Çocuklu eşinden anne mekandami çalışmalı farklı şeyler mi kolay hızlı çok para icin?

Eşim aldattı darp etti suçlu ben oldum siz kadinlar seytansinjz aklıma girdi kasinani şey yaparım dedi bende kasiniyorum benide kasisinlar dedim daldı bana bende yol verdim istemiyorum kadınlık gururum var hani zor oluyor ama şimdi tekim çocuk var otelde kalıyorum birikmislik bitti şu anlık mekanda çalışıyorum 22-04-00 mekandayim 5 yapıyorum ama yemin ederim yetmiyor günlük otel 2000 yemek 500 gezme çocuk park felan 1000 Max günlük ciro 3500 4000 gidiyor hani bu adamı affetsen ne olcak eskisi gibi olmaz yayinlardanda bisiler alıyorum ama çekemedim düşmek istemiyorum korkularım var asgari ücret ile makarnacilar gibi karnım aç dua edip gökten para gelmesini bekleyemem,

Güncellemeler
8 ay
Mekanda kimse zorla şey etmiyor ben kabul edersem çıkarım midesizlik iğrençlik bana ters ben yer içer alkol icer goygoyumi sohbetini yapar giderim
Güncellemeler
8 ay
Boş muhabbet yapmayın aç kaldinizmi çocuk var oğlum fedakar bir anneyim Suriyeli değilim ki makarna spor bana sporsor olsun mk
Çocuklu eşinden anne mekandami çalışmalı farklı şeyler mi kolay hızlı çok para icin?