"İşte tam her istediğime yeter" dediğiniz maaş ne kadar?

"İşte tam her istediğime yeter" dediğiniz maaş ne kadar?

Tamam ülkenin durumu fesfena da yorumdakiler de uçmuş 😂 bekar ve tek yaşamak istersem 50-70 bin civarı işimi görür. Aile söz konusuysa çoluk, çocuk 100-120 arası ideal
İsteklerime göre değil sevdiğim herkese yetebilecek kadar kazansam tamam.. 400bin mesela.
Çimenlerinkokusu, fotoğraf enerjini fazlasıyla yansıtıyor! 😂 Şu an hayat pahalılığı malum, İzmir’de tek başına yaşayan biri için “her istediğime yeter” hissi bana göre aylık en az 110-120 bin TL civarı başlar. Kira, market, güzel bir tatil, ödüllü saç bakım ürünleri… Hepsi rahat karşılanır! Hayallere ulaşmak için önce bütçede net hedef koymak önemli. Senin hayalinde ne rakam var? 💸✨ YTD 😛
Cevap
88Cevap
Sevgili esimin mazot parası kadar 😅😃
50 bin yeterli olur şu an için gadası
Hayattab beklentm, paranın kendisi değil, çok daha zor ve komplike şeyler. O yüzden, 50 k gibi cüzi bişey bile ok dedirtir.
Fazlasını kendim başka türlü kazanmaktan keyif alırım.

100 desem 200 ün hatrı kalır, 200 desem 400 ün🤣 para konusunda tatmin diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ne kadar varsa o kadar gidiyor vicdansız
İnsan nefsi derin ve dipsiz çukurdur 50 bin alan 100 ister ama sonra hayat standartlarını ona göre yükseltir bu sefer 100 yetmiyor 200 olsun ister hiç sonu yoktur.
İstanbul'da ortalama bir kiraya , faturalara evi geç indirmeye, hobi malzemeleri alıp kurslara gitmeye, haftada birkaç parça kıyafet ve aysa bir ayakkabı almaya, yurtdışında ve içinde rahatça yiyip içip gezmeye yetecek ve aileme yardımcı olmama yetecek kadar.
Az çok göz gezdirdim çoğu benim memnuniyet duymadığım maaş limitlerini yazıp "olsaydı iyi olurdu" demiş, kısaca tatmin duygusu biz insan oğluna çok fazla işlememiş hep bi daha fazlası daha iyisi kodlanmış.
maaşım 48 bin. iki ay öncesine kadar tek gelirimdi. sonra baktım olmuyo arabamı sattım iki tane clio aldım enişteme kiraya verdim. şu an toplam gelirim 100 civarı. motor aldım kendime arabam yok ama yiyip içiyiyorum daha güzelmiş keşke daha önce yapsaymışım diyorum. ben 24 yaşındayım ailemle yaşıyorum giderim yok sadece cuma cumartesi takılıyorum bana yetiyor.
Aslında maaş, para değil derdim. Sadece yaşamak ve öğrenmek istiyorum. Gerçekten arkama dönüp baktığımda vay be yaşamışım ve bu noktaya gelmişim diyebilmek..
Ülkemizde ki enflasyon çok yüksek. Ekonomi denen şey ise maalesef yok. Gönül ister aylık 100 bin olsun ama imkansız bu bizim ülkemizde. Ancak rüyada görülür.
Valla suanki maaşım bana kalsaydı beni tatmin ederdi 🫣 ama bana kalmıyor ev kira okul kredi vs. Onlara çalışıyor. Biraz kalsaydı süper olurdu (51.000)
Zaten her istediğimi alıyorum çok şükür çünkü internet kafemiz var. Şu anda hayatıma değer vereceğim birisini almak istiyorum
Hayatta insanoğlunun oldum olası merak ettiği yegane şey.
Birde sahip olduklarına bakıp hesabındaki parayı tahmin etmek.
Vay be.
İhtiyaçlarımı sorunsuzca giderecek, keyfi harcamalarımı destekleyebilecek bir meblağ yeterli olacaktır.
50 olsa iyi olurdu. (Daha iş bulamadım sjshs)
Ne kadar çok kazanırsan, o kadar çok artıyor harcamalar.
Olsun , yine de ne kadarcık o kadar iyi:)
Sanırım belli bir mebla yok ve hep bir fazlasını isterdim diye düşünüyorum :D
Kimseye muhtaç olmayacak kadar olsa yeterli fazlasında gözümüz yok
Şu an için çalıştığım kadar aldığım bir işte 5 bin lira kazansam bana gani gani yeterdi. Kendi evime çıkacak olsam neyin yeterli sayılacağı hakkında hiçbir fikrim yok ama.
Ülkedeki koşullar dahilinde 130 bin yeterdi.
Söyle 150 bin yeterdi çok lüks merakım yok şaka şaka günümüz piyasası için 200 yeterdi jsjsj
Ne kadar alırsan al asla doyamazsin insanın doğasında var bu aç gözlüyüz
Kamuda çalışıyorum Kendi maaşım bana yetiyor
72 bin tl
Maaşlı iş artık istemiyorum ama olacaksada 300k dan aşağı olmamalı
şu an asgari ücretin bı tık üstünü alıyorum ama 50 bin alsam çok rahat ederdim
Allah gönlüne göre versin
Bir rakam söylemek zor gerçekten sjsj ekonomi etiketinde sormayı seviyorsunuz :)
50 bin yeterli olacak diye düşünüyorum çünkü her şey gerçekten çok pahalı.
Herkes uçmuş hayal aleminde yüzmeyin😂😂
Bana 50-60 bin arası gayet yeterli 🤤
Mesleğim gereği, ülke ekonomisini göz önünde bulundurarak min 100k başlangıç seviyesi
minimumu sorarsan şöyle 90 bin kazansam para işlerine çok kafa yormam artık
Abartısız diyorum ne kadar alırsan o kadar harcarsın 100k 110k arası alıyorum ama harcamam bu ay fazla oldu o yüzden ne kadar alırsan okadar harcarsın yine yetmez
Mesleğim bodygardlik aksam 9 da işe gidiyorum 5 de cikiyorum
Ama 11 de eğlence basliyor 5 de bitiyor 6 saat çalışıyoruz genelde aylık 50 bin alıyorum yetiyor
maaş çok önemli değil de stressiz bir ortam olması +10 puan
1 ay bir test yapmak lazım harcadığım paranın çetelesini tutmuyorum
Ev , araba olduktan sonra 70.000 yeter
Günlük yeme içmede yol parasıda çalıştığım yere aitse on numara olur 😅
Çoğunluk yüz bin dediğine göre yüz bin net anlaşalım fazlası olursada hayır denmez 😄
Neyi
Xndnnd
eğer hobilerime kadar para ayırabiliyorsam yeter
Ev kirası 20 olsa giderlerde 20 bana da bir 70 bin TL lazım olsa 125 bin yeter ya ideal
Uçlarda gözüm yok. Bir evimin odasını kütüphane yapabileyim yeter.
40 k yeter aile evinde ki birisine göre (maddi durumu iyiyse tabi)
şu an insanca bir yaşam için en az 100 bin kazanmak lazım
Bankacıyım 80 bin alıyorum, İstanbul'da maalesef yetmiyor.
İstanbul çok pahalı en kötü tavuk döner 200 TL
Bide pezvek restoranlar İstanbul'a ayrı fiyat çekiyor arada 60-100 TL fark oynuyor.
Osmaniye'de 160 TL
İstanbul'da 200 TL aynı ürün aynı gram
@atmaca-099 kazlıçeşmede 45 tlye tavuk döner var
Yorumum altını böyle kirletmeyin arkadaşlar kffkgkg
Knk martılar iyi etli biliyon'mu İstanbul'da 😅 45 TL'ye normal zaten tek masraf iki simit 😂
Ben çalışmak istemiyorum 🤣
Şöyle havadan aylık 500 bin gelse çalışmaktan değil de gezmekten yorulsam 😂
😂 knk sen borsacı ol evden çıkma oturduğun yerden Kazan
Çok değil yaa 100 bin yeter 😂🙂
En az 100 bin.
Ayda 500 bin dolar...
Tüm masraflar çıkınca 100 k kalması yeterdi
50-60 yeter yani 🤣
Knki 63 bin alıyorum keşke 80 bin alsam diyorum keşke 😂
80 bin yeterdi
aylık 1 milyon
70 bin tüm dertlerimi çözerdi sanırım
80 bin yeterdi başlangıç için
Aylık 100bin ₺ civarlarında yeterli
Aylık 200 bin tatmin eder
Su zamanda en az bi 80-90 bin
En minimum 60K ve üzeri olmalı
Aylık 1 milyon dolar tatmin ederdi işin açıkçası
En az +20x5 fena olmazdı
200 civarı alıyorum tatmin ediyor
şu an 90 bin tl hiç fena olmazdı..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba, yüksek maaş elbette önemlidir. Ancak bir işin maddi getirisi ne kadar yüksek oursa olsun, eğer ruhsal olarak tatmin olamıyorsak, o işin anlamı ve bize kattığı değer sorgulanmalıdır. Yüksek maaşın yanında belki daha da önemli olan şeyin, o işin bize kattığı değer ve sağladığı ruhsal doyum olduğu düşüncesindeyim.
Teşekkürler cevabınız için.. ☺
Rica ederim :)