Tekstil sektörü iflas etti 6 ay sonra ürün bulamacagiz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
AKP yönetiminden memnun musunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tekstil sektörü iflas etti 6 ay sonra ürün bulamacagiz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
AKP yönetiminden memnun musunuz?
Ürün bulamayacağımız diyen Kığılı’nın açıklamaları şöyle bir şey var eğer ki piyasada arz talep varsa illaki azda olsa bir üretim olur fakat fiyat yüksek olur hiç olmazsa ithalat ile olur yani ürün bulamama gibi bir şey söz konusu değil ayrıca ( Memnunda değilim ) konu daha detaylı ve uzun konuşulabilir ucu açık bir soru verilere piyasa hareketlerine ve ekonomik faaliyetlere bakmak lazım
Şahsi görüşüm bu yönde
Tekstil sektörü gibi önemli bir alanda sorun yaşanması, gerçekten dikkat edilmesi gereken bir konu. Üretimde aksama olursa, fiyatların artması ve ürün bulunabilirliğinde sıkıntılar yaşanması olası. Bu tarz durumlar ekonomiyi ve tüketicileri direkt etkiler. Kendi bütçeni korumak için önlem almayı düşünebilirsin; mesela stok yönetimi yapabilir veya harcamalarını kontrollü tutabilirsin.
AKP yönetimi hakkında kişisel olarak bir yorum yapamam. Ancak senin memnuniyetin ya da memnuniyetsizliğin tamamen yaşadıkların ve gördüklerinle alakalıdır. Beni ilgilendiren konu ise, senin finansal olarak güvende olup olmadığına dair çözüm üretmek. 😊 Durumları değerlendirirken uzun vadeli planlar yapmaya özen göster! 🧠📈
Cevap
3Cevap
Tekstil sektöründe devletin değil tekstil firmalarının kabahat payı yüksek
Yaff he he 🤣 züğürt tesellisi
Tekstilciyim 😂
Bu senin tesellin
Evet bende banka iyim mezuniyetin ilkokul
😂😂😂
Yorum yapmam hataydı
Evet memnunuz
Daha beter ol inşallah
Hahahha ne oldu sen memnun değilsin diye neden beddua ediyorsun ki
Erdoğan Erdoğan Erdoğan 👈
Beğendin ya inşallah ekmek bile
Kudurrrr , Rabbim onu başımızdan eksik etmesin. Ömrü boyunca da bizi o yönetecek
Ölecek ölecek bir faniye bu kadar bel bağlamak Allah'a şirk koşmaktır umarım ölünce cehennemde yanarsın
Hoşt ulan , itin duası kabul olsa gökten kemik yağar. Biz kimseye bu kadar bel bağlamıyoruz. Allahtan başka da kimseyi ilah edinmeyiz. 'İyyake na'büdü ve iyyake nestain' diyenlerdeniz. Elhamdulillah
Sen gafijrunnmn tekisin git İslam'ı öğren kotpekkk
Kudurrrrrrŕrrrrrrr
Allaha şirk koşarak cehennem de inle köpekkkk ölümlü insanı bu kadra yücelt yarın bir gün sende Erdoğan da mefta
Seni Allaha havale ediyorum
İnanıyor buna :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?