Gerçek bir zenginden tavsiye almak isterim ben nasıl olabilirim?

Lütfen dalga geçmeyin ama 20 yasinda bir kişim ve her gün intihari düşünüyorum insanların sıradan şeylere sahip olduğu şeyler benim hayalim ve her gün ağlıyorum gözlerim iltihaplandı o derece dışarıya bunu asla yansıtmıyorum ve güzel bir kızım o yüzden hep öyle olmak zorunda kalıyorum ve artık böyle yaşamak beni çok yıprattı aile düzenim hiçbir zaman olmadı bir çalışma masasına bile hayatımda hiç sahip olamadım ve ben küçüklüğümden beri çok başarılı bir öğrenciydim ailemin kabahatlarından dertlerinden mahvoldum hayata yinede tutanacak bir şey arıyorum ama her geçen gün tükeniyorum zengin olmak istiyorum aslında zenginlik de değil ev sahibi güzel bir oda bir boy aynası bunları isterdim ve annem kardeşlerim ile salonda kahve içmek isterdim ve benim kimse böyle olduğumu bilmiyor herkes benim tek derdim işte babacığıma ne kıyafet aldırayım sanıyor oysaki babam hayatı boyunca bana 5 kuruş vermedi üstüne hayatımızı mahvetti durum böyleyken kendimi mükemmel gösterdim ama hayatım ve yaşadığım şeylerin böyle olmaması beni yoruyor ve hayatımı hem mükemmel göstermek zorunda kaldım küçüklüğümden beri çırpınıyorum lütfen zengin olan birinden tavsiye almak istiyorum belki benimle aynı durumda olan biri vardır ve kurtulmuştur bana yol gösteren biri olursa yazabilirsiniz

Gerçek bir zenginden tavsiye almak isterim ben nasıl olabilirim?