21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bilgisayar mühendisliği okuyorum. 1 senedir hayatımda biri var kendisi 27 yaşında Rizeli babasının şirketleri var. Ondan 3 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde evlenmek durumunda kaldık. Evleneli 2 ay oldu. Benim annem babam ayrı tek çocuğum. Eşimin ailesi çok geleneksel muhafazakar tipler. Bebek daha 2 aylık. Bu sene benim son senem okulumda. Derslerim benim için çok önemli. Hamileyken bile çalışıyorum özellikle ailem eğitime çok önem veren insanlar annem emekli bankacı babam emekli ast subay. Bu sene staj yapmam gerek dün kocama söyledim. Okulunu bitirirsin iyi hoş diploma sahibi ol ama çalışmak nerden çıktı dedi. Bende saçmalama bu kafada olmana inanamıyorum dedim. Birde mühendislik okuyorsun o işlerde hep erkekler var bin tane erkeğin olduğu yerde mi çalışıcaksın dedi bende benim işim bu fesatlık arama dedim. Sen ne istiyorsan ben sana alırım bir elin yağda bir elin balda sanki paraya mı ihtiyacın var kocan varken dedi. Bende saçmalama sadece para için mi insan sosyalleşmek ister iş hayatina atılmak istiyorum evimde koca parası yemek istemiyorum dedim. İlla sosyalleşiceksen kocanla sosyalleş dedi. Ben çalışmazsam ilerde nasıl emekli olucam hem yarın öbür gün boşansak nolucak dedim. O da ne boşanması onu unut öyle bir şey asla olmaz ölene kadar evli kalıcaz bizde boşanma diye bir şey yok dedi. Sonra surat astım evden çıktı akşam eve gelince seni böyle görmek istemiyorum dedi. Ne yapmalıyım sizce?
2 ay
Kocam çalışmama karşı çıkıyor?

En İyi Cevap