
Engelmiş vermedi durumum yok demiş
- 7 ay
Çalışıyor benim yöneticim ben asgari alıyorum o 70 bin alıyor bu aralar sıkışığım demiş
- 7 ay
Tam altındı gram değil ki
- 7 ay
Yöneticim kendimi de Onuda o duruma sokamam ki ben
Gizli Üye(30-35)7 ayDoğru yaptın seni bırakmış altında bıraksın bir zahmet
10 Yorumlaaltını geri alabildin mi? bence doğru yapmışsın bu devirde kimse kimseye altın vermek zorunda değil borç yani bu geri ödemesi lazımdı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAblasi yerine borcu verdigin kişiden istemeliydin, ama istemekte haklısın bu devirde borç eş gecilcek gibi değil kızdan borç istemesini biliyorsa geri vermesini de bilecek
01 Yorumla- 7 ay
maalesef engelediği için ablasında istedim
7 ayİyi ki de aldın. Altın olmuş kaç para
10 Yorumlaİste tabiki sen söylemeden vermesi lazım zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayŞimdi ilk sorum neden gram altın, ikincisi neden hediyenin parasını istiyorsun? Zuhahsha ne kadar dengesizsin
01 Yorumla- 7 ay
Tam altın gram değil kirasını ödedim hediye değildi vericekti ayrıldık engelledi
- Para & Ekonomi konusunda 317 cevap paylaştı.
7 ayDoğru yapmışsın ablası ne dedi peki
02 Yorumla- 7 ay
Durumu yok şu an olsa verck
- 7 ay
Anladım ama vermez
Doğru tabi ki, niye verdin ki?
03 Yorumla- 7 ay
İhtiyacı vardı keşke para olsa sadece ben okadar emek verdim ki sağlığımdan bile oldum ama bana dediği şey ben senin hayatını mahvederim daha iyilerine layıksın didi ve bitirdi engelledi
- 7 ay
Durumum olunca veririm dedi ama çok utandım
- Para & Ekonomi konusunda 741 cevap paylaştı.
7 ayDoğru yaptın. Sôkarım acısına. Erkek olsun.
01 Yorumla- 7 ay
Vermedi
İyi olmamıs su an ayrımısımız
02 Yorumla- 7 ay
Evet ayrıyız o bitirdi daha iyilerine layıksın ben senin hayatını mahvederim dedi
Gizli Üye(25-29)7 ayyani borç olarak vermediysen ayıp olmuş tabii
01 Yorumla- 7 ay
Borç olarak verdim
İki gram altını isterken hiç utanmadin mi
05 Yorumla- 7 ay
2 tam altım ben asgari alıyorum o 70 bin alıyor bence o o uyanmalı
- 7 ay
Hayır şu an durumum yok dedi
- 7 ay
Ne diyim Allah’ımdan bulsun
Bence iyi yapmışsın. Bazıları hak etmiyor
01 Yorumla- 7 ay
Vermedi
Para & Ekonomi konusunda 405 cevap paylaştı. Evet
Geri ödemeli00 Yorumla
7 ayYoo iyi etmişsin, borç ayrı bir seydir
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Kime verdiysen ondan isteyeceksin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 527 cevap paylaştı.
7 ayBoş ver ya al sen seninde ihtiyacın var
00 Yorumla
7 ayVallah doğru yapmışsın
00 YorumlaDemek ki sevgisi iki gram etmemiş
00 YorumlaNe kadar süre geçmişti ve neden engelledi
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayDoğru değil kime verdin ise ondan alır
00 Yorumla
7 ayYanlış bir şey göremedim
00 Yorumla
7 aySevgiline 1 kuruş vermiceksin saçmalamayın ya
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 356 cevap paylaştı.
7 ayHem seni ve hem altınlarını mı yedi?
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. borcu kime verdşysen ondan isticen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayİyi yapmışsın az para değil verecekler mi peki
01 Yorumla- 7 ay
Durumum olursa veririm demiş ablasına
Gizli Üye(25-29)7 ayHakkındır. Verseydi o da.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen olsam ben de öyle yapardım
00 YorumlaNiye istemeyeceksin ki hakkın olan şey bu
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Eski sevgilime 2 gram altın vermiştim. Borcu ablasından istemekle doğru mu yaptım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler