Abim beni hiç umursamıyor, sürekli tersliyor, azarlıyor Ne yapmam lazım? Siz olsaniz kiz kardeşinize böyle mi davranırsanız?

Abimle beraber yaşıyoruz. Annem babam yok. Maddi açıdan çok zorluk çekiyorum. Abim memur, işi gücü var ama bana 5 kuruş faydası yok. Dün mecbur kaldım para istedim 200 TL sadece onu bile vermedi. Git başımdan dedi. Bir sevgilisi var ve ona gelince almadığı hediyeler marka saatler çantalar kalmadı. Bana gelince 5 kurusu yok ama...
Böyle gerçekten olmuyor. Part işlere bakıyorum
Okul saatlerine uygun bulamıyorum. Okuldan zaten geç çıkıyorum birde calisirsam akşam eve gelmem benim için sıkıntı olur. Ne yapicam bilmiyorum😢
Bugün zaten gelirken bayıldım abime söylemedim bile. Niye böyle bilmiyorum yaAbimle beraber yaşıyoruz. Annem babam yok. Maddi açıdan çok zorluk çekiyorum. Abim memur, işi gücü var ama bana 5 kuruş faydası yok. Dün mecbur kaldım para istedim 200 TL sadece onu bile vermedi. Git başımdan dedi. Bir sevgilisi var ve ona gelince almadığı hediyeler marka saatler çantalar kalmadı. Bana gelince 5 kurusu yok ama...
Böyle gerçekten olmuyor. Part işlere bakıyorum
Okul saatlerine uygun bulamıyorum. Okuldan zaten geç çıkıyorum birde calisirsam akşam eve gelmem benim için sıkıntı olur. Ne yapicam bilmiyorum😢
Bugün zaten gelirken bayıldım abime söylemedim bile. Niye böyle bilmiyorum ya
Abim beni hiç umursamıyor, sürekli tersliyor, azarlıyor Ne yapmam lazım? Siz olsaniz kiz kardeşinize böyle mi davranırsanız?