AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
10 bin neyime yetmiyo
Ben akademik personelim araştırma görevlisi olarak çalışıyorum ayda ortalama 75 bin TL maaş alıyorum. 65 binini kendisi zorla alıyor bana 10 bin bırakıyor. Her ay 50 bini düzenli olarak ailesinin hesabına gönderiyor.
Yuh. bunu nası kabullendin? Zorla, almak, ve ailesine bi de?
Bunun benzern yaşayan birini tanıyorum.. evi terketti, tektrar devam etti, ama affetmiyor o konuda.. zor.. gitmez çok o iş
Kaç para kazanıyor ki
Ben akademik personelim araştırma görevlisi olarak çalışıyorum ayda ortalama 75 bin TL maaş alıyorum. 65 binini kendisi zorla alıyor bana 10 bin bırakıyor. Her ay 50 bini düzenli olarak ailesinin hesabına gönderiyor.
Boşanmanın zamanı gelmiş uğraşılmaz kendin ikurtar
Aile kaç kişi yetmiyormu
Hemen ayrıl
Senin paranı ailesinin hesabınamı gönderiyo sen ne gerekçe ne
Onların bizden daha çok ihtiyacı var diyor. Abisi için yolluyor parayı.
Saçma
Engellimi abisi ailesinin hiç geliri yokmu kazan yolla benim paramı yollayamazsın de
Abisi memur ve yine de veriyor maalesef
Verme ve ayrıl
10 bin mi şakamısın sen ya
Evet maalesef çok az para veriyor bana
yani 10 bin gayet iyi demek istedim. tamam erkek eve bakmak zorunda ama daha fazlasını veremiyorsa zorunda değil. Sonucta sende o evde yaşıyosun madem o kadar harcıyosun gir işe çalış tek bir kişiye yüklemek saçmalık.
Ben akademik personelim araştırma görevlisi olarak çalışıyorum ayda ortalama 75 bin TL maaş alıyorum. 65 binini kendisi zorla alıyor bana 10 bin bırakıyor.
onu baştan söylesene. O zaman tabiki yanlış. sonucta sende çalışıyosun yani hepsini vermek zorunda değilsin tamam aloysa bile yarısı sana kalmalı..
Evlenmeden önce herkes çalışacak ve herkesin parası kendine kalacak diye anlaşmıştık
Evlendikten sonra kocam işten çıktı ve benim maaşımı kendisi almaya başladı. Kendi ailesine her ay 50 bin lira gönderiyor
Babam evlenirken bize ev hediye etti ve ev kirası ödemiyoruz
ee bu durumu oturup konuş. ?
Bu evin erkeği benim sen kadın olarak beni sorgulayamazsın diyor
knsalm bi istersen
Ablamız iran şahının kızı herhalde.
Ben eşin olsaydım sana ayda 25 bin verirdim
Sen o parayı ne yapıyorsun bı söylesene
Boşan sana ayda 500 bin veren koca bul
10 bin gayet iyi bence sen acgözlülük yapiyorsun
Az önce attaki yorumunu okudum da esin seni paran icin kullaniyor ilerde bosanir senle bence hemem bosan ve tazminat davasi ac bencd esin onlara para göndermiyorhic aradi sordunmi para yolluyormu diye bence seni kandiriyor
Değişmez bence kendi işini kur sen
Iki medeni insan gibi karşınıza alın konuşun
Cimri insanda ne bileyim eşine birde
Yeter hep aynı soruyu soruyorsun
Niye çekiyorsun ki ne mecburiyetin var? Kendini kullandırma ayrıl
Düzelmez onu almayacaktın😂
Düzelmez o sen basının caresine bakmalısın
Eşini seçmeden önce düşünecektin
sen o on bini ne yapıyorsun ki
Sende kendi paranı kazanmaya başla bence
Ben akademik personelim araştırma görevlisi olarak çalışıyorum ayda ortalama 75 bin TL maaş alıyorum. 65 binini kendisi zorla alıyor bana 10 bin bırakıyor.
Şimdi kusura bakma ama cahil insan da değilsin yani kendi ayakları üzerinde duran insansın bu çileyi neden çekiyorsun anan değil baban değil kendisi ne iş yapıyor ya da o kadar parayı nereye harcadığını söylüyor mu sana
Ailesine gönderiyor her ay 50 bini
Kendisi çalışmıyor evi babam bize evlilik hediyesi olarak vermişti kira ödemiyoruz
Ne oldu bu be başlarım öyle adalete varsa bir tane daha bende evlenirim valla oh Habım çalışıp baksın eve K. peder versin
Evlenmeden önce herkes çalışacak ve herkesin parası kendine kalacak diye anlaşmıştık
Ümarım evi baban senin üzerine yapmıştır
Gerecekten böyle hayatlar var mı ya
Müşterek tapu şeklinde yüzde 50 benim yüzde 50 kocamın şu an ev
Kusura bakma da adam şeyi ile para kazanmış resmen verme sende paranı
10 bin lira neyine yetmiyor diye herkes tarafından linçleniyorum 10 gin gerçekten iyi bir para mı ya
10 bin şu an da nereye yetecek be kafayı mı yedin sen yaşadığın şehire de bağlı ama ben şu an da yaşadığım şehirde dışarıya adım atınca 1000 tl gidiyor
10 binin yarısından fazlasını işe giderken toplu taşımaya ve yemeğe veriyorum. Babam bize araba da hediye etmişti ve kocam arabayı babasına verdi bana asla sürdürmüyor işe hala otobüsle gidiyorum
Sen bu kocaya daha dayanıyorsun öyle mi
Ailem sabret kızım, evlilik kolay iş değil yuvanıza sahip çık diyor
O anne baba ile bende tanışmak istiyorum ya var mı başka bende alayım ne güzel memleket
Beni çok bunaltıyor sürekli hesap soruyor bana benim efendimmiş gibi davranıyor
Ya sen kaç yaşındasın da evlendin bu hallere geldin
24 yaşındayım geçen sene yüksek lisans bittikten sonra evlendim
Tez konun neydi merak ettim
ODTÜ fizik ve matematik bölümü mezunuyum yüksek lisans tezimde kuantum hesaplama üzerine bir çalışma yaptım şu an doktoraya devam ediyorum
Ahahah kız yakışıklı abin var mı
Damada böyle para yediren aile geline neler yapmaz djdjdjd
Daha fazlasını istiyorsan çalışabilirsin.
Evi babam evlilik hediyesi olarak verdiği için kira ödemiyoruz. Eşim çalışmıyor. Ailemden aldığım parayla market alışverişine çıkıyorum.
Verdiği 10 bine de şükür diyorum ama beni çok zor durumda bırakıyor aileme muhtaç olmak hiç hoşuma gitmiyor. Ek iş yapmaya başlayacağım iş arıyorum hafta sonları için.
Bu senin dediğin senaryoyu kimse kabul etmez. Değiştir bence biraz.
Kayınpederinden istemiyor musun
Evi babam evlilik hediyesi olarak verdiği için kira ödemiyoruz. Eşim çalışmıyor. Ailemden aldığım parayla market alışverişine çıkıyorum.
Verdiği 10 bine de şükür diyorum ama beni çok zor durumda bırakıyor aileme muhtaç olmak hiç hoşuma gitmiyor. Ek iş yapmaya başlayacağım iş arıyorum hafta sonları için.
Kaç yıllık evlisin ailesine düşkün ve layt biri ile nasıl yaşıyorsun ama
1.5 yıl oldu evleneli. Ailem zorla görücü usulü evlendirdi
Böyle biri yapamazsın bu meslekte sen nasıl onu aldın tesettürlü müsün
Değilim
Anladım evlendiğin zaman kocan çalışmıyordu ama ailesine çok düşkün seni umursamıyor böyle nasıl yaşıyorsun yanında
öylesiyle ugraşmak zor
neden para veriyor sana karnını doyurmyor mu?
Kulaklarını çek onun bidaha yapmasın
Kur'an okumadıkça düzeltemez kendini
Ne kadar harcıyorsun ki
İşte bu yüzden okuyun genç kızlar
ayrıl
Sende idarali kullan
D. m
Yani bacım sen de çalışabilirsin bence
Boşa
Sen çalışmıyor musun
Çalışıyorum kazandığım parayı kendisi alıyor
Verme sen de paranı
Beni dinlemiyor ki
Sana akıl veririm de yorumdan zor oluyor iletişim
Yorumdan zor oluyor gizlisiniz de yazamadım size
10 bin TL'yi ne yapıyorsun bir ayda
O zaman senin kocan adam değilmiş
Boşannn
Bence iyi
Hiç uğraşılmaz bi de 10 bin liracık mı veriyor
Çalış
Mutlu mu eşin
yetmiyor mu onbin tele
Cimrilik huyu düzelmez üzgünüm
Boşan
Verme
Allah sabir versin işin zor
Seks sporu ile
düzelmez sen bi sugar daddy bul
Düzelmez
Değişmez.
idareyi öğren
Her şeyi marka giyinme sen de
e iyi maaş alıyomuşsun daha niye para alıyosun ki bacım
65 binini kendisi zorla alıyor bana 10 bin bırakıyor
İyi bence 10 bin
Yola ve yemeğe gidiyor üstüme başıma bir şey alamıyorum
Neyine yetmiyor
Bu zamanda senin gibiler kaldı mı
isteme
Yanlşbişey yapıyo
Zor düzelir
abla Boşansana
Aylık ne kazanıyor
Az harca sende
Yeter