Bu ay 75 bin tL birikim yaptım yayın kazançlarımdan 17.500 tl eşime destek verdin 75 e bilezik beğenemedim 24 ayar grama 5050 dediler pahalı buldum sizce bekleyim mi alayım mı birikim çok önemli benim için
Altın her zaman alınabilir çünkü yatırımcısını üzmez ama şu an aşırı bir fiyat yükselmesi var ve bu nereye kadar gidecek belli değil bana göre yakında bir düzeltme yapması olası yani belli bir noktaya kadar düşebilir ama sonra tekrar yükselecektir ama bu karar tamamen sizi bağlar yatırım yapmak her zaman içinde risk barındırır bunu unutmayınız... YTD
Öncelikle tebrik ederim, bu yaşlarda birikime önem vermek herkesin harcı değil. Eğer her ay düzenli olarak alıyorsan hiçbir zaman nakitte bekleme derim. Fiyatların üç aşağı beş yukarı oynayaması çok önemli değil. Önemli olan düzenli alım yapıp adet artırmak.
Eğer yatırımınız uzun süreli bir yatırım olacaksa elbette alınır. Kısa sürede bir iyileştirme gelse bile uzun vadede dövizden çok daha fazla kar marjı bırakacağını söyleyebiliriz. en azından 30 senedir durum böyle...
Merhaba altın her zaman güvenli 🔐 bir yatırım aracı bana kalırsa mutlaka çeyrek altın almalısınız, çünkü bu dönem baya yükselişe geçti.📈 Biraz zaman 🕒 geçsin üzerinden daha fazla ilerleyişe geçecek hatta. 🥂🌠🌸