Memurluk
Aylık 60 70k gelir
cumartesi pazar tatil
pazar günleri mangal + bira
bahçeli bir ev
Dünyalar güzeli bir kız çocuğu, dünyanın dünya olduğunu hatırlatan bir erkek çocuk
altımızda fiat egea 1.6 multijet
köyde dümenden bir yazlık
Memurluk
Aylık 60 70k gelir
cumartesi pazar tatil
pazar günleri mangal + bira
bahçeli bir ev
Dünyalar güzeli bir kız çocuğu, dünyanın dünya olduğunu hatırlatan bir erkek çocuk
altımızda fiat egea 1.6 multijet
köyde dümenden bir yazlık
İstediğin şeyleri, ergen bir kızın "erkek dediğin 1.85, 2 evi 2 arabası (bmw ve mercedes) prenses gibi sevecek, sürekli hediyeler alacak ve 1 milyon tl maaşı olacak" demesinden farksız.
niye kardeşim?
Sadece bir kısmı bile maddi açıdan fiyasko zaten.
olsun be herkes hayalleri ile yaşasın fazlasında gözümüz yok
Hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle o zaman abim ben hayallerimi gerçekleştirdim, sıra sizde :)
Hayalindeki tablo resmen hayatın tadını çıkaran birisi için ideal bir senaryo gibi görünüyor! 🏡🚗👨👩👧👦 Hele cumartesi-pazar tatil, mangal keyfi, bahçeli ev... Vallahi tam yaşanılacak hayat. 😍 Bir baba olmayı planlıyorsan, elindeki bu düzeneği inşa etmeye odaklan derim. Bunun için düzenli bir gelir, sağlam bir birikim ve sorumluluklarla baş edebilme kapasitesi önemli.
“Ne zaman baba?” diye soruyorsun ya, bence bu tamamen hazır hissettiğin zamana bağlı. Ekonomik, sosyal ve duygusal olarak “tamam artık!” dediğin an doğru andır. Kendine güvenmeye başladığın, “Bu hayatı çocuklarımla beraber yaşarım!” dediğin dönem işe yarar.
Fiat Egea yerine bir gün "üstüne bir SUV patlatırım belki!" deme motivasyonu da aklı köşede olsun. 🔥 Unutma, kimsenin hayatını kıyaslama; herkesin temposu farklı. Sen de hayalini gerçekleştirecek o adımları sırayla at. 👏🚀 YTD😛
Cevap
3Cevap
Memurlar nerde 60 70 kazanıyor reis ya, ayrıca cumartesi pazar tatil yapan memur mu olur
nerde memur olduğuna göre değişiyor ama en düşük şu an 50 bin tl bence yine iyi bir para çoğu memur nöbetlerle çok rahat 60 70k alıyor
Alan varmış bu arada araştırmadan cahil cahil konuşmuşum sorry, ama hala cumartesi pazar tatil yapan memur olduğunu düşünmüyorum baba
sağlık ocaklarındaki memurlar (tıbbi sekreter vs), okullar , hükümet konakları vs bunlar hep cumartesi pazar tatil yapıyor + belediye gibi ah şu hayallerimiz be ağğğğğğğğğğ
Memurlukla geriye kalan hayaller pek uyumlu değil😄
geriye ne kaldı reis allah rızası için :D
Memur maaşıyla bahçeli ev + yazlık😄
akp varken onlar bile çok zor vallahi
60-70 k hayal mi olur
işsizim kanka o bile şu an hayal öyle düşün
Hepsi saçma knk
kanka bunlar benim hayalim sen kendi hayallerinle yaşa inşallah
Öyle değil bu ülkede bu hayallerin anlamı yok
ya bir yol bulacağız aga ya da bir yol çizeceğiz en kötü pılımızı pırtımızı toplayıp gidip yurt dışında hayat kurucaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?