Sağlık yönünden mi zenginsin? Taş gibi kasların yönünden mi zenginsin? Banka hesabının şişkinliği ile mi zenginsin? Güzelliğin ile mi zenginsin? Ailenin veya arkadaşlarının çok iyi olması ile mi zenginsin? Seni zengin yapan nedir? Senin hazinenin anahtarı nedir? Hazinen nerededir? Johnny Deep cevapları görünce korsanlığa başlayacaktır :dd
Rahat nefes alıyorum, herhangi bi sağlık problemim yok, bedenen ve ruhen mutluyum, canım kendimi çok çok seviyorum, karnımı doyuracak yemeğim barınacağım bi evim var. Mükemmel bi aile düzenim ve muhteşem 4 kişiye sahibim, kafamıda yastığa rahat koyuyorum.. Daha ne olsun daa çok çok çok şükür💐💐💐
Bacım oey anladımda When those who have nothing to say about the subject have to keep silent like a nightingale , they say that your handwriting is ugly too. this coin english word is nothing but a weapon of mass destruction made up to avoid the subject and target the person. English words are powerful weapons of mass destruction in the world of poor slaves. did you say it and make a cool exit no matter what the other person says. well clap your hands maybe it can be exitway reach to the gold tray
Zenginim çünkü seviliyorum, ailem çocuklarım dostlarım sevenlerim vr hatta cicekcim bile dükkanın önünden geçerken yüzüm düşükse bir çiçek verip beni mutlu etmeye çalışıyorsa benden zengini yoktur.