• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Yeni YılYeni Yıl
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Kahve & KeyifKahve & Keyif
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandırabilir, görsel ya da anket ekleyebilir, gizli üye olabilirsin.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Yeni Yıl Yeni Yıl
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Kahve & Keyif Kahve & Keyif
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Para & Ekonomi

Sizce ülkemizde ekonomi nasıl düzelir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
2115
Yapay Zekaya Sor

Ekonomi iyi şahlandık diyenler gelmeden.

Nasıl Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
36 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Dr. Hasan Sabır
Dr. Hasan Sabır Takip Et
Ekonomi
  • Merhaba, bu herkesin aklındaki bir soru, maalesef bu konuda hazır bir reçetem yok :) Herşeyden önce ülkede yaşayan tüm insanların ekonominin düzeleceğine inanması gerekiyor. Bu inancı oluşturmak için sürekli "Ekonomi düzelecek", "Enflasyon tek haneye düşecek" şeklinde demeçler verilmesine rağmen bu inanç maalesef oluşmuyor. Beklentiler ekonomik hayatta çok önemli. Kötümser beklentiler gerçekten de ekonomi üzerinde olumsuz etki yaratıyor. Ayrıca bildiğin gibi bugünkü ekonomik sıkıntıların çoğu aslında ekonomik olmayan nedenlerden kaynaklanıyor. O nedenle çözüm de oralardan başlamak zorunda.

1
    0 Yorumla
Çok Süper Cevap
  • core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    4 ay

İlk etapta seçimle, şu anın tersi kazanırsa, ya da kazanan iktidar şu an yaptığının tam tersini yaparsa. Türkiye'ye sermaye Akar. Devlet tasarruf etmeye başlarsa harcamalar kısılır. Liyakat sistemi geri gelirse , okumuş insanlar hakkıyla bir yere gelirse, hatırla sayılan bugün günün tersini yapan ekonomistler başa gelirse. Eğitime üretime destek verilirse, vergiler düşürülmeye başlanırsa. Üretim artar dünya'ya mal satmaya başlarsın. Senin satamamanın en büyük sebebi pahalı ürün üretmen senin rakibin çok ucuz üretmek için vergileri düşürme gerekiyor. Vergiyi düşürürsen kargoların fiyatı da düşer. Devlet illegallige de yasa dışı üretime de müsaade etmek zorunda. Eğer yasa dışı üretime müsaade etmezse. Üretemeyen kişilere bakacak zaten devlete bu daha çok zarar o zaman yasa dışı olan kişilerin geçinmesini müsaade edecek kadar yasa dışıliga üretene müsaade etmeli. Bakın Yunanistan bunu çok güzel uyguluyor. Nasıl gelirse gelsin para bize gelsin metodu. Yani arizi Kazancı geçmeyen kişiden vergi almayacaksın. O para nasıl olsa sana giriyor o kişi o parayı harcayacak o para Türkiye'ye girmiş olacak. Havadan uçan sinekten vergi alırsan her şey pahalılaşır. Satamazsın insanlara yaşama hakkı vermesi gerekiyor. İnsanlara yaşama hakkı için arizi kazanç 300.000 TL yıllık geçenden vergi alacaksın sadece ödeyen zaten artık ödemeye hak kazanmıştır. Yoksa zaten o kişiye sosyal yardım olarak yardım edecek yani öyle de böyle de o adamı besleyeceğine bırak kendisini idame ettirsin. İnsanlara bir şeyler üretip satmayı teşvik etmek zorunda. Bunun için kobiler ve özel kurslar oluşturmalı gerekirse krediler vermeli KOSGEB gibi ama bunu gerçekten yapmalı. Mucitler oluşturmalı. Patent daireleri ar-ge çalışmaları artmalı. Televizyonda keşif yapmış kişiler buluş yapmış kişiler çıkartılmalı. Bizim televizyonlar gazeteler ise sapıkların profesörler olduğunu Doktorlar okumuş kişiler olduğunu gösteriyor tersini yapıyor. Çünkü okumak kötü bir şey bak okumuşlar sapık çıkıyor düşüncesini veriyor. Oysa okul tam tersini yapar. Cehalet akıllının kusurunu arıyor. Akıllı cahilin kusurunu arayacağına tersi çalışıyor. Köşe başındaki serseri çocukların hepsini toplayıp ya askere ya da tehlikeli olanları kasap gibi mesleklere zoraki yönelteceksin onları meslek sahibi yapacaksın madem şiddete meyilli o zaman acımasız mesleklere yönelteceksin buna rehabilitasyon deniyor. Ya da çöpçü gibi temizlik hizmetlerinde faydalanacaksın zorla. Çünkü ortalıkta kaldıkları zaman okul kenarında çocuklari soymak için ya da telefonların çalmak için bekliyorlar. Geleceğin mafyasını şimdiden yok edeceksin. Gerekirse ailesini cezalandıracaksın devlet olarak.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Ekonomi duzelmesin, ondan once ahlak duzelsin. Biz ulke olarak hicbir zaman ekonomik olarak iyi olmadik zaten ama eskiden en azindan edebimiz, ahlakimiz vardi, bu kadar basi bos, vicdansiz yasamiyorduk, komsusu ac yatan bizden degildi, faize karsiydik, edebimiz vardi kadinli erkekli hepsini kaybettik.

