Türk kızlarının para göz olması %90?

Merhabalar biz ailecek kendi işimizi yapıyoruz 3 farklı iş dalında şirketimiz var geçenlerde görücü usulü bir kız ayarladılar annemler kızı beğendiği için bende bir görüşeyim dedim açıkçası söylemek gerekirse gerçekten güzel bir kadın kendisinin içini de merak ettim. Bugün iş çıkışından sonra banyo yaptım ve üstümü giyip ticari arabayı aldım evet biliyorum buluşmaya çok uygun bir araçla gitmedim ama o anda o vardı ve onunla gitmek zorunda kaldım neyse kızı aldım arabaya doğru yürüdük arabaya yaklaştık bununla mı gidicez dedi bende evet ne var diye sordum bilmiyorum hiç böyle bir şey beklemiyordum dedi sonrasında ise bir tatlıcıya gittik kendisine bir kaç şey ısmarladım baktım ki tatlısını yerken telefona bakıyor benim anlattıklarıma çok münasebet göstermiyor bir anda masadan kalktım hesabı ödedim ve eve gittim kendisine de 1000 lira taksi parası bıraktım. Türk kızları neden böyle? ben onun içini merak ederek yanına gittim okuduğu kitapları sordum çünkü ben çokça iş yerinde vs okurum atta kendime ait bir kütüphanem bile var ilgi odaklarım hobilerim fazla kendisiyle iki kelime bile edemedim gerçekten kusura bakmayın ama kadınların %90 para göz olmuş sosyal statü üzerine ilişkilerini kurup aşk yaşamayı bekliyorlar bende buna üzülüyorum

Türk kızlarının para göz olması %90?