11 ay"Ben çok param var, zenginim" diye hava atan insanlar genellikle içten bir tatminsizlik ya da onaylanma ihtiyacı taşıyor olabilir. Gerçekten kendinden emin ve huzurlu insanlar, sahip olduklarını göstermek ya da başkalarına kanıtlamak zorunda hissetmez. Zenginlik sadece maddi varlıkla değil, karakterle, bilgiyle ve insan ilişkileriyle de ölçülür. Parayla övünmek, çoğu zaman kişinin başka alanlardaki eksiklerini örtmeye çalışmasının bir yansımasıdır. Bu tür gösterişler, karşı tarafta hayranlık uyandırmaktan çok itici bir izlenim bırakabilir. Sessiz zenginlik ise her zaman daha zarif ve saygı uyandırıcıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok zenginimm param var diye geçinen kişiler ya sonradan görme görgüsüzdür ya da onun bunun üzerinden geçinen sömürücü insandır (üçkağıtçı). Gerçekten zengin olup ben zenginim diye dolaşan insanı hiç görmedim. Zengin insanın kimseye bir şey ispat cabası olmaz zaten. Biri bir şeyi ispata cabaliyorsa orada bir sorun vardır
00 Yorumla
11 ayGörgüsüz olduklarını düşünüyorum çünkü aileden yetişme varlıklı insanlarda böyle davranışlar göremezsiniz. Ailesi varlıklı olmasa bile iyi yetişmiş bir insanda yine böyle şeyler göremezsiniz. Sebebi tamamen görgüsüzlük. Bu aşırı fakirlikten çıkıp bir anda zenginleşen sonradan görmelerin tavrıdır genelde
14 Yorumla- 11 ay
Kesinlikle öyle :)
- 11 ay
Teşekkür ederim :)
Para & Ekonomi konusunda 568 cevap paylaştı. Eğer amaçları gerçekten hava atmaktansa o zaman hiç iyi düşünmem ve o tip insanlar bence bir tür sapık diyebilirim çevremde de çok var o tiplerden 😄
16 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle tiplerle karşılaşınca kafa karışıklığı yaratabiliyorlar, değil mi? 🙂 Para elde etmek elbette bir başarıdır ama sırf “hava atmak” için olması biraz yapay bir ego işareti olabilir. Gerçek zenginlik; paylaşım, mütevazılık ve hayatta anlamlı şeyler bırakabilmektir bence. Cimri olup da "param var" diye böbürlenenler genelde “eğlenceli” bir çelişki yaratıyor. 😅
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u 11 ayhiç bir şey düşünmüyorum
00 Yorumla Karakterin olmadıktan sonra ve o parayla muhtaç durumdaki insanlara iyilik yapmadıktan sonra Ahiret'te Karun'un hazineleri bile kurtaramaz seni
22 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 407 cevap paylaştı.
11 ayVar yemez olduklarını düşünüyorum , para hırsından gözleri kör olmuş ve yaşamayı bilmeyen kişiler oluyor genelde
24 Yorumla- 11 ay
Haha 😂 kefenin de Çebi yokki ah keşke getirseler
- 11 ay
Allah onları ıslah etsin inşallah 🙏😂
11 ayhttps://www.youtube.com/watch?v=3jH63vrcwDg
tam anlamıyla böyle düşünüyorum019 Yorumla- 11 ay
Ben miyim cimri :D
- 11 ay
Evet madem paran var bizede ver dimi vermiceksen kes sesini ddkfkfkd
- 11 ay
Evet bide bizden otlanır utanmazlar sjdjdjdjd
- 11 ay
Banane ben ısmarlamıcam sdjsjdjs
- 11 ay
Wc ye diye kalkıp kaçacakmıyız sdjsj
- 11 ay
Amann ben zaten zenginle takılmayı sevmem sdjsjdjs
- 11 ay
Sanırım varmış bilgim yok sjdjsj
- 11 ay
Iban atıp parasını geri isteyenler falan ya da yakıt parası at diyenleri gördüm sosyal medyada evet sjdsjdj
- 11 ay
Oluyor öyle şeyler boş vermek lazım sjsdj
11 ayNedense burdaki kadınların çoğuna itici gelmiş ama gerçek hayatımda tanıştığım kadınlara paramın olduğunu açık ettiğimde ilişkimiz daha hızlı şekilde ilerledi hep.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 810 cevap paylaştı. Bunu diyen birinin gtüme yapıştığını hatırlıyorum jdjfjf
Aşırı duygusal desteğe ihtiyacı vardı ben bişey yapmadan varlığımdan güç aldığını vs hatırlıyorum. Çok zenginde olmuyolar ya00 Yorumla
11 ayDoğuştan zengin olanlar bunu yapmaz daha mütevazi yaşarlar gösterişten uzak olurlar. Bunu yapanlar sonradan görme oluyor genelde
01 Yorumla
11 ayAslında iç dünyasında değersizlik veya yetersizlik hisseden biri, para veya sahip oldukları üzerinden kendini daha güçlü ve önemli göstermeye çalışabilir.
00 Yorumla
11 ayÇok parası varsa paraları poposuna soksun beni alakadar etmiyor 😅 gerçek zenginlik sessizliktedir. Milyarderler zenginim diye hava atmaz..
04 Yorumla- 11 ay
Evet madem zenginsin bütün hesap senden hadi bakayım 😂
- 11 ay
Ben öderim cömertim ama bir şartım var eğer zenginim diye hava atarsa ödemem 🤣
11 ayBöyle diyen görgüsüzle burnu havada cok güzelim diyen kız aynıdır bunlar hiç çekilmez uzak durulmalı ypksa hayatı zindan eder
00 Yorumla
11 ayKendilerini kanıtlama, ilgi görme çabasındalar. Ben sorulmadıkça hiçbir şeyimi hatta bazı konularda sorsalar dahi cevap vermiyorum.
00 Yorumlaİnsanlar olmadığı şeyi çok dillendirerek algı yaratıyor. Gerçekten zengin olan adam/kadın bunu gösteriş için kullanmaya zaman bile ayırmıyor.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 859 cevap paylaştı. Benim de param var, ama bu kadar para illaki öteki tarafa gitmeyecek; gelip geçici diye düşünüyorum, durum budur.
00 YorumlaBazen göstermek gerekiyor.
Çok param yok ama idare edecek haldeyim.
3 daire, 2 dükkan var.
5.000 gram da altın.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 353 cevap paylaştı.
11 ayTıpkı her şeyi olsun diye tutturan insanlara olduğum gibi bu tarz insanlardan midem bulanır.
Olabildiğince uzak durmaya çalışırım.00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 628 cevap paylaştı.
u 11 ayAteşle birkaç dölar derim, bir şey düşünemem sjfj
05 Yorumla- 11 ay
O zaman parasının avasını atmayacak şopar sjdj
- 11 ay
Olmaz cano
- Para & Ekonomi konusunda 330 cevap paylaştı.
11 ayEmek varsa laf söylenmez
https://www.youtube.com/embed/td9zxGDFhW000 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet zenginlik boş bence önemli olan sağlık , tirilyonlarin olsa sağlığın yoksa hikaye ye iç sev rahatla
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 739 cevap paylaştı. Parasıyla övünen insan içindeki eksikliği parayla örtmeye çalışıyordur..
01 Yorumla- 11 ay
Evet birde cimri olanları hiç cekilmez😀
Para & Ekonomi konusunda 341 cevap paylaştı. Öyle diyen insanlar hiç bir zaman mutlu olamazlar, çünkü mutluluk para da değil iç özümüzdedir. 🌸
01 Yorumla
11 aySonradan görmüşlük değil sonradan görgüsüzlük 🤣 bana öyle biri denk gelse var yaaaa neyse sakinim 😅
00 YorumlaGörmezden geliyorum zengin olabilir fakat zeka sytem not faund üretim hatası gibiler hic sevmedigim tipler
00 YorumlaBenim işime yaramadıktan sonra çokta önemli vermem 😂
05 Yorumla
11 ayHiç bişey. Tek yaptığım şu. Maşallah Allah daha çok versin. Neyse işim var da ben bi onu halledeyim görüşürüz. 👋
00 YorumlaBöyle insanları görgüsüz olarak tanımladığım için fazla kaale almıyorum.
10 YorumlaHayırlı uğurlu olsun diyorum. Allah bu dünyalığını vermiş.
Benim de umudum cennetten 😌10 Yorumlakadın erkek ayırt etmeksizin görmek konusmak bile istemiyorum
00 YorumlaÖyle insanları sonradan görme olarak yorumluyorum ben
00 YorumlaOnlar asla zengin değildir zenginlik hayali kuran insanlardır
00 Yorumla
11 ayGenellikle gerçekten çok parası olanlar öyle konuşmuyor.
00 Yorumla
11 ayLidyalıların alnını öpeyim, bu parayı niye icat etmişler. 🫤
00 YorumlaKendilerini bir şey sanan gösterişçiler olduklarını düşünüyorum.
00 Yorumla
11 aySizin yokmu AA 😄
Şaka maka nerde öyle zenginlik bende rüyamda görürsem anca oda azdir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayGülüyorum geçiyorum efenim :D
00 Yorumla
11 ayVizyonsuz olurlar sevmediğim insan tipi canım 😇
25 Yorumla- 11 ay
Ama görsel müko 😅✨
- 11 ay
Tam bizlikk djdhd 🥰💖
- 11 ay
Canım güzel kankacımm 😇🌸
canım olduğunu düşünürüm isjxis mümkünse bi daha görmeyeyim
00 Yorumla
11 aySonradan görme olduklarını düşünüyorum 🤣
11 YorumlaBen çok zenginim, çok param var kdkfk
05 YorumlaSonradan görme ordusuna biri daha katılmış...
06 Yorumla
11 ayÇok parası olanlar çok cimri oluyor
011 Yorumla- 11 ay
Çok gözlem sonucu konuşuyorum😅😅
- 11 ay
Ahajaha cimri
- 11 ay
Çok ayıp şeyler. Kesinlikle haklısın
- 11 ay
Kesinlikle canım ❤️ merhametli insanlar iyi ki varlar
- 11 ay
🤍🩷
11 aySonradan görme görmemiş olarak görüyorum
01 Yorumla
11 ayCep zengin fakat akıl fukara kalmış.
02 Yorumla- 11 ay
Varyemezler djdj
İtici olduklarını düşünüyorum
02 YorumlaGösteriş meraklısı oluyorlar genelde
11 Yorumla- 11 ay
🙃☕️
11 ayGörgüsüz ve vasıfsız olduklarını
00 Yorumla
11 ayCimriymiş sana mı yedirecekti
00 YorumlaSonradan görme itici
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 722 cevap paylaştı.
u 11 ayAllah daha cok versin
00 Yorumla
11 ayKeşke benim olsaaaaaa🤣
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 310 cevap paylaştı. Cahil cüheyla olduklarını düşünüyorum
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayGerçek zenginlik manevi şeylerde gizlidir
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayGörgüsüzlükten başka bir şey değildir.
00 Yorumla Ahmağa bak, der gibi gülümseyip geçiyorum
00 YorumlaO ne güzel ne güzel nerelere harcıyorsun bu parayı
00 Yorumla
11 ayGorgusuzluk olarak yorumlarim.
00 YorumlaM@l olduklarını düşünüyorum
00 Yorumla
11 ayPek iyi düşüncem olmaz zjzkz
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. ruh hastası olduklarını düşünüyom
00 Yorumla
11 ayCimriyik ama para bende
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 338 cevap paylaştı.
11 ayAyy genelde cimri olurlar
00 Yorumla - Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler