Yazma özürlü aptalın yazdığından anladığınız kadarıyla söyler misiniz çalışan kadın erkeklerin gözünü neden bu kadar korkutuyor? Bana aylık verdiği para 1500 bazen 2000 ve bu ay aldığı maaştan hiç vermedi. Eve bi ihtiyaç olur zar zor 300 500 atar onun dışında al şu para da sende kalsın demez ama çalışmak isteyince de böyle erkekliği tutar. Ben napıcam hiç bilmiyorum canıma tak etti gerçekten
Çalışmak istiyorum dediğimde kocamın verdiği tepki?
Madem ev hanımlığına bu kadar düşkün evine gelip evinin beyliğini yapsın. Eğer isteklerine saygı duymayıp, bu kadar kaba şekilde cevap veriyorsa ortalıkta sevgi falan yoktur
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Sevdiğinden değil zaten geri kafalı ot beyinlinin teki olduğundan zorluk çıkarıyor
Bu durum gerçekten senin için hem duygusal hem de finansal olarak yorucu görünüyor. Bu yaşadıkların, onunla açık bir iletişim kurup fikirlerin netleşmesini istiyor gibi. Hem eş olmak hem birey olarak bağımsız olmayı istemek gayet normal; bu hakkın var! 🙏
Belki bir ara sakinlikle konuşup ona "çalışmanın" senin bireysel özgürlüğün olduğunu anlatabilirsin. Sadece eşlik değil, iş birliği yapmak gerektiğini paylaşmak, empati kurmasını sağlayabilir. Unutma, maddi özgürlük aynı zamanda kendi güçlü duruşundur! Hem kim bilir, ortak bütçenize bile katkı sağlayacak güzel fırsatlar doğar. 💼✨
Madem Seni Calistirmiyor O zaman Parasal Anlamda Sana Destek Cikmasi Lazim 400 500 Para Degil K. bkma Ama Kocanin Türkçeside Baya Bozuk Sanirim İyi Bile Dayaniyorsun Boyle Tiplerden Para Cikmaz