Kocam çok az para veriyor ve bu yüzden beni sevmediğini düşünüyorum. Sizce bu kadar az para vermesi beni sevmediğini mi gösterir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
s 9 ayBu soruyu daha kaç daha sormayı planlıyorsun? Her gün vitrinde bu soru.
Buraya soru atıp da insanlara dert yakınacağına artık kocanla durumu bir konuşsan mı? Yarın yine soracaksın bu soruyu, sonuç, çözümsüz.
Buraya her gün bu soruyu atmakla sorunun çözülüyor mu? Hayır.30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bir insanın sevgisini parayla ölçmek, hem seni hem de karşındaki kişiyi yıpratabilir. Sorun sevgiden ziyade, finansal beklentilerin ve iletişimle ilgili olabilir. Belki kocan gelirine göre bir bütçe yapıyordur veya paraya farklı bir yaklaşımı vardır. Ama tabii ki, ihtiyaçlarını karşılamıyorsa bu konuda konuşman çok önemli! İletişim her şeyin anahtarıdır; taleplerini net ve sevgi dolu bir şekilde dile getir. Bu şekilde daha sağlıklı bir çözüme ulaşabilirsiniz. 😊🌼
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
32Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayDaha fazlasını ne yapacaksın ki gadası
00 Yorumla Evli insana harçlık verilmez. Kazanılan para ortaktır. Ortak harcanır..
12 Yorumla
Soran9 ayBenim eşim bazen 7 bin bazen 8 bin bazen 10 bin veriyor ama 10 binden fazla vermiyor
9 aySende paranı yedirme madem eşinden daha fazla kazanıyorsun kıçına tekmeyi vur kendi başına yaşayacak bir gelire sahipsin kocaya ne gerek var
00 Yorumla
9 ayMaden sen onda çok alıyorsun niye katlanıyorum sun onda
04 Yorumla
Soran9 ayEvlilik sabretmektir çünkü
- 9 ay
Kesin öyledir
Soran9 aySiz olsanız ne yapardınız
- 9 ay
burada inssmin statü ve kişilik de dolayı farlıklar gösterir ben sen olayı değil
Bu sevmekten çok maddi imkanlar ile alakalı belkide
010 Yorumla
Soran9 ayKocam fabrikada çalışıyor 30 bin lira civarı maaş alıyor. Ben araştırma görevlisiyim akademik personelim 75 bin lira civarı gelirim var aylık. Maaşımı kocam alıyor senelerdir. 10 bin lirayı yol ve yemek parası olarak veriyor.
Soran9 ayKendisine harcıyor parayı daha dün kendisine iPhone 17 Pro Max sipariş etti 120 bin liraya
Soran9 ayBana 10 bin veriyor hatta bazen 7 bin falan atıyor
Soran9 ayAilemle konuştum sabret kızım kocanın kıymetini bil diyorlar
- 9 ay
Kocan seni sömürüyor maalesef verme paranı
- 9 ay
Sana paramı vermek zorunda değilim de 10 bin ne şaka mı
9 ayne için veriyor bu parayı birde kocan ne kadar kazanıyor
08 Yorumla
Soran9 ayKocam fabrikada çalışıyor 30 bin lira civarı maaş alıyor. Ben araştırma görevlisiyim akademik personelim 75 bin lira civarı gelirim var aylık. Maaşımı kocam alıyor senelerdir. 10 bin lirayı yol ve yemek parası olarak veriyor.
- 9 ay
az veriyor sonuçta masrafın olur senin kocan sen yapıyor parayı peki birikim felan mı
Soran9 ayKendisine harcıyor daha dün kendisine iPhone 17 Pro Max sipariş etti 120 bin liraya
- 9 ay
resmen senin paranı yiyor o zaman ne mezunu ki
Soran9 ayLise mezunu
- 9 ay
düşünce olarak biraz eski kafalı sanırım
- 9 ay
bence o senin kıymetini bilsin bu konu hakkında konuşabiliriz istersen
9 ayBnce şaka yapiyrsun bu soruyla. yetmiyrsa git kndi paranı kazan
06 Yorumla
Soran9 ayVerdiği paranın çoğunu ben yola ve yemeğe harcıyorum ayın sonunda kendime 3 parça kıyafet bile alamıyorum. Çalışıyorum zaten ve maaşımı kocam alıyor.
