En fakir olduğunu söyleyenler bile nasıl o kadar lüks yaşıyor?

Üniversiteye gidenler fakiriz diyorlar kyk da kalanda bile soğuk egolu küçümseyici tipler herkes birbirine hava atıyor gününümüzde en çok kızlar çok fazla birbirilerine hava atıyor rekabet ve küçümsüyorlar modernlik popüler kültür adı altında her konuda böyleler derse hiç kullanmadıkları laptopları tabletleri falan götürürler amaç göstermektir günlük giyimleri bile modern crop bustiyer askılı üstler şortlar falan her şeyleri hava atmak üzerine çeşit çeşit saç bakım ürünleri var saç kremi serumu maskesi saç bakım yağı sütü köpüğü en az 5 çeşit sadece saç için düzleştirici şekillendirici vs yüz içinde aynı şekilde yüz maskesi yüz yıkama jeli tonik serum göz kremi kağıt maskesi lip balm nemlendiriciler vs çeşit çeşit makyaj kozmetik bakım ürünleri pahalı markalar her şey için her konuda bir sürü çeşit ürünler birde bunun sosyal hayat gezme kısmı var sevgilileri arkadaşları ile ortam ortam gezmeler hediyeleşmeler giyim kısmı var ve bu çok gerici benim şahsen bunları yapacak yüksek bütçem yok ve muhtemelen zorbalanıp küçümseneceğimi ezileceğimi saygı görmeyeceğimi hissediyorum ben anaokulu ilkokulda bile o küçük çocuk yaşta bunların dışlanmasını yaşamıştım birde şu kısmı var o kadar eşyayı ürünü taşıması yük sığdırması çalınma ihtimali var yurtlarda temizde değil eşyaları koruyamazsın ki bütün kıyafetleri götürsen sığmaz az götürsen bu seferde herkes şık giyinirken ezik duruma düşülür aynı şeyleri giyiyor olursun ve evde dursam dert üniversite dert böyle düşününce boş geldi yetersiz hissettiren ortamlar sizce ne mantıklı

Güncellemeler
8 ay
Hafife alacaklar yazmasın
Güncellemeler
8 ay
Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!
En fakir olduğunu söyleyenler bile nasıl o kadar lüks yaşıyor?