Güncellemeler
+1 yıl
*Ezik erkolar* ağlamaya devam edin ama yorumlarımı kaldırmadaann ve aklınız yetiyosa konuyla alakalı küfürsüz yorumlar yapın şikayet etmekten yoruldum 🤠🤠😘💗💕💖

Centilmen bir adam olup yazdığım için teşekkür etmek yerine böyle tavır koymak.. neden bu kadar kabalar erkolar kapatılsınnnn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kızlarda akılsız :D ayrıca erkekler sevmez amaçları başka
kanka genelleme yapma da genellemeyi boş ver 20 gün ne adam haklı ama tabi ki daha kibar bir şekilde söyleyebilirdi baya bir kanka yapmış
Aman ona az bile emin ol saygı hak etmeyen insanlsrı t... şağa alıyorum
eğer zaten saygıyı hak etmeyecek bir insansa en iyisini yapmışsın hak edene hak ettiği gibi yapmak lazım o yüzden en doğrusunu yapıyorsun
Aynen teşekkürlerr ciddiye alınacak insan var alınmayacak insan var
evet doğru ciddiye alınacak adam akıllı düzgün bir şekilde konuşulacak insan var konuşulmayacak insan var çok haklısın rica ederim ve iyi günler dilerim
İyi günler
kanka güncellemeden sonra yorumlara bakayım dedim de harbi çok fena kudurmuşlar sorgusuz sualsiz direk saygısızca yorum yazmışlar :D
Ya o tip insanlar tamamıyla yargılamaya aşık, özgüveni düşük insanlar. Umarım kaybettikleri özsaygıyı kazanırlar :( üzülüyorum onlara
evet doğru işte bilip bilmeden konuşmak çok kolay insanlar için dediğin gibi umarım o kaybettikleri özsaygıyı kazanırlar ve böyle bilip bilmeden yargılamayı bırakırlar işin aslını bilmeden böyle saygısızca yargılamaları baya kötü ve saçma toplum olarak bu yönden gelişmemiz gerekiyor düzelicez inşallah
İnşallah doğru dedin kral
20 gün sonra yazmışsın küfür eder gibi bide tebrik mi bekliyorsun karşı taraftan
Ona ödül gibi dahasını hak ediyorr
20 gün içinde insan arar veya yanına gelir ne bileyim bir etkileşim filan sağlar nisa her kim ise haklı
Yalnız kaldın herhalde, dönüş yaptığına göre.. bu daha komik
yaa canım sıkılınca böyle oyuncaklara sarıyorum sana ds sarıyım canım
20 gün sonra dönmüşsün dalga geçer gibi bide haklı tavırlar sergiliyorsun.
Ya bi de hemcinsim olucaksın, cevap dshi hak etmeyen bi insan bilip bilmeden konuşuyosun :d erkek yalakası git işini ysp bak erkekler sırada seni bekliyorr hepsine yetersin umarım
Gizliye alman peki :d
Cevabım kaldırılıyor
:D kıymet bilmez bu insanlar. ben sabırla beklerdim seni
20 gün beklemiş adam ama ndjssjdjdjdjd
İSÖFİWÖFŞJWRO
neden cevap vermediniz
Öyle gerekiyor
Burada şükredeceği bir şey yok ama yine de sen bilirsin.
20 gün biraz erken değil mi
Haklısın :(
Sksksksk yuh 20 gün mü snsnsnsns
Üzerime almıyorum :)
İyi ki Nisa var 💅
Periodddttt 💅 yorumlara bak ne kadar kalitrli bi azınlığız kanka ya
Her yazana yanıt vermek zorunda değilsin.
Vermezsem nasıl slaylerim 😱
Nisayı üzmeyin o bir çiçek
Kanka eğlence çıkıyo bana ksde özellikle iqsuz kitleyle uğraşmsk rğlenceli vallahi bak dene bi gün
Troll soru sorarim hep kfjfmg
Ay doğru ys slflwljfs
Nisa niye bu kadar güzelsinn , profil resmine çok sık bakıyorum
O senin güzel gözlerinden kii
Huzur veriyorsunn
Sen deee
Haksız olduğu halde üste çıkmak.
Kadının kadının kurdu sözüne karşı çıkıyodum
Mahkeme karşısında hepimiz eşitiz. Adaletsizlikten hoşlanmıyorum. Kadın olduğumuz için bir yanlışı desteklemek zorunda değilim
:d mahkeme önyargıyla ve olayın iç yüzünü bilmeden karar veriyosa yandık
20 gün geç cevap vermişsin ve şükürsüz diyorsun. Burada narsistlik devreye giriyor.
Ahaha akpnin mahkemesi dimi bu
Başka verecek bir cevap bulamayınca akpli demek çok komik. Site de az biraz siyasetle ilgili sorulara baksaydın akp'yi eleştirip, yerden yere vurduğumu ve sürekli Türkçü olduğumu belirttiğimi görürdün. Akp mahkemelerine ben değil ama senin gibi adaletsiz insanlar yakışır.
Adaletsiz :d ya sen o mesaj atan çocuğu tanıyo musun, bana önceden nasıl davrandığını biliyo musun bu bir, ikincisi soru içeriğinin ironi olduğunu anlayamayacak kadar zeka seviyen düşük mü?
Açıklamada erkek arkadaşının nasıl davrandığını anlatmamışsın. Sadece bir görsel paylaşmışsın ve soru sormuşsun. Üzerine yazabileceğim tek şey bunlar. Haklı olduğunu düşünüyorsan davranışlarını da yazsaydın o zaman haklı olduğunu görebilirdik.
Kendini hep haklı gören insanlar varken sorunun ironi olduğunu söylemen komik. Kendini belli eden ironi vardır edemeyen vardır. Bu gayet ciddi görünüyor.
Bunun ciddi olduğunu düşünüyosun gerçekten zeka problemlerin var
Yorumlar da benim gibi ciddi düşünen sayısı çok. Gerçekten yanlış yaptığını kabul edemeyecek bir insansın. Bu çok büyük bir sorun.
Gerçek olan kısım mesajlaşma, erkeklerim şükürsüz olduğunu düşünmem değil, yanlış yapmadım çünkü burası ciddiye alınacak bi yer değil ve sen de değilsin 🤠 kasıp durma o yüzden
Ciddiye almadığın için mi cevap verdin? Neyse, yaşına veriyorum. İyi geceler.
Keşke yazmasaydin
Sjsjsjjsjs deli ya
Değilim
Haklı
Hmm bilemedim ergencim
Ergen sevsin seni kaç gün sonra cevap vermişsin bir de orkoklor nodon şokorsoz diyorsun aq
İroni yapıyorum de
Yoo gayet de hak edene hak ettiği gibi davranıyorum
Haklı
bence erken yzmışsın