Yanlışlıkla dalginligima gelip araca yandan vurdum el büyüklüğünde göçme ve avuç içi kadar da boya atması var ne kadar tutar araç görseldeki gösterdiğim yer
Normalde parça başına 7 bin gibi bir rakama boyuyorlar mesela komple çamurluk boyatsan 7 bin lira. Ama hafif göçük düzelteme macun boya ve işçilik sen hatalısın diye 5.000₺ gibi bir rakam çıkar. Sen konuş bence anlaş 2.500₺ teklif et direkt.
0
6 Yorumla
Soran
10 ay
5 bin TL tutsa yemin ederim gider paşa paşa öderim bu kadar stres yaptığıma değmez umarım dediğiniz gibi olur
Strese sokma kendini ya.. Çok fazla tutan bir şey değil sanırım ilk defa geldi başına karşı tarafta biraz seni korkutmuş. Az bi işlem var zaten çok fazla bir şey tutmaz göçük düzeltilip macın çekilecek sonra lokal olarak boya atılacak yani o kadar. Ben iki tamponu boyattım komple 4.000₺ Fazla stres yapma yani.
Yeni yeni trafiğe çıkıyorum simdi klasik kadın sürücü dersiniz diye de korkuyorum ama tek başıma bir şeyleri yapmaya çalışmak özellikle de bilmediğim şeyleri stres oluyorum 1 hafta oldu kazayı yapalı ve o günden beri yemek dahi yiyemiyorum stres yapmaktan kendi aracımda da hasar var ama kendi aracımı düşünmüyorum bile şu an yaptırmak bile istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normalde parça başına 7 bin gibi bir rakama boyuyorlar mesela komple çamurluk boyatsan 7 bin lira.
Ama hafif göçük düzelteme macun boya ve işçilik sen hatalısın diye 5.000₺ gibi bir rakam çıkar.
Sen konuş bence anlaş 2.500₺ teklif et direkt.
5 bin TL tutsa yemin ederim gider paşa paşa öderim bu kadar stres yaptığıma değmez umarım dediğiniz gibi olur
Strese sokma kendini ya..
Çok fazla tutan bir şey değil sanırım ilk defa geldi başına karşı tarafta biraz seni korkutmuş.
Az bi işlem var zaten çok fazla bir şey tutmaz göçük düzeltilip macın çekilecek sonra lokal olarak boya atılacak yani o kadar.
Ben iki tamponu boyattım komple 4.000₺
Fazla stres yapma yani.
Yeni yeni trafiğe çıkıyorum simdi klasik kadın sürücü dersiniz diye de korkuyorum ama tek başıma bir şeyleri yapmaya çalışmak özellikle de bilmediğim şeyleri stres oluyorum 1 hafta oldu kazayı yapalı ve o günden beri yemek dahi yiyemiyorum stres yapmaktan kendi aracımda da hasar var ama kendi aracımı düşünmüyorum bile şu an yaptırmak bile istemiyorum
Bir de hangi şehirde boyattıniz acaba şehirden şehire farklılık gösterir mi
Ulaş bana.
Mesaj attım
Yaptırma hurda teşviki çıkınca ver gitsin
Araç benim değil karşı tarafın hatalı oldugum masraflari ödemeyi kabul ettim
Anlıyorsanız ortalama ne kadar masraf çıkar acaba
Kaportacı çeker onu, dazla tutmaz heralde
Umarım öyle olur
Altı üstü Tofaş zaten onların parçaları ucuz olur ama göçükleri artık vakumla çekiyorlar o yüzden fazla bir şey tutmaz
Boya falan da attı ya o yüzden biraz endilesendim çok da anlamıyorum arabalardan
Zaten dandik araba çok çıkmaz
Umarım öyle olur çok teşekkür ederim rahatlattıniz bir nebze de olsa
Rica ederim