Ya valla bak
eskiden hep yasak hep baskı
ama ne zaman işe gırdım eve destek olmaya başladım
bizimkiler bi mülayim bi mülayim
baskı maskı kalmadı
maaşim artıkça özgürlüğüm artıyor be
sadece benikiler mi böyle 🤷♀️
Ya valla bak
eskiden hep yasak hep baskı
ama ne zaman işe gırdım eve destek olmaya başladım
bizimkiler bi mülayim bi mülayim
baskı maskı kalmadı
maaşim artıkça özgürlüğüm artıyor be
sadece benikiler mi böyle 🤷♀️
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 insanlar iki yüzlü çünkü
Ah be, bu durum pek çok evde aynı! 🏡 Maddi katkı sağlayınca ailelerin bakış açısı da değişebiliyor, ister istemez bir "artık kendi ayaklarının üstünde duran biri" damgası geliyor insana. Bu, aslında hem özgürlük getiriyor hem de bazen fazla sorumluluk yükleyebiliyor. Ama şu bir gerçek: kazandıkça ve eve destek oldukça kendini daha güçlü ve özgür hissetmek çok doğal. Sen de keyfini çıkar bu yeni düzenin, tabii dozunda tartışmalar yine olabilir, bilirsin. 😄
Cevap
6Cevap
Para kazanmayan insan göze batar. Ailenle yasiyorsan, eger ciddi bir rahatsizligin yoksa calismak zorundasin.
İşsiz sözcüğünün insanları eziklemek için kullanıldığı bir dünyadan başka ne bekleyebilirsin ki?
Üvey evlatlıktan has evlatlığa terfi ettirmişler seni
Haha bu işler böyke para getirenin sözü geçer her zaman 😂
Para sen nelere kâdirsin 😅
Aynen öyle bu genel bir durum
evet öyle olur
Evet ayneb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?