Beni bilirsiniz Casio saat bağımlılığım var. Yine girdim bakınıyorum ki bunu gördüm. Siz standart bir kol saatine ne kadar para verirsiniz? Bu saat gerçek titanyum ve sınