AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
İnsan tatminkar değildir istedikçe isterizz
Aylık 55 000 tl gelir yeter
Ekonomik krize neden olmayacak kadar
Maddi bir eksiklik hissetmiyorum.
Miktarını bile bilmeyecek kadar çok olsun 😂
Aylık 200 bin idare eder
Para değil mutlu olacağım bir eş ❤️
Bişi değil ya 100k dolar
500 bin anca yeter bana
5 min manat 🫠 hayal para
Yaptığım işe karşılık net 50k yeter
50.000 lira yeterli olur
Aylik min 50k usd yeter bana cok bisi istemiyom 😬
Bana diyene bak
Shsjshs
Bi 200k olsa fena olmazdı. d
Maaş almak istemem. Ekonomik özgür olmak en iyisi.
300 bin tl yeter ya parada gözüm yok
80 bin falan en az 😅
70 bin iyi mi
Gayet iyi
80 bin yazmışsın en az
Yani 70 de iyidir. İlla 80 olacak hali yok kardeş. Hani olsa 80 iyi ama 70 de yeter. Hiç yoktan iyidir. 🤦♀️
Hangi ulkede yaşıyorsun
Aldığım maaş şu an için gayet yeterli
Maaş tatmin etmez beni
Şu an 750 bin TL fazla fazla yeterdi
Ne kadar kazanırsan kazan yetmeyecekk
150 bin anca keser
Kira vs olmadan düz 5000 USD ayarında
Aylık ortalama 300-700 bin kazanıyorum
he he
Tamam
Seçebiliyoruz madem 25 bin $ kafi.
Güncel ekonomide 200k
22.104€
Yorumlardan şunu anladım ki doyumsuzuz
15-20k olabilir şuanda 10k.
Maaş veriyor olsaydım daha tatmin edici olurdu
60bin fena olmaz
Su an 50 60 bin
100.000 tl
1milyon ₺
100 bin
100 bin fena olmazdı
40-50$
Benim arabamın mazotuna yetmez
Şuanki maşımdan 20 fazlası olsa fena olmazdı
7 ile 10 bin Euro arası.
Aylık 1 milyon
500 bin olsa yeterli
100 bin
70 80 iyidir
22 000
500 bin tl
@Geologicalengineer uykusuzluktan herhalde. Geçmiş olsun. Ayakta rüya görmeye devam
Sen öyle san
Hayır uykusuz değilim
Anlıyorum...
Sana fazla geliyor olabilir kapasite yetersizliğine veriyorum😊
Anlıyorum😊
😂😂😂. Ağzı kokuyor 500 bin maaş istiyor. He anam he benim kapasitem az he
Hadi be ağzı kokan sensin sen beni tanımıyorsun etmiyorsun hayatımı biliyor musun hayır tanımadaığın biri hakkında yorum yapman senin zeka yetersizliğinin göstergesi sana cevap yazmam bile sana çok fazla
O kadar kin nefret dolusun ki git seni kullanan kızlara böyle kin nefret nefretini kus tamam mı sen bana erişemezsin
Boş insan ona buna atıp tutuyor tabi kendisini o kadar kazanacak bir kapasitesi yok senin o kadar kazanacak kapasiten yok ya ondan kıskançlığın nefretini o yüzden git çalış senin de olsun ağzı kokuyor gelmiş bir de ona buna laf atıyor ona buna sataşıyor daha bir kadınla nasıl konuşacağını öğrenememiş boş erkek boş insan yetersiz seni 😂😂😂
Burada tanımadığın insanlara yazıyorsun boş boş bir erkek olduğun bir kere buradan belli ona buna saldırıyorsun daha bir kadınla nasıl konuşmayı gerekmesini öğrenememişsin o da ayrı bir konu ayrıca bir kadınla nasıl konuşuyorsun o da ayrı bir konu boş bir erkeksin işte git işine bak sen benim yanımda uşağım bile olamazsın hadi yürü🤣🤣🤣
Zaten içinden gelen bu öfke de nefret de bu yüzden ama bana saldıramazsın git seni kullanan bugüne kadar kullanan kadınlara git Öfkeni kus tamam mı senin kalibrendeki insanlara git Öfkeni yönet burada sen tanımadığın hayatını bilmediğin insanlar hakkında yorum yapamazsın da kesemezsin bu anca senin gibi boş insanların işidir ben sana bakmam hadi yürü git boş🤣🤣🤣
Sen iğrenç bir insansın git seni bugüne kadar kullanan siklenen kızlara öyle konuş tamam mı sen benimle öyle konuşamazsın sen benim tırnağımı olamazsın sen benim hiçbir özelliğimmin hiçbir özelliğime de sahip olamayacak bir insansın senin yanımda uşak diye almam çalıştırmam ben boş erkek seni boş bir insansın ki Yorumlarda tanımadığın insanlara saldıran burada öfke tutan birisin ama git Kendin gibilere Öfkeni kus pislik
kuzum senin doğuran anandan hesap sormak lazım senin gibi bir pisliği dünyaya getirdiği için kuzum çocuklarında inek var kuzum çocuğu
kuzum senin gibi birini doğurduğu için anandan hesap sormak lazım öyle anla da olmaz olsun senin gibi bir pisliği dünyaya getirdiği için
Pislik
Sen bana durduk yere ne saldırıyorsun lan sen kimsin o burada herkes kendi fikrini söylüyor istediği şeyi söylüyor sen geldin herkes içinden beni mi buldun lan git seni bugüne kadar * kızlara saldır pislik
Sen kimsin de bana yazıyorsun ayrıca sen kimsin lan kalibresi seni vizyonsuz ağzı kokuyor gelmiş bana laf laf atıyor beni daha tanımıyor bilmiyor sen benim yanıma yaklaşacak bir kişi değilsin anladın mı sen benim yanıma yaklaşamazsın sen benim yanıma yaklaşacak bir insan değilsin
Ben sana bakmam😂
200 - 250 k
Beş yüz
250 civarı
40-50 k
80bin
200 dıyorum
60 yeter..
45 milyon euro
200-300k
100 iyi olurdu ocak zammında olacak galiba
69.000