Kumardan dolayı bir sürü borcu olan bir insanın iki evi, emekli maaşı olan ailesine para göndermesi ne kadar doğru sizce?

Merhaba öncelikle, Uzun zamandır beni çok öfkelendiren, çaresiz hissettiren bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Benim eşim evlendiğimizde kumar oynuyormuş ve bir sürü borcu vardı. Düğünde gelen bütün takıları onun borcu için harcadık ama yeterli olmadı, 3 sene boyunca kumar oynamaya devam etti. Kendisi mühendis ve ben de o dönemde çalışıyordum ve aşağı yukarı aynı miktarda maaş alıyorduk. Ben maaşıma hiç dokunmadan ona veriyordum ve borçları ödüyorduk. 3 sene sonunda kumarı bıraktı. 7 senedir oynamıyor. Ama hala o dönemlerden kalan kredi, kart borçlarımız var ve ben şu an çalışmıyorum. Asıl sıkıntı annesinin haberi yok. Çok yalvardı anneme söyleme diye. Babası biliyor. Ama sadece 8 aylık bir kredi taksidini ödedi. Onu da artık eşim zorla ödettirdi gibi oldu. Şimdi o borcunu geri verecek. Ama babasının iki evi var emekli maaşı var. Borcu yok. Eşim kardeşleriyle birlikte her ay düzenli olarak para gönderiyor. Ayrıca her özel günde telefon, süpürge, koltuk takımı, yemek takımı gibi şeyler alınıyor aileye. Ben artık çok sinirleniyorum. Diyorum borcunu öde ve çekil. Hediye zaten alıyorsunuz tekrar aylık neden para gönderiyorsunuz? Bundan dolayı kavga çıkıyor. Ayrıca benim ailem bunları bilmemesine rağmen paranız yok sizin diyerek para gönderiyorlar. Hep bir şeyler alıyorlar. Kendimi çok kullanılmış hissediyorum. Lütfen ne yapabilirimi söyleyin :(

Kumardan dolayı bir sürü borcu olan bir insanın iki evi, emekli maaşı olan ailesine para göndermesi ne kadar doğru sizce?