Soran9 ayKocam fabrikada çalışıyor 30 bin lira civarı maaş alıyor. Ben araştırma görevlisiyim akademik personelim 75 bin lira civarı gelirim var aylık. Maaşımı kocam alıyor senelerdir.
- 9 ay
Vermeklle hata yapiyrsun vereceksen de kendin ne kdr ayiriyrsan okdr ayır gerisini ver. guc hepnsen de olsun. ona verme gucunu
Soran9 ay@Berna_37 Kendisine harcıyor daha dün kendisine iPhone 17 Pro Max sipariş etti 120 bin liraya
- 9 ay
Boşa kız ne duruyrsun
9 ayAz para öldürür çok para azdırır. Eşini gelirini bilmediğim için bir şey diyemiyorum.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı.
9 ayOnu değil ama anlayışsız ve sanırım cimri olduğunu gösterir
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 876 cevap paylaştı. Daha fazlasını ne için ne yapıcaksın ben toplasan 1 yılda bile bu kadar harcamıyorum😂😂😂😂
00 Yorumla
9 aySana yetişmez ki eve mi harcıycan kendine mi işte sıkıntı biraz
09 Yorumla
Soran9 ayVerdiği paranın çoğunu ben yola ve yemeğe harcıyorum ayın sonunda kendime 3 parça kıyafet bile alamıyorum
- 9 ay
Saçmalık cidden puanım olsa bişey demek isterdim garibime gitti
Soran9 ayKendisine parayı harcıyor daha dün kendisine iPhone 17 Pro Max sipariş etti 120 bin liraya
- 9 ay
Yazdın mı?
Soran9 ayKocam fabrikada çalışıyor 30 bin lira civarı maaş alıyor. Ben araştırma görevlisiyim akademik personelim 75 bin lira civarı gelirim var aylık. Maaşımı kocam alıyor senelerdir.
Soran9 aySizce kocam bana değer verse bana böyle davranır mıydı
Soran9 aySon zamanlarda bu konuyu çok düşünüyorum
- 9 ay
Hayır
9 ayÇok az ya sevmiyor seni ama akşam istediğinde sende geri. Çekil
01 Yorumla
Soran9 ayVerdiği paranın çoğunu ben yola ve yemeğe harcıyorum ayın sonunda kendime 3 parça kıyafet bile alamıyorum
9 ayharçlık ne ya :D kalkın çalışın kimse size bakmak zorunda değil, bir de şikayet ediyorsun
01 Yorumla
Soran9 ayVerdiği paranın çoğunu ben yola ve yemeğe harcıyorum ayın sonunda kendime 3 parça kıyafet bile alamıyorum. Çalışıyorum zaten ve maaşımı senelerdir kocam alıyor.
Ne kadar kazanıyor ki
018 Yorumla
Soran9 ayVerdiği paranın çoğunu ben yola ve yemeğe harcıyorum ayın sonunda kendime 3 parça kıyafet bile alamıyorum. Çalışıyorum zaten ve maaşımı kocam alıyor. Kocam fabrikada çalışıyor 30 bin lira civarı maaş alıyor. Ben araştırma görevlisiyim akademik personelim 75 bin lira civarı gelirim var aylık. Maaşımı kocam alıyor senelerdir.
- 9 ay
Ya senin maasını neden kocan alıyor cok sacma
Soran9 ay@acelyasirinn019 aile bütçesini evin erkeği yönetir diyor
- 9 ay
cok yıpratır boyle ilişki hic saglıklı degil kendi maaşını bari vermesen senin paranıda alıp yiyor ve sana az para veriyor off sinirlerim bozuldu
- 9 ay
Seviyormusun onu cidden yani bence ayrıl
Soran9 ay@acelyasirinn019 Kendisine parayı harcıyor daha dün kendisine iPhone 17 Pro Max sipariş etti 120 bin liraya. Bana gelince ayda ortalama 8 10 bin lira veriyor
- 9 ay
O telefonu kır parçala bosan
- 9 ay
Maaşınıda verme git kendine ayrı eve cık hayvan besle
Soran9 ayAilemle konuştum sabret kızım kocanın kıymetini bil diyorlar. Ailem kocan eninde sonunda doğru yolu bulur diyor.
