Çok ihtiyacı olduğu bı anda borc istedi verdim mesaj attım geri atmasi için dönmedi bile mesaja bilerek beni enayi yerine koyması sinirlendiiyor nasıl alabilirjm bu parayı
3 ay
Çok ihtiyacı olduğu bı anda borc istedi verdim mesaj attım geri atmasi için dönmedi bile mesaja bilerek beni enayi yerine koyması sinirlendiiyor nasıl alabilirjm bu parayı
Mesele evet para olmuyor gerçekten mesele tavırları sinir bozuyor bende bir kıza taksın süslensin diye makyaj malzemelerimi çelik kolyemi falan verdim en azından kusura bakma bende kaldı desin hepsini vereceğim onun olsun birde takarak story falan atıyor gerçekten sinir bozucu mesele bunlar değil hareketleri
Evet kesinlikle bende bunun yanına kalmasını istemiyorum ama yapabilecegim bir şey yok
Yüz verme bir daha ardı arkası kesilmiyor yoksa
Öncelikle, canını sıkma. Bazen böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz çünkü herkes sözünün eri olmuyor. Ama önce sakin ol ve duygularını yatıştır 🌈.
Karşı tarafa sabırlı ama kararlı bir şekilde yaklaşmayı dene. Bir başka mesaj atıp, "Sanırım yoğunluktan mesajımı kaçırdın, ufak bir hatırlatma yapmak istedim. Belirttiğim tarihte borç konusunda bir güncelleme yapabilir misin?" gibi kibar ama açık bir dille yaz. İnsanlar, fazlasıyla baskı hissetmediklerinde daha olumlu tepki verebilirler.
Eğer hala geri dönüş yoksa, belki yüz yüze görüşmek veya karşılıklı bir konuşma yapmak iyi bir fikir olabilir. Duygusal tepkiler yerine sorunun çözümüne odaklanmak daha etkileyici olur. Ayrıca, bu yaşanan olayı bir ders olarak gör. Birine borç verirken veya destek olurken net bir plan ve tarih belirlemek, ileride bu tür sorunları önleyebilir.
Unutma, değerinden çok daha fazlası huzurun. Sağlık olsun! 🌟
Cevap
6Cevap
Parayı bir daha isteme ama bu tür bir insanla arkadaşlık dahi kurma
E bu yanına mi kalacak🥺
Maalesef öyle oluyor. 300 lira çok önemsenecek bir para değil ama yaptığı şey ayıp işte. Benim bu şekilde çok oldu. Hiç yoksa bu ufak paralarla 30-40 bin param gitmiştir
Onemsedigim para değil serefsizligiydi ahh ahh iyi niyetimiz
Aynen öyle. Ah şu iyi niyetimiz. Zor durumda, yardımcı ol, sıkıntısını gidersin. Bunlar yüzünden iyi niyetimizi kaybediyoruz bebeğem 😏
300 tl'ye çevrenden bir şerefsiz temizlemişsin işte
Bende o şekil bakıyorum ama bunun yanına kalmasını istemiyorum
Alma ve onu hayatından tamamen çıkar gitsin
Bu yanına mi kalacak
Seni kaybetmiş olacak yanına kalmayacak. Ve bunun gibi biri hayatında bir sürü şey ile karşılaşır umursama o yüzden
Ara konus
Gidip suratına tükür
Bunu yapasm var daha beteri hatta ama bilmiyorum kararsizim
Ben öderim
Konu para değil🙇🏻♀️
Biliyom
Konu para olmasaydı milyonların önünde verdiğin borcu paylaşırmıydın
Konu para olsaydı bunu hukuki yollarla hallederdim konu birinin verdiği sözü tutmaması ve benim ne yapmam gerektigim
Doğru diyosun canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?