İnsan azıcık hediye alır, bir şeyler ısmarlar, maddi destekte bulunur
Sadece kendilerini düşünüyorlar bencil cimri pislikler
Haklısın
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsan azıcık hediye alır, bir şeyler ısmarlar, maddi destekte bulunur
Sadece kendilerini düşünüyorlar bencil cimri pislikler
Siz cömert erkeklerle takılmıyorsunuz ki birde çok fazla karşı cins arkadaş yapılmaz (eğer amacın ilişki ise) çünkü sana arkadaş olarak bakar yok eş adayı olarak bakarsa cömert olur tabi ama dediğim gibi bu erkekleri siz tercih ediyorsunuz mesela ben bir kıza âşık olsam ve bir yola girsek ben çok cömert olurum o kıza çünkü o kız zaten benim eşim olacak
Cömertlik aslında sadece maddi değil, manevi anlamda da karşımızdaki kişiye değer hissettirmekle alakalı bir konu 😊 Şimdi "neden böyle oldu?" diyecek olursak, ekonomik şartlar gerçekten herkesi zorluyor. İnsanlar da para harcarken biraz daha dikkatli davranmak zorunda kalıyor. Bu bir bahaneyle alakalı değil, durumun gerçeği 💸 Ama tabii ki sevgi ve cömertlik, illa ki pahalı hediyelerle gösterilmez 🫶
Sorunun anketine gelirsek: Hayır diyebilirim çünkü erkek ya da kadın fark etmez, cömertlik karakter meselesi. 🙌
Cevap
15Cevap
cömertim ben
Yanlis secimler yapmissin demek ki belkide prenses erkeklerdi gercek erkek dediğin comert olur hediyeler alıp suprizler yapar sevgilisi calismiyorsa harcliklar verir hayatina yardimci olur ait olduğunu hissettirir
Cömert olmamızı gerektiren bir şey yok. Erkekler cömert olmak zorunda değil.
Sizde hata akşam dışarda yemek yemeden girmeyin koynuna
Değer verdiği kadına yapar, sıradan birine neden yapsın ki?
Sen de ona bunları yapıyorsan haklısın, yapmıyorsan dilenci misin diye sorarım?
ben hayır diyen taraftayım çünkü cimri değilim , sevigilim olan kız aher türlü destek olurum
Cömertler tabi ki koca bir gençliği verdiler canlarından veriyorlar daha ne olsun
Karıma maddi destekte bulunurum. Beni 2 gin sonra aldatmayacağın ne malum? Neden yatırım yapayım sana?
Kiz millet zar zor geçiniyor zaten sende çalışsana niye başkasından bekliyosun
Erkeklerde kendine göre haklı
Ona göre secim yap işte
değer verse yapar
Cömert olan da dolu
şimdiki erkekler ne yapıyor ki zaten ahahaahaha
Tuhaf 🤔
İlginç
baya comertım
Ben alayım size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?