Soran9 ayBiz de sabrettik ve evliliğimizi koruduk dedi annem
- 9 ay
Aileni dinleme senin hayatın bu ailen herseyini yonetmemeli
- 9 ay
Sen onlar gibi olma mutsuz oldugun bir evlilik mi yoksa kendi basına bi hayat yasayıp mutlu olmak mı senin icin daha iyi olurdu hem sen mutlu musunki bu iliskiden
- 9 ay
Lütfen bak kendi iyiliğin icin ayrıl🥺
Soran9 ay@acelyasirinn019 hiç mutlu değilim bir şeye ihtiyacım olduğunda utana sıkıla istiyorum ve azar yiyorum. Bir kahve içmek için bile hesap vermek zorunda kalıyorum.
- 9 ay
Kendine bu acıyı cektirme
- 9 ay
Sabretmek sevgi getirmez sadece seni tüketir
- 9 ay
Kocan senin emeğini alıyor ama değerini vermiyor
- Para & Ekonomi konusunda 576 cevap paylaştı.
9 ayHarçlık mı? Çocuk musun da harçlık veriyor
04 Yorumla
- 9 ay
Maaşını neden kocana veriyosun iyi misin?
Soran9 ayZorla alıyor ne yapabilirim ki
- 9 ay
Acil boşan canım
9 ayKocanı sen sevseydin bu kadar harcama yapmazdın
07 Yorumla
- 9 ay
O zaman bir şey diyemem sen haklısın
Soran9 ayKendisine harcıyor daha dün kendisine iPhone 17 Pro Max sipariş etti 120 bin liraya
- 9 ay
Bu konuda sessiz kalmak senin hatan olabilir
- 9 ay
Sabırda bir yere kadar ama
Para & Ekonomi konusunda 320 cevap paylaştı. O paraya ev geçindiren emekliler var bu ülkede
04 Yorumla
Soran9 ayEvet haklısınız ama senelerdir çalışıyorum maaşımı kendisi alıyor ve beni kendi paramdan sadece 10 bin veriyor
Kocan ne kadar kazanıyor
10 Yorumlaben 4 bin veriyorum. seninki iyi yine
02 Yorumla
Soran9 aySiz eşinize neden bu kadar az veriyorsunuz bu yanlış bir şey
Vay be ne kocalar var 😀
00 YorumlaSenin maaşını neden alıyor
00 YorumlaKusura bakmada S@** öyle kocaya olmaz olsun
00 Yorumla
9 ayCimrilikten yetmez opara
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayParayı çok sevdiğini de gösteriyor olabilir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 aySevse? Sen koca değil seni satın alan aramışsın
012 Yorumla
Cevap sahibi9 ayYol? Çalışıyor musun
Soran9 ayEvet çalışıyorum maaşımı senelerdir kocam alıyor
Cevap sahibi9 aySen mallık seviyesi olarak öyle garipsin ki ben kaçtım
Soran9 ayAilem kocan eninde sonunda doğru yolu bulur diyor
Cevap sahibi9 ayValla üzüldüm sana, işgal ettiğin kadroya yetiştireceğin çocuklara vs ülkeye acıdım ben
Soran9 ayBenim elimde olan bir şeymiş gibi konuşuyorsunuz. Ailem rıza göstermediği sürece elim kolum bağlı.
Cevap sahibi9 ayYa sen resitsin aile nedir ya? Sen özgürsün yeterince paran var koyarsın kapıya o iti bakarsın hayatına
Daha kendi hayatına dair karar alamayan bence temizlikçi olsun sadece yoksa toplum zarar görür
Soran9 aySiz ailenize karşı çıkmanın sonuçlarının aşırı kötü olacağını bilseniz ne yapardınız
Cevap sahibi9 ayAbicim güzelim sen kadınsın sen direnmez isen kendin olamazsın bu mnk ortadoğusunda. Sen yap onlar kabul etmek zorunda. Etmedi mi? Keyfi bilir. Sen b. o. k. olsan da kimse umursamaz. Bekle diyorlar. Senin sorunun o mnk cahili ile evlenmiş olman. Buna bile kafaları basmamış. S... öyle aileyi ben
Gizli Üye(30-35)9 ayVerdiği paranın yetmedi lazım az da vermiyor
011 Yorumla
Cevap sahibi9 aySen bunu anlattığında ne diyor sana
Soran9 ayİstesem hiç vermezdim bunu vermeyenler de var haline şükret diyor
Cevap sahibi9 ayMaaşı iyi mi?
Cevap sahibi9 ayKalan parayı ne yapıyor?
Cevap sahibi9 ayBu yaptığı doğru değil.
Soran9 ayBeni sevse bana böyle davranır mıydı
Cevap sahibi9 ayDavranacağını sanmıyorum ama bu böyle gitmez
Cevap sahibi9 ayBöyle davranmasının seni sevip sevmediğyle ilgisi olacağını sanmıyorum ama bunun bir yolunu bulman lazım
Gizli Üye(25-29)9 ayKocan mesleği ne bacım ona göre cevaplıyım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayKaç kere sevişiyorsunuz ayda
00 Yorumla
9 ayGit çalış o zaman
01 Yorumla
Soran9 ayVerdiği paranın çoğunu ben yola ve yemeğe harcıyorum ayın sonunda kendime 3 parça kıyafet bile alamıyorum. Çalışıyorum zaten ve maaşımı kocam alıyor. Kocam fabrikada çalışıyor 30 bin lira civarı maaş alıyor. Ben araştırma görevlisiyim akademik personelim 75 bin lira civarı gelirim var aylık. Maaşımı kocam alıyor senelerdir.
9 ayBelki gücü ona yetiyordur
05 Yorumla
- 9 ay
Sana daha fazla vermedi gerekiyor o zaman ama ev ihtiyaçları falan kalmıyorsa diye düşündüm ama kalıyordur bu maaşlarla
Soran9 ayKendisine parayı harcıyor daha dün kendisine iPhone 17 Pro Max sipariş etti 120 bin liraya. Bana gelince ayda ortalama 8 10 bin lira veriyor
- 9 ay
Kendi paranı kendin al o zaman
- 9 ay
Sana ilgisi nasıl
İşini biliyor
03 Yorumla
9 ayBiraz daha cömert olabilir
01 Yorumla
9 ayHayırlı koca ya 😅
02 Yorumla
- 9 ay
İdare şart
Boşan
00 YorumlaTabii
00 Yorumlabu iq ya fazla bile
00 Yorumla
9 aygel knk ben sana ayda 1000 euro vereyim.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı. Sevse çok verir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aykısısel harclık mı bu sadece senın yanı
015 Yorumla
Soran9 ayEvet
Cevap sahibi9 aybenim saclarım sarı heray dıplerım boyanıo trnaklarım protez ve ıpek kırpık yaptrıyorum kısısel kozmatıkte alıorum ve maasımdan sadece 10 buna gdıyor sen bunları her ay yapıomusunda yetmıo
Cevap sahibi9 ayoha maasını kocan mı alıor napıor?
Soran9 ayKendisine harcıyor evlendiğimiz günden beri maaşımı o alıyor
Cevap sahibi9 aykızım sen manyak mısın maasını alıp kendısıne harcamak nedır kafan mı ıyı
Cevap sahibi9 aykbkmada azıcık beyın olsa vermezdın zten
Soran9 ayVermeyen mi var her kadının maaşını kocası alıyor bu devirde maalesef
Cevap sahibi9 ayneee:D:D bn hayatımda ılk defa senden duydum
Soran9 ayBenim tüm evli arkadaşlarımın maaş kartı kocasında
Cevap sahibi9 ayumarım dogru yolu bulursunuz cok yanlıs
Cevap sahibi9 aykart her zaman kocanın kartıda este durur bu her daım boledır evın erkegı esıne kartını verır evı gecındıren kadın oldugu hjarcamaları kadın yaptıtgı ıcın sızın aldgınız koca deıl kdınlar kole gıbı calıstırıp parasını yıyen tayfa sukurlker olsun ole bı esımde yok cevremde ole tanıdıgım adamda yok
Gizli Üye(45 üstü)9 ayBu devirde 10 bin para mı 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayVerme sende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBoşan gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Kocam aylık harçlığımı çok az veriyor. Ayda 10 bin lira bile vermiyor. Beni sevse daha fazlasını vermez miydi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler