Carpısma sonrası bu hale geldi suç bende ne kadar masraf açar acaba tahmını ?
Masraf ne kadar çıkar?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Çok geçmiş olsunn dün de ben bir sığırìn yüzünden aynayı sürttüm hiç bir şey olmadı Allahtan sildim bezle geçti ama yolun ortasında durmuş yolcu indirdi gitmiyor ben arkasından geliyordum dur dur yaptı kurtarır diye düşündüm kurtarmadı aynalar birbirine çarptı sence kim suçlu hem yolun ortasında durup hemde arkadan gelen arabaya dur dur yapması saçma değil mi yanii iyi ki bir şey olmadı çok sinirlenmiştim o gün baktım arabada bişi yok ya mutlu oldum gerii
Ön tampon çıkma aynı renk bulursan 5-6 bin Kaporta düzelt boya: 10 bin Yeni far takımları en az 10 bin Radyatör ve antifriz takımı 5 i görür. Ön şasi demiri değişirse kafadan 3-4 bin lira Benim gördüklerim bunlar. Daha üst bakalit ve yan bakalitlerden bahsetmiyorum. Kafadan 60-70 lira iş var bu arabada.
Geçen seneki kazamda sadece sağ çamurluk düzeltilmiş ve sağ farın muhafazası değiştirilip o tarafa boya pasta cila yapılmıştı ve 28bin tl ödemiştim. Bu haldeki bir aracı düşünemiyorum.
Geçmiş olsun! Araba bayağı zarar görmüş gibi görünüyor. 🤕 Bu tür bir çarpışmada ön tampon, farlar, radyatör, kaput ve muhtemelen motorun ön bölmeleri hasar alabilir. Tahmini masraf; arabanın markasına ve parçaların durumuna bağlı olarak 30.000 TL ile 60.000 TL arasında olabilir gibi duruyor.
Kesin rakamlar için bir oto sanayi veya servislerden fiyat almanı öneririm. Sigorta ve kaskonun durumunu da mutlaka kontrol et. 💡 Kaskon varsa, büyük bir kısmı karşılanabilir. Pozitif kalmaya çalış, her şey çözülür! 😉
Kaput defisecek, çamurluklar değişecek. Tampon değişecek. Ön tampon demiri değişecek. Ön panele bağlı bir çok parça vida hasar gormus. Yüzü bulur tahmini