Sorum pembelere altını ne olarak görüyorsunuz ?

Selam ks@nin pembe renkli üyeleri hayırlı sabahlar inşallah iyisinizdir. Bu soruyu sormama sebep olan gözünü altın hırsı bürümüş bi pembe üyeniz? Sorusunda nişanlım söz verdiği altınları almakta zorlanıyormuş ne yapcam diye soruyor? Bende çocuğa yüklenmeyin altın sizi mutlu etmez dedim baktım altın benim garantim yok beni çocuğumla terk ederse naparım demez mi? Ama daha evlenmeden böyle diyor? Evlenirken istediğiniz altın miktarını alamayacak biri olsa bu kişi hakkında ne düşünürdünüz? Sizi altın mı mutlu edecek ya da boşansam açıkta kalırım diye sızlanırmısınız? En son yorumu yazarken beni engellemiş? Bide özelden bana küfürlü mesaj yazdı? Sabah sabah moralimi bozdu? Banane senin alınamayan altınlarından? Evlenirken Allah rızası için karşınızdaki insandan gücünün üstünde şeyler istemeyin? Ben erkeğim diye demiyorum? Hayat pahalılığını görüyorsunuz? Ölüm var ölüm. Lütfen altını ne olarak gördüğünüzü belirtirmisiniz. Tüm pembeleri Allah'a emanet ediyorum (bana küfür etmiş olsa bile onuda)