Ekonomi duzelir ya da duzelmez ama toplumdaki ahlaki cokus zor duzelir. Zaten faize falan millet hucum edince bereketsizlikte var. Eskiden babamizin kazandigi helal, alin teri paranin inanilmaz bereketi vardi, simdi artik helal mi kazanilmiyor, faizden mi para yeniyor ne oluyorsa paranin bereketi de yok.

Para falan gercekten artik onemli degil, ulkede adalet yok, ahlak yok, insanlik yok, bati bile bizden daha ahlakli, edepli, dindar hale geldi. B*k cukurundayiz yani ve bu parayla, ekonomiyle olculecek bir sey degil.

Herkes namaz kilsin, oruc tutsun, inansin demiyorum, demek istedigim bu degil, insanligi da kaybettik, vicdani, merhameti, hosgoruyu insana verilen degeri, iliskilerin sevmenin degerini her seyi kaybettik. Her seyin ici bosaltildi. Artik hosgorulu olsan, kurala uysan, sevsen, inancini yasasan, dogruyu yapsan, birine el uzatsan enayi gibi goruluyorsun. Her seyi kaybettik ya ekonomi ne ki?

Tamam eskiden de paramiz yoktu biz hicbir zaman gelismis ulke olmadik ama en azindan insanligimiz, ahlakimiz, inancimiz, pesinden gittiğimiz sevdamiz, yarimiz, bir seylerin kiymeti vardi, bu kadar israfci da degildik.

Bu kadar kendi vatandasini keklemeye calisan insanda yoktu, kendi vatandasina zulum edende yoktu. Simdi yerliyi turisti nasil enayi yerine koyarim derdinde esnaflar, insanlar. Deprem olur kiralar yukselir, pandemi olur maskelere bir sey olur, insanlığımızı, ahlakimizi kaybettik ya, ekonomi kaybolsa ne olur?

Disarda ben bir tane iyi niyetli insan goremiyorum, goremedigim gibi genclerden, yaslilardan, erkeklerden, kizlardan hiçbirinden umudum yok ya. Sevgi saygi, ahlak, hoşgörü, durustluk, inanc, kibarlik... her seyi kaybettik ya. Herkesin bir cikari var. Varsin paramiz olmasin ama bunlar kalsaydi be. Eskiden de yoktu paramiz ama mutluyduk ya, insandik en azindan.

4
    1 Yorumla
    • Derinblack
      Derinblack
      4 ay

Cok güzel yazmissin kesinlikle katiliyorum

Yorumla
  • Suvenir
    Suvenir Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay

Bunu söylersem hapise girerim

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Silviri soğuktur suve yapma :D

Yorumla
    • Derinblack
      Derinblack
      4 ay

Aman aman yapma

Yorumla
    • Suvenir
      Suvenir
      4 ay

Aynen öyle maalesef 🤣

Yorumla
    • Suvenir
      Suvenir
      4 ay

Teşekkür ettim ✨

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Rica ederim ✨

Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 340 cevap paylaştı.

Düzelmez.

1
    2 Yorumla
    • HeartofFire
      HeartofFire
      4 ay

Danke Barış 🤟✨🥂

• Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Rica ederim ablam 🖤✨🤟

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
4 ay
  • Ekonomiyi düzeltmek uzun soluklu bir iş, bunu kabul etmek lazım. Güven veren, sürdürülebilir politikalar şart. Tarım, sanayi ve teknolojiye ciddi yatırımlar yapılmalı. Ayrıca eğitim sistemine yatırım olmadan da mümkün değil. Para doğru yerlere yönlendirilirse işler toparlanır ama bu sabır isteyen bir süreç. Birlikte çözümler üretmek şart! 😊

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Temizlik Perisi
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

37

Cevap

40

Cevap

• McCaLLs
    McCaLLs Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 45%
    4 ay

Ülkenin başına öyle büyük belalar açtılarki zor ama imkansız değil. Say say bitmez vatan hainleri ülkeyi sattı, batırdı, sosyal yapıyı bozdu ülkeyi mahvetti.

Şöyle özetleyelim

Öncelikle mevcut tüm siyasiler değişmeli. Hırsızlar yargılanmalı ve ibreti alem için idam edilmeli, çaldıkları tüm paralar dünya bankalarından geri getirilmeli, tüm mallarına el konulmalı
    Sonrasında acil şekilde yapısal reformlar yapılarak ekonomi, eğitim, yargı modelleri düzene sokulmalı
    Eğitimde baştan sona düzenlemeler yapılmalı. Herkes temel eğitim dışında yeteneğine ve ilgi alanlarına göre eğitim görmeli. Fen ve teknik eğitim liseleri artırılmalı, geliştirilmeli
    Yargı tamamen bağımsız hale gelmeli. Adalet ülkede her şeyden üstte tutulmalı, herkes eşit yargılanmalı. Ağır cezalar gelmeli. Mesela kasten adam öldürdüğü kanıtlanan biri, tecavüzcüler idam edilmeli. Suçlardan ciddi şekilde caydırmak şart.
    Ekonomi olarak tamamen yerli üretime odaklanılmalı, ithal edilen herşeyin yerli ve kaliteli fabrikaları kurulmalı, yerli projeler desteklenmeli, tarım ve hayvancılığa ciddi yatırımlar yapılmalı, insanlar üretime köylere dönmeye teşvik edilmeli, gelmekte olan İklim sorunlarına çözümler uygulanmalı, İstanbuldaki sanayinin %70,80 i anadoluya dağıtılmalı. Özel sektör desteklenmeli
    Mülteci sorunu çözülmeli herkes gerekirse zorla 1,2 yıl içinde tamamen kendi ülkelerine gönderilmeli
    Verginin vergileri ortadan kaldırılmalı, herkes gelirine göre vergi ödemeli
    Daha bir sürü detaylı şey var. Tüm bunlarında sürüyle iç detayları var say say bitmez ya.

1
    0 Yorumla
  • SonMohikan71
    SonMohikan71 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Ekonomi eskiye dönmez ama bu millete ekonomi dokunmuyor zaten dokunsaydi bu millet bu kadar azıtıp kudirmazdı işte yedikleri önünde yemedikleri arkalarindaa bu kadar rahat iyi yasayan bir millet yok bu milletin karnı aç degil gözü aç nefsi aç o da doymayi bilmez herseyi ister daha yok mu der

Nefsi terbiye etmek icin aç bırakacaksın tabi bırakabilirsen artik bu millet icin cok zor herseyi görüp alıştıktan sonra ama bu millet kendi kendini bitirdi zaten bu saatten sonra bu millette düzelmez

1
    0 Yorumla
  • YorForger
    YorForger Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    4 ay

Önce enflasyonla ciddi ve şeffaf şekilde mücadele, üretimi ithal bağımlılıktan kurtarma, hukuki güven ortamı ve yatırım teşviki şart. Eğitim sistemini piyasa ihtiyaçlarına uydurup, enerji bağımlılığını azaltmadan kalıcı düzelme olmaz. Dış politikada istikrar, içeride güven ortamı olmadan ekonomide toparlanma sadece lafta kalır.

2
    0 Yorumla
  • ethem437
    ethem437 Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 98%
    4 ay

Çiftçiye tam destek. İşçi sınıfına destek ve gelir artacak, ihracat olacak, bilim ve akademisyenlere tam destek verilecek ki yeni gelişmeler katedebilsinler. Sonda hapishaneler yapardım, mahkumları devlet için çalıştırırdım. Bedavaya yatmak yok. Gerisini anlatmayayım bu kadarlık yeter jsjfjf

1
    0 Yorumla
  • benimyahu
    benimyahu Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 33%
    4 ay

Nasıl düzeleceğini bizim düşünmemiz gerekmiyor. Bunun için ülkenin başına koyulmuş liderler var. Eğer ekonomi kötüyse lider işini doğru yapmıyor demektir. Bizim vatandaş olarak görevimiz seçimde lideri değiştirmektir. O da işini iyi yapamazsa o da gider.

1
    0 Yorumla
  • _ѵɑӀҽղԵíղ0_
    _ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 982 cevap paylaştı.

Bu saatten sonra kim gelirse gelsin vergi ile düzeltir. Çünkü 2019 yılından bu yana bile en çok özel sektör dış borçlanma yaşadığımız yıl oluyor. Dış finansman kaynağı ile yatırımlar yapılıyor ki senin paran değil bu. Gerisini sen düşün. 😀

Norveç fonları yaşasın. ☀️🙂

Artık öyle. On yıl sonra böyle oldum. 😁

1
    0 Yorumla
  • Cleanman58
    Cleanman58 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    4 ay

Banka kredi faizlerinin azalması gerek. Haa bir şey daha var ama ben söylemek için gencim. Sonuçları olur :D @Barış_LonelyForever

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

aman diyim :D

Yorumla
  • xsarinx
    xsarinx Takip Et
    Master Yaş: 56
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 639 cevap paylaştı.

Ülkede üreten sanayi tarım ve hayvancılık sektörünü desteklemek. İthalatı bu sektörlerde minimuma indirmek. Tüm hırsızların mal varlıklarına hazine el koysun, hazineden yol, köprü, tünel, havaalani, hastane gibi yerlere ödenen paralar geri alınmalı. Milletvekillerinin maaşları asgari ücret seviyesine indirilmeli.

1
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    4 ay

Levent Kırca zamanında da vardı Şimdi de devam ediyor aç Levent Kırca'nın ekonomi ile ilgili skeçlerini bu zamanı yine anlatır. Ekonominin iyi oldugunu sanan ve kananlar devam etsin. Umurumda degil.

1
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 82%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 326 cevap paylaştı.

Düzelmez.. Çok köklü değişiklikler lazım.. Özellikle eğitm.. Adalet.. Hukuk.. Yönetim anlayışı.. Bakış açısı.. Eşitlik.. Vs vs o kadqr imkansız ki.. :))

2
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 59 , eic 98%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 360 cevap paylaştı.

Yepyeni bir kadro ve yepyeni bir anlayışla. Ama her şeyden önce bilimsel şekilde, dünyanın kabul ettiği standartlara uygun gerçekçi adımlar atarak.

1
    0 Yorumla
  • prova
    prova Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 100%
    4 ay

Barış onve etrafımızdakı ulkelerın duzene gırmesı gerek bırde Amerıka ıngıltere batması lazım😬🤪

2
    0 Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

Sadece kamu harcamalarındaki hoyratlık bitirilse, ve harcamalarda radikal bir düşüş olsa, bu bile belirli ölçüde düzeltir.

1
    0 Yorumla
  • ByWαyɳe
    ByWαyɳe Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    4 ay

Baştaki düzeltmek adına yıllardır bir şey yapmıyor özet geçmek gerekirse hükümet değişirse bir ihtimal doğru kararlar ile düzelir.

1
    0 Yorumla
  • Yamaal m
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 845 cevap paylaştı.

Ne yazıkki türkiye de zor düzelir 🥲🥲 bence Türkiye'de bir çok şeyin değişmesi ile ekmek düzelir

1
    0 Yorumla
  • İLKER34İST
    İLKER34İST Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay

Türkiye'ye düşman bir ırktan adamı Cumhurbaşkanı yaparsanız bu ülke düzelir çünkü onlar bile bu kadar bu ülkeye zarar veremez paşam

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    4 ay

Bu sorunun cevabını herkes biliyor ama yazamıyor 😂😅

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Silivri soğuktur :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

😂 😂

Yorumla
  • ΒοmβαcıΜülαyim
    ΒοmβαcıΜülαyim Takip Et
    Yoda Yaş: 82 , eic 100%
    4 ay

Herkesten bir börek alsak 85 milyon börek eder. Tanesini 250 bin dolardan satsak işin çocuğunu halletmiş oluruz.

1
    3 Yorumla
    • celeb2face
      celeb2face
      4 ay

borek mi bobrek mi

Yorumla
    • ΒοmβαcıΜülαyim
      ΒοmβαcıΜülαyim
      4 ay

Böbrek prdn otomatik klavyem acıkmış

Yorumla
    • celeb2face
      celeb2face
      4 ay

tmmmmm

Yorumla
  • Gamyoncuu41
    Gamyoncuu41 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay

Savunma sanayi ve kesinlikle ama kesinlikle tarıma büyük bir destekle teşvikle düzelir başka alternatifi yok

1
    0 Yorumla
  • Bahar_555 s
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 99%
    4 ay

Yasaya göre maaşı dengelenseydi herkes rahat yaşardı.

2
    1 Yorumla
    • kızılelma-1
      kızılelma-1
      4 ay

Alakası yok maaşlar yüksek olursa alım gücü daha okadar düşecek bu ülkede ekonomi falan düzelmez artık

Yorumla
  • scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 39
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 689 cevap paylaştı.

hala hükümet değişirse diyenler var. biz akpden öncesinide biliyorduk değişen bir şey yok. önce türk insanının zihiniyeti değişmeli hükümet ne yaparsa yapsın fırsatcı üç kagıtcı esnaf ya da insanımız oldukca düzelmez.

1
    0 Yorumla
  • Zümra526
    Zümra526 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    4 ay

Üretim artmalı işsizlik azalmalı pahalılık azalmalı diğer ülkelere göre çok pahalıyız

1
    0 Yorumla
  • Portakallıjölee
    Portakallıjölee Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    4 ay

Düzelmez abd ve çin ekonomik krize girerse belki

1
    0 Yorumla
  • sineklertanrısııı
    sineklertanrısııı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay

Seçmenler birşeylerin hesabını sormadan düzelmez.

1
    0 Yorumla
  • BellaVistaa
    BellaVistaa Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay

Çok zor düzelir başa gerçekten doğru düzgün biri geçerse yıllar sonra anca toparlanır

1
    0 Yorumla
  • Sezencik_55
    Sezencik_55 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay

Çok büyük değişiklikler ve profesyonel destek gerekli..

1
    0 Yorumla
  • -Lili-
    -Lili- Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    4 ay

Ayakkabı kutularını boşaltırlarsa epey faydası olur

1
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 65%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 361 cevap paylaştı.

Çakma ekonomistle düzelmez , üretim ekonomisi ile düzelir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    4 ay

Sağ iktidarı lağv etmek lazım. Yönetimde sağ olmamalı!

1
    0 Yorumla
  • Gacılar_Dm
    Gacılar_Dm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    4 ay

ekonomi kötüyse niye para basmıyoruz ki para bassak daha çok paramız olmaz mı

2
    0 Yorumla
  • İstanbulHatunu
    İstanbulHatunu Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    4 ay

nüfusu yayarak ve bunun için gerekli koşulları saglayarak

2
    0 Yorumla
  • DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.

Bopçular'dan kurtulunca

3
    0 Yorumla
  • Derinblack
    Derinblack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    4 ay

Ekonomi gecte olsa zamanla düzelir ama milletin kafasi ucmus asil düzelmesi gereken o..

1
    0 Yorumla
  • Hadiyinlaaa
    Hadiyinlaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    4 ay

50-60 seneye belki. Biz göremeyiz büyük ihtimalle

1
    0 Yorumla
  • zeynepderlerrr02
    zeynepderlerrr02 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    4 ay

Allah a emanet yaşıyoruz bu ülkede aq

2
    0 Yorumla
  • ozmrcnfeyza
    ozmrcnfeyza Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    4 ay

Düzelmez artık bu saatten sonra ya

2
    0 Yorumla
  • yaren2147
    yaren2147 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    4 ay

İktdar değişmeden ülkenin sorunları düzelmez

2
    0 Yorumla
  • Mehmet1Oğuzhan
    Mehmet1Oğuzhan Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay

Olsun bizim reisimiz var hxhxjx

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Ekonomi süper. Millet makarna yiyemiyor yurt dışında. Biz çok şükür makarna yiyoruz.

1
    0 Yorumla
  • SymrnaCityStyle
    SymrnaCityStyle Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 428 cevap paylaştı.

Hiç kafa yoramam. Düzelmez MNG.

1
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Türkiyenin ekonomisi artık düzelmez

1
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 570 cevap paylaştı.

Akp gittiği gün düzelecek

1
    0 Yorumla
  • Pilotöğrencisi
    Pilotöğrencisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    4 ay

2-3 yıl sonra ekonomi kendini toparlar rahat olun.

1
    0 Yorumla
  • Eirenee1
    Eirenee1 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay

Hiçbir fikrim yok. Ekonomistler bile çözememiş😄

1
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 79%
    4 ay

burada sonrası zor be kardeşim 😕

1
    0 Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 92%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

darphane dolar basmaya başlamalaı

1
    0 Yorumla
  • Kraliceleylxx
    Kraliceleylxx Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    4 ay

Düzelmez bu gidişle daha kötü olacak

1
    0 Yorumla
  • RutbesizReis
    RutbesizReis Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22 , eic 100%
    4 ay

Bu şartlarda biraz zor görünüyor

1
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 633 cevap paylaştı.

Beni başa getirerek snsnsn

1
    0 Yorumla
  • gizemlikız4444
    gizemlikız4444 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    4 ay

Zor düzelir bizim ömrümüz yetmez

1
    0 Yorumla
  • Ebru2777
    Ebru2777 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    4 ay

Zor 30 sene daha kimse çalıp çırpmazsa ancak

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    4 ay

10 sene sonra çok Zor düzelir

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 560 cevap paylaştı.

Hiç bir şekilde düzelmez ne yaparsan yap

1
    0 Yorumla
  • GrushenkaRises
    GrushenkaRises Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay

Hiçbir fikrim yok

2
    0 Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    Mentor Yaş: 34 , eic 51%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Düzelmez

1
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Duzelmez

1
    0 Yorumla
  • GoRGeOuSS
    GoRGeOuSS Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    4 ay

Daha düzelmez

1
    0 Yorumla
  • RüyaD
    RüyaD Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    4 ay

Düzelmez. Düzelemez.

1
    0 Yorumla
  • beyzaondr350
    beyzaondr350 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    4 ay
    Para & Ekonomi konusunda 446 cevap paylaştı.

Düzelmez

1
    0 Yorumla
  • Anker
    Anker Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    4 ay

Düzeleceğini düşünmüyorum

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Sizce ülkemizde ekonomi nasıl düzelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizce ekonomi nasıl düzelir? Ekonomi sizce nasıl düzelir? Ekonomi nasıl düzelir sizce? Ülkenin ekonomisi nasıl düzelir? Bu ülkenin ekonomik durumu ne zaman düzelir sizce?
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yüzsüz olduğunuz oldu mu?
  • Bu ceket nasıl, güzel mi?
  • Özellikle sevdiğin bir çikolata var mı?
  • Ailenizle film izler misin?
  • İyi ki varsın diyen ama hâl ve hareketleri davranışları ile bunu yok sayan biri ile devam edebilir misin?
  • Evcil hayvanınızın sizi sinir eden bir davranışı var mı? Daha önce hiç olmuş muydu?
  • Aşık olma isteğin var mı?
  • Tartışma anında kırıcı olur musun?
  • Çizgi dizilerdeki dostluklar güzel mi?
  • Telefonunuzun şarj oranı yüzde kaç şu an?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2025 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...