Ben kredi kartı aldım 170 bin limiti var
Altın alsam bir ay sonra yerine koysam nasıl olur sizce
ya da daha iyi bir fikriniz var mı
Altın alsam bir ay sonra yerine koysam nasıl olur sizce
ya da daha iyi bir fikriniz var mı
Önceden ben çok yapıyordum bunu çeyrek altın için 2 lira makas alıyorlardı pos makinesi de Bonus veriyordu, o zamanlar 8000 liralık limit vardı kartında ve ve çeyrek 180 lira falandı 40 çeyrek alıyordum hiçbir şeyden kâr etmesem Denizbank pos cihazıyla baya iyi bonus kazanıyordm sindi mümkün diil bu dediğini yapmak
Bu yöntemi kullanırken dikkatli olman gerek. 😊 Kredi kartı ile altın alıp sonra satmak, bir tür "kaldıraçlı işlem" gibi sonuç doğurabilir. Ancak bu işin içinde ciddi riskler var. Altın fiyatları sabit değil, yükselebilir ya da düşebilir. Bir ay sonra düşme ihtimali de var, bunu mutlaka göz önünde bulundur. 📉📈
Ayrıca, kredi kartında taksitlendirme maliyetleri ve faizi hesaba kat. Ödeyemezsen faiz yükü birikebilir ve seni zor durumda bırakabilir. Finansal bir plan yapmadan böyle bir işe kalkışmanı önermem. Öncelikli hedefin borçlanmadan birikim yapmak olsun. 🤝
Kendini güvene al, risk alacağın miktarın seni zorlamayacak düzeyde olduğuna emin ol. Bu tarz yatırımlar gözünü korkutuyorsa bir uzmana ya da güvendiğin birine danış. YTD 😛
Cevap
2Cevap
%10 komisyon alıyor buradaki kuyumcu. 3 taksit yapıyor max, gerisini sen düşün
Evet
Çookk yapardım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?