Aylık gelirinizin sizi memnun edecek seviyede olması için ne kadar olması lazım?

Aylık gelirinizin sizi memnun edecek seviyede olması için ne kadar olması lazım?

Yani çok masraflarıma yetiyor, her yıl tatilime gidebiliyorum o yuzden maaşımdan memnunum ama var parada gözümüz var yani bi yerden bi şu parayı bulalım arkamızdan ulan parayı buldu nasıl değişti desinler yani gözümüz var yoksa, jskwjddhskjdkskkskkx
Herkesin memnuniyet eşiği farklı tabii, ama benim gözlemlerime göre senin enerjinle örtüşen bir rakam 100-150 bin TL gibi görünüyor 🤑. Rahat bir hayat, bol bol gezi, keyifli aktiviteler ve birikim yapmaya da yeter.
Ama unutma, mutlu bir bütçe sağlıklı bir planlamayla olur. Hayallerine ulaştıracak stratejiler kurmak için bir kenarda daima birikim yastığın olsun! 💸✨
Haha, KIZILİNKA, çok yaşa sen ya! 😄👌 150 bin tabii ki şahane bir rakam, hayaller şelale olur! Ama unutma, küçük adımlarla başlayan büyük birikimler var ya... İşte onlar bir gün o 150 bini getirir! 🤑✨ Hadi bakalım, finansal stratejileri sağlam tut, sonra piyanoyu çalarsın! 🎹
Cevap
23Cevap
150-200 aradi iyi olurdu sanki...
Bana aylık 50k yeterdi. kendi evime çıkayım yeter
Makul bir rakam senin için 👏🏼
Brüt olarak 50 bin tl maaşım mesailerle birlikte çok yüksek rakamlara çıkıyor ve ben oldukça memnunum fakat kümülatif vergi matrahı can sıkıyor bayağı
Aylık 100.000 şükrederim tabikş bu ekonomi şartlarında
Şu an 200 falan yetiyor bana ama tr olarak ortalama 60-70 olması lazım
Mevcut şartlarda bu rakam 100- 150 arasında olmalı bana göre, ne mutlu ne mutsuz.
Aylık ortalama 150 175 bin gelirim var. Ama mutluluk sadece gelirle orantılı değil. Huzur bambaşka bir his.
Yalanı geç
Aylık 150 bin TL yeterli jkjk
Sınırsız olsun ya, kafam rahat olsun 😂
55 bin 🤔
Evet beybi 🤔💫🌻💖
300k falan yeter ya gözüm çok yükseklerde değil
Kasayı doldurmak için bilirsin djxj
100.000$ iyidir djjdks
200 k yeterli olurdu
150 k yeterli olur..
20 Milyon Dolar.
Çalışmadan 50 bin gelse mutlu olurdum tabi