Lutfen ramazan ayındayız canım sacma yorumlar yapmayın
2 ay
1 ayda 10 bin TL evden nasıl kazanabilirim?

Lutfen ramazan ayındayız canım sacma yorumlar yapmayın
öyle anket vs gibi şeylerle zor, saçma derken anladım neden bahsettiğini fakat yine ramazan ayına aykırı bi yol var tabii sakat, riskli: iddaa. geçen gün canlıda 2 maça yatırmadım kaydettim sadece; 500'ü 14500 yapıyordu ve tuttu, yemedi basmak. kazanan kazanıyor ama
Erkekler anlıyo bu işlerden ama ben anlamiyorum
Bu işin cinsiyeti yok, biraz takip analiz inceleme istatistik e tabii biraz da şans. Örneğin ilk yarı 2 gol olur şeklinde 3 tane maç bulsanız ortalama 2,22 oranlardan eder size 10,94 yani 100 atarsınız 1094 alırsınız ve genelde gelir. ben hiç incelemeden bile denk getirdim. geçen pazar tam duşa gireceğim elimde telefon şarja takmadan önce açtım uygulamayı, canlı oynanan 5 maça lambur lumbur gol olur vs girdim oynadım attım bi 10 lira. duştan çıktım bi baktım 1250 cepte :) olacağı varsa oluyor ya
Yardım edebilirmisin sen peki
elbette ki riski var, top yuvarlak. bazen barcelona - real madrid maçlarında gol bile çıkmaz; olabiliyor tersi şeyler. analiz eder paylaşırım, fakat yine hatırlatıyorum riski almak size kalmış; zorlama yok bu işlerde. her kupon tutacak diye bi kaide yok, kaybetmeyi de göze almış oluyor oynayan
bu arada sistem kuponumda kazakistan slovenya ilk yarı maç sonucu mucize 25 çarpanlı/oranlı maç gelmiş bile :D yanına kardeş bi maç da gelirse 10 liraya verecek 625. bu aralar iyi gidiyor, ama kötü gittiği de olmadı değil. bak mesela dün değil önceki akşam öylesine denediğim maç. 11 lirayı 308 yaptı ve mucizeviydi, olmaz böyle bişey
www.hizliresim.com/.../h9iqbdt.png
bugünkü denemem tutarsa ekran görüntüsü atarak izah etmeye çalışacağım
eveeet, bak mesela ben 5 maç koydum, sistem 2 seçtim yani ikisi tutarsa olur şeklinde ve ilginçtir yine denk geldi. İtalya maçı çevirirse tadından yenmez. ama şu an bu haliyle bile 10 liraya 688,50 TL verdi bile, garantiledim.
Özelden yazabilirmisin peki
Cevap
6Cevap
Evden 10k veren varsa ben de alırım bir fırt
Kim kazanabilmjş ki sen kazanasın
Kazanamazsın
yani saçma yorumalr tek çözümün ama
İstersen yardımcı olurum
?
Yasz bana
Gizlisin
Çıktım gizliden