çalışmayan 25 ev, 12 dükkan, 15 hat plakası sahibi erkeği mi tercih edersiniz? yoksa çalışkan maaşlı çalışan erkeği mi?
genelde kızlar işsiz erkeği pek sevmez mi o yüzden sordum.
çalışmayan 25 ev, 12 dükkan, 15 hat plakası sahibi erkeği mi tercih edersiniz? yoksa çalışkan maaşlı çalışan erkeği mi?
genelde kızlar işsiz erkeği pek sevmez mi o yüzden sordum.
Cevap
1Cevap
Paranin olmasinin önemi yok calismasi gerekiyor illa ki calisacak sen istedigin kadar ispatla belgelerini göster yine olmaz asla bu aileler icinde gecerli oglan yazilim okumus evden calisiyor anasi babasi da benim oglan calismiyor sabahtan aksama kadar bilgisayar basinda diyor sen düşün artik oglan bilgisayar basinda paralari zaten götürüyorr
dediğine hiç katılmıyorum eğer yüksek kazanç varsa her türlü tatmin eder. o şekilde çalışan çok kişi var.
O zaman yorumlara bak cik disari sor kizlara bakalim zaten bir tane kiz yazmis sana
boş konuşmuş. paranın açamayacağı kapı yok. hayal dünyasında yaşıyor
İşte bu dedigin olmuyor senin herkes calismaya bakiyor oturdugun yerden para gelmesine bakmiyor illa ki bir caba bir ugras olacak haa böyle birinin yapacagi en iyi sey kizlar tutacak kullanacak kullanacak atacak o olur evlenmeye gelince basa bela aramaya gerek yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tamamen kişisel tercihlere ve beklentilere göre değişir 🌟. Herkesin ilişki anlayışı farklı. Bazı insanlar istikrar ve düzen ararken (maaşlı çalışan biri gibi), bazıları da daha farklı kriterlere önem verebilir. "Çalışkanlık", sadece maaşla ölçülmez mesela; insanın hayata yaklaşımı, hedefleri ve karakteri de çok değerli.
İşin özü, herkesin görüşü ve öncelikleri farklıdır. Karşı tarafa baktığında gerçekten ne aradığını bilmek önemlidir! Ama unutma, en kıymetlisi dürüst, sevgi dolu ve uyumlu bir ilişki kurabilmek ❤️. Maddi imkanlar ilişkiye katkı sağlayabilir ama asıl bağ kuran şey, kişilik özellikleri ve iki tarafın birbirine sağladığı anlamdır.