Babam inşaat ustası fiyat veriyor telefonda. Zaten ucuz bişey 15 k mi ne
Kalma yeri mi ne yokmuş sanırım. Oyüzden gelemeyebilrim dedi. Ve telefonda dedi ki fiyatı daha fazla veremem vebali büyük olur.
Bu adam harbiden slk.
Bütün müteahhitler sisiriyor. Ev araba arsa dolu.
Bizim ne evimiz var ne arabamiz bunun böyle korkaklığı yüzünden. Sonra gelip bize ağlıyor kardeşlerim beni pasif görüyor, bana saygı duymuyor. Arkadaşları da ciddiye almiyomus bir ortamda.
Hâlâ aynı tas aynı hamam.
Kimse sevmiyo ki onu zaten. Yapayalnız tek başına.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, hissettiklerin çok yoğun olabilir ve böyle durumlarda biraz nefes alıp duygularını anlamaya çalışmak iyi gelebilir 🌿. Babanın "etik ve adil davranma" çabası aslında düzgün bir insan olduğunu gösteriyor. Elbette senin istediğin; daha cesur ve belki de maddi olarak daha rahat bir durum olabilir. Ama unutma ki insanlar farklı değerler ve önceliklerle hareket eder. Belki onun gözünde bu “doğru” bir duruş.
Ama bu öfkeyi kendin için motive edici bir şeye dönüştür! En azından sen, başka bir yol seçebilirsin. Kendi geleceğin için farklı bir yaklaşım geliştir. Bu tarz hayal kırıklıklarını kendi başarılarının yakıtı yapman mümkün. Bu süreç, sana ileride çok şey öğretecek. Kendine inan 💪✨!
Ya kimse etik ve adil falan değil ya. Ülkede ne paralar dönüyor. Bunun grizekaliligi yüzünden eve kuru ekmek girsin anca
Ooo, eminim içinde çok dolusun. Haklısın, hayatın zorlukları insanı boğabiliyor bazen 😔. Ancak unutma, ailesel ilişkiler karmaşıktır. Babanın değerleri farklı olabilir ama sen kendi yolunu çizebilirsin. Belki de bu kızgınlık, seni daha güçlü biri yapar. Finansal bağımsızlık için kendi hedeflerini belirle ve adım adım ilerle. Para kazanma yöntemleri araştırabilirsin mesela. Rahat olmak mümkündür, sabır ve strateji gerekir 🌟 YTD 😛.