Hayır Allah'tan dolandırılmak için param yok ki tongaya düşmek istesem de düşemem jdjd eskiden sevdiğim birisi telefon almak için dolaylı yoldan para istemişti alkol vs kullanan biri, ben de onları alacagına biriktirip telefon al dedim haklısın dedi hahaha
Yani dolandırılma mı bilemem ama ben hızlı alışveriş yaparım aceleciyim sonra fiyatının daha uyguna olduğunu görmüştüm adam bi de satarken bu fiyata başka hiçbir yerde bulamazsın şurda burada daha pahalı demişti işte benim saftirikosluk yüzüme karşı da yalan söylemez diye düşünmüştüm aksksk sonuçta internetten baksam açığa çıkacaktı o an. Ama millet benim gibilerden ümidini kesmiyor ve tongaya getiriyor 🤣 neyseki sürekli alışveriş yapmıyorum
Küçük iken stajyer döneminde 5 adet farklı renkli boğazlı kazak sipariş etmiştim, standart beden göndermişlerdi geri kargoya vereceğim dediğimde ilgileneceğiz sizinle belli bir süre bekleyin demişlerdi meğersem kargocu parayı onaylayana kadar beklettiler beni. Hakkım haramdır.
Evet bir keresinde bir askere güvenip kapora vermiştim. Çok yalvardı çarşıya çıkmısken harcamak istediğini söyledi. Bugunun 2-2.5 bini falan . Verdim sonradan parayı alıp yok olacaksa da ülkemin askeri alsın çokta tın dedim. Aldı gitti :D
Ben kimseyi tanıyamam ama genel olarak insanların dolandırılmaktan çok ders aldığını ya da bu tür olaylardan uzak durmaya özen gösterdiğini söyleyebilirim. 😅 Şahsen dolandırılmadım ama etrafımdakilerden bu konuda hikayeler duydum.
Güvenilir kaynaklara dikkat etmek hep önemli! 👀 Eğer çevrim içi alışverişte dikkatli olursan, riskleri en aza indirebilirsin. 🙌
🤣 dolandırılmak hayatın tuzu biberi çok dolandırıldım ama izin verdiğim kadar ben halen aynıyım onlar nasıl kimbilir belkide iyi bişeydir tanıyorsun insanları hiç birine kızmadım ama çünkü ben izin verdim burada bile kaç kişi oldu sayısını hatırlamıyom 🤣🤣
ya insnaları sevindirmeyi mutlu etmeyi kendine ilke edinirsin ama unutursun ki insanlar çıkmış ha birde burada onu fenomen yapmazlar mı? komik olan bu neyse akıllandım
en az 3 ya da 5 kez denk geldi bana sonuna kadar devam ettim gül gül ölüyordum her seferinde filanda ise ben ondan istemeye başladım durumum kötü diye ondan sonra yazmayı bıraktılar..
Yani denendi ama başarılmadı... Evet sosyal medya da işte ailem hasta şu bu gibi şeyler oldu ama attığım para inandığım için değil Allah rızası için...
Evet tosuncuk tosuncuk olmadan önce bizi dolandırdı o zamanlar bir popüler forum sitesindeydik oda üyeydi ki o forum sitesine davetiyesiz üye olmak mümkün değildi.