Değerinizden şüphe ettiğiniz her yerden uzaklaşın arkadaşlar. Eğer olsaydı bir değeriniz düşmezdiniz şüpheye. Şüphelendiren sevgiliden , dosttan , çiçekten bile uzaklaşın. Yakın her şeyi. Çok zorladım yakmamak için ama kendileri uzattılar ateşi bana. Şimdi oturdum izliyorum..
Ya yemim ederim bazen uzaklaşmak en iyisi. Az insan çok huzur demişler ya gerçekten öyle. İlk önce bütün sosyal medya hesaplarimdan beni takip eden günlük hayatta gördüğüm fakat selam bile vermediğim tipleri çıkarttım. Rehberimdeki gereksiz kişileri sildim. Kısacası hayatımdan bütün samimi olmayan mecburiyet adı altında aslında pekte gerek duyulmayan kişilerden uzaklaştım. Temizlik yaptım anacımmm 😂Sadece 2 ya da 3 arkadaşım kaldı ve en iyisi.
Kankacığım olayı şöyle tanımlıyorum Demet bazen insanlar bulunduğu çevreden uzaklaşmak ister bulunduğu ciğerlerden de yine uzaklaşmak ister ama ben her zaman şöyle söylüyorum bir şeyler kaçarak kurtulmak mücadeleyi kaybetmek anlamına geliyor Şöyle ki Eğer elinde gerçekten hiçbir şey kalmadıysa ve en son çare terk etmezsem Evet bulunduğun her şeyi terk edebilirsin Ama şu da ben karşıyım mücadele etmeden direkt terk diyorsan orada biraz yenilgiyi kabul etmek anlamına geliyor Onun için önce mücadeleyi vereceksin ama eğer hakkaten seni böyle ciddi anlamda psikolojim bozuldu hissediyorsan da o ortamdan uzaklaşacak sın ne olursa olsun bu