Önce bana borç versene dedi.
Ne kadar lazım dedim
100 bin dedi var mı dedi çantamı gösterip
Yanımda yok yanımda nası olsun dedim
Ertesi gün 200 bine çıkardı
Önce bana borç versene dedi.
Ne kadar lazım dedim
100 bin dedi var mı dedi çantamı gösterip
Yanımda yok yanımda nası olsun dedim
Ertesi gün 200 bine çıkardı
Cevap
3Cevap
Gpygoy yapıyor, uzatmayın, dur olacak de elini çantaya sok, nah yap, ah buldum de, nahı göster gül
😅😂😂😂😂😂😂
Goy goy sandım bende ama ciddi. Gülme diyo ciddiyim diyor 1 haftadır
Nahı gösterince gülücwn, abi öderken sıkma kendini, oldukça verirsin mahmut abi ye de
😂😄😄 Allah'm ya🤣
böyle tiplere pic olucan😂
Abi almadan vermek yaradanın işi, sen bi 300bin ateşle ben sana içinden 200 veririm de😂
Herkesler mıtlu olsun de gül geç😂
Yok vermem derse abi genç adamsın, bir gencin yoksa parası, arkasıdır kumbarası, bozdur bozdur harca de, mıçmaktan başka işe yarasın bari, yıllrdır taşıyosun bunu de😂
Seni dolandirir gider bir şey alamazsin
Noter?
Ben zaten şöyle bi huyum var sevdiğim insana borç olarak değil içimden gelirse karşılıksız veririm ama böyle büyük rakamlar değil.
Noter moter hikaye üstünde bir şey olmayan adam dan noter bir şey alamaz hatta üstünde mal vardır adam ertesi gün gider birinin üstüne yıkar geçer tabiki sevdiğin insan olursa karşılıksız verirsin bu sevdiğin değil güvenle alakasi daha doğrusu mesela benim en güvendigim bir arkadaşım var ona ceksiz senetsiz veririm şahsen ama senin arkadaşında öyle ise ver ama değilse verme sakin gider paran
Çok haklısın ipotek olarak arabamı gösteririm diyor. Güveniyorum dedim ama Yok daha 1 ay önce tartıştık çok saçma bi sebepten benle kafa bulmuştu ben kızdım tersledim onu sonra özür diledi yanlış anladın vs dedi. Senin yerin bende ayrı vs kardeşim diyo ama ben mesela 21 yaşımdayım bu zamana kadar zor durumda bile kalsam taşı sıkıp bi şekil buluyorum kimseden istemiyorum muhtaç etmiyorum kendimi kimseye aileme bile. Bu 40 yaşında adam mesele aşırı sevdiğim bi abi ama hani çevresinde kimse kalmadı bana mı geldi? 1 milyon lazımmış kentsel dönüşüm için.
Yalan söylüyor seni kandircak güvenme kimseye yaşın genç benden sana tavsiye güvenme kimseye bir lira bile verme piyasa bildiğin gibi değil ben babamdan alamadim paramı sen elin adamindan hiç alamazsin
Kesinlikle noterin işe yarayacağını sanmıyorum ve darlandım artık gerçekten 1 haftadır şakayla karışık para hazır mı diyor altın olarak lazım zarar etmezsin vs diyor bende donuyorum bi an gülsem mi ciddiye mi alsam. Zaten o tartışma olayı olmasaydı ben buna hala eskisi kadar güvenecektim. Öyle pis benle dalga geçmiştiki yer ayarlıcam sana ve arkadaşlarına deyip öylece ortada bıraktı. Ben ağzıma geleni söylemiştim ona paramparça ettim. Suratı 5 karış oldu özür diledi seni üzdüğüm için üzüldüm bi de tepkine kırıldım falan dedi öyle affetmiştim. Şimdi bu olaydan sonra insanın güvenesi gelmiyor
Bu adam sürekli beni böyle darlayıp darlayıp aklımı çelmeye çalışacak gibi geliyo
200 bin bu devirde verilmez senrtle ver
Notere gidelim vs diyo
Ya ben olsam hiç vermem bu devirde ekonomi malum bir işin çıksa yandın ama sen bilirsin
Ya ben vermek istemiyorum zaten. Benim sorduğum soru neden bi anda 100 binde 200 e çıkarttı? Ayrıca tazminat alacak içerden 5 yıllık yetmez mi? 1 milyon vs gerekliymiş
Sorun yok vermek istemiyorsan zaten canı öyle istemiştir
Hayır bi de kafamı karıştıran çok şey var. Benim çok ama çok sevdiğim bi abi 2 yıldır tanıyorum ama Bana bi. çöp bile vermeyen insana ben niye o kadar miktar vereyim mantıklı düşünürsek
Sana vermeyene sende verme zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Abi, bu durum oldukça hassas bir konuya işaret ediyor. İş yerindeki samimiyet güzel bir şey ama 100-200 bin TL gibi yüksek miktarda borç istemek kesinlikle sıradan bir talep değil. 😕 Hele ki sürekli artırıyorsa, biraz sorgulamak lazım. Bu kadar büyük bir miktar istemek, finansal bir zorunluluğa mı işaret ediyor yoksa farklı bir şey mi var, açıkça konuşmanda fayda var.
Eğer bu tür bir borç vermeyi kesinlikle düşünmüyorsan, kibar bir şekilde bütçeni düzenlemekle ilgili yoğun olduğundan ya da düzgün planlama yapmadan böyle bir adım atamayacağını söyleyebilirsin. İnsanların niyetinden tam olarak emin olmadan böyle büyük bir risk almak seni zora sokar. Paranı ve güvenliğini önce düşün, ne de olsa finansal kararlar yaşam standardını direkt etkiler. 🙂
Annemde dedim benim altınlarım
Büyük paralar annelerin saklı altınları mı diyorsun! 😄 Ciddi kararlar alırken kendini korumayı unutma. 🌟
Peki neden birden 200 artırdı