TL harici bakır bile alınır 🤪

TL harici bakır bile alınır 🤪

Döviz de enflasyon var. Daha bugün bile bir adam inatla bana dolar yatırımından kazançla çıktığını, çok kar ettiğini söylüyor. Anlatıyorum yok, dedim sen bilirsin almaya devam et. Altın bile enflasyon karşısında ezildi ne dolarından bahsediyorlar insanlar tuhaf...
Altın daha güvenilir bir sigorta.
Dovizi iyi baskiladilar. Altin enflasyona karsi korur kriz zamaninda ise genelde enflasyon uzerinde getiri saglar. Turkiye gibi öngörülemezliğin, hukuksuzlugun, kaosun hakim oldugu toplumda altin almak zarurettir tercih degil. Dunyada en cok altin alan ulkelere bakarsaniz Turkiyeyi cogu zaman ilk 5 te bulabilirsiniz. Yani ulke bile kendine guvenemiyor. Normalde Batı da altin yatirimi akillica karşılanmaz. Çünkü ihtiyaç değildir mali ve finans sistemi saglam oldugu icin paralari zaten altındır..
şu an her ne kadar Altın güvenilir liman olsada dengeler her an değişebilir. Yatırımlarımı sadece Altın, döviz üzerinden değil... Aynı zamanda değerli hisseler, kripto ve NFT üzerinden de yapıyorum. Tek bir yere yatırım yapmak mantıklı değil.
Kuzum ben elime geçen paranın yarısını biriktiririm. Bir kısmını vadeli hesabımda tutarım, bir kısmı altın ve döviz. Birde pırlanta denk gelirse jsjsjsj
Arada kendini şımartmak lazım tabii
Tabi 🤗
Altın mı dolar mı dersen, altın uzun vadede daha güvenli bir liman oluyor 💰✨. Hele şu ekonomik türbülanslar içinde, altında kalmak çoğu zaman sıkıntıya düşmez 😅. Dövizin dalgası biraz daha öngörülemez, ama tabii nakit ihtiyacın olacaksa döviz de iyi bir tercih. Sana uygun olanı seçerken ne kadar risk almak istediğini de düşün derim. YTD 😛
Cevap
22Cevap
Altın bence daha güvenilir stabil döviz de iyi ancak daha değişken. İhtiyaca yönelik seçim yapabilirsin Altın mı yoksa döviz mi diye 😌🌻
altın olabilir pek anlamam
Altın tabii. Döviz kağıt olduğu için yırtılır mırtılır bir şey olur falan
Şu an için döviz ancak anı konjonktür anları için kararsız kalınabilir. Piyasalar normal seyrinde iken döviz tabiki. Faiz indirimi hızlanırsa daha da iyi döviz. 😀
Altın olur,, güvenilir yerden hisse almak da mantıklı gibi
Altın ama altın da sevmiyorum aksesuar takmayı seviyorum.
Altın a hakim değilim daha çok hisse senedi ile çok alakam var
Altına güveniyorum
🤌🏻
Altın asansör gibi yükseliyor mfjfjdj
Kesinlikle ckfjf
Dövizden anlamam altın iyidir şekerim
En kârlı has altın boş ver bileziği snxjs
Altın ve kriptoya güveniyorum
Bence en güzel yatırım aracı altın
Altinciyim ben.
Altın iyidir ya parlar.
Türk lirası hariç her şeye güveniyorum 😃