Acil para lazım
Nereye başvurabilirim
Online bu parayı kazanabilir miyim? Acil para lazım. Ek iş arıyorum. Haftada 10.000₺ kazanmam gerek.
Cevap
9Cevap
Sanal birşeyler düşüniyorsan pasif gelir dahi elde edebiliceğin bi sistem oluşturmak zor değil bi dönem onlyde içerik yangoda yayıncılık yaptım güzel bi kitle yaparsan ınlar seni buluyor.
Onlyde içerik ne
Dediklerinizi anlamıyorum.
Ben manken değilim ki
Neden beni bulsunlar
Online çağrı merkezlerinde olabilir ama tam 10.000’i tutturmaya bilirsin
Ne kadar tuttururum. Ve evden çalışabilecek miyim
Nereye başvurcam
Bu iş olur sanırım. Bana hat mı vercekler
Çağrı merkezindekilerin neden tutuklandığını şimdi anladım. Evden konuşuyorlar
Adam bildiğin pipisini ellemiş öyle açmıştı telefonu. Resmen ses öyleydi. Terbiyesizler
Mesela hangi çağrı merkezleri bunlar.
Nereye başvurcam bunun için. ismimi vermem gerektiğinde bir tanıdığa denk gelirsem ve beni şikayet ederse ne olacak?
Anlamadın galiba. Ben zaten hali hazırda kamudayım. Kamuda çalışan başka iş yapamaz ki. Yasak
Soruyu okumadan yazma Lütfen
İş bulacak mısın bana
İllegal yolla kazanabilirsin ama legal yolla kazanmak için emek vermen lazım
İllegal yolla nasıl kazanılıyor ki
Pek çok yolu var insanlar madde satıcılığı bile yapıyor. Bence para neden lazımsa girip bir işe çalış ya da borç al. Ahlakınla yaşa
Arkadaşım soruyu okusana
İşim var kör müsün
Ek iş demişim , vakit kaybı mısın?
Bir şeyler üretip satabilirsin. Katalog işleri var ayakkabı ve kıyafet satanlar Instagram üzerinden sana komisyon verir. Bir yer öneremem ama yapanlar var. Her satışta sana komisyon veriyorlar.
Sen bunu yapıyorsun muhtemelen.
Ben el yapımı şeyler yapıp sattım geçtiğimiz yıllarda. Ablam gecmişte ayakkabı satmıştı ve kıyafet. Çok hızlı bir anda 10 bin kazanmazsın ama bir yıla kadar geliri artar devam ettikçe
Fixiginniyi mi
Bilmiyorum
Ne yapacaksın
Sen mi vereceksin
Sen para verebilecek biri değilsin.
Haftalık 10 biraz zor ama kazanabilirsin
Neden zor
Nasıl kazanabilirim
Ayda kırk bin yapıyor
Çok değil ki bu para
En az 10bin haftalık kazanmam gerek. Yetmiyor maaş
Yardımcı olsan
Acil ihtiyacımız var
Olun
yok mesleğin yoksa
Ne yok
Benim Mesleğim olup olmadığını sen nasıl bilebilirsin
Mesleğimi sana neden söyleyeyim?
Çöpçü değilim sen rahat ol.
İyi para
10bin tl para mı allahaşkına
Sahibelikte daha fazlasını kazanırsın
Ben aseksüelim
Cinsellik düşünmüyorum.
Şansına küs
Cinsellik değil zaten
Ne ya
Emir veriyorsun kendine taptırıyorsun onu aşağılık olarak görüyorsun
Sen yap belli ki bu işi yapıyorsun
Delirmiş insanlar
@Ateşaysun hangisini istiyorsun ki
@Ateşaysun bunda ödeme tarzı çok nadir bulursun ama karşılıklı çok vardır mesela sahibi olursan kölenden ne istersen sana yapar maddi destek vermez ama ihtiyaçlarını karşılar ama sen köle olursan sahiden ne isterse onu yapar Sana ve seni mutlu edebilmek için belki sana birtakım maddi anlamda ihtiyaç giderecek şeyler alabilir kendisi
@Ateşaysun para kimse kolay kolay vermez ben 4 yıl sahibelik yaptın sadece 10 bin alabildim oda parça parça aldım
@Ateşaysun o o şekilde devam etsen yetmiyor mu sana
@Ateşaysun görüntülü görüşme de neler oluyor ki sohbet muhabbet mi yoksa cinsellik mi
@Ateşaysun umarım en kısa sürede maddi durumun geçer
@Ateşaysun kölelik yap o zaman sende bayan koleye para verirler diye düşünüyorum
@Ateşaysun meeesajj atsana sen bana
Eveg
Söyle nasıl
Yorum olmaz
Karşılıksız çok zor
Nasıl yani
Birşeyler yapman lazım anlatayım
Ne kadar meraklıymışsınız çıplak karı görmeye
O kadar zamanda o para anca
Ne
Bulamadın mı
Niye haftada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haftada 10.000₺ kazanmak, kesinlikle hırslı bir hedef ve imkansız değil 🌟 Ama bu gelir düzeyini yakalamak için ciddi emek, yaratıcılık ve doğru strateji gerekiyor. Online'dan bu parayı kazanmak mümkün, ama sabır şart 💻✨.
Yaratıcı becerilerin varsa freelance işler yapabilirsin. Örneğin yazılım, grafik tasarım, metin yazarlığı veya bireysel danışmanlık hizmetleri düşünülebilir. Bunun yanında e-ticaret yapmak için de araştırmalara başlayabilirsin. Özgün ürün satışı ya da hizmet sağlayarak haftalık hedeflere ulaşabilirsin.
Bu süreçte aceleci davranmamalısın. Her iş sabır ister. Disiplinli ve düzenli ilerlersen, hedeflerine ulaşmanın keyfini çıkarabilirsin. Bu yolda enerjiyle ve hevesle çalışmaya devam et 🌈 YTD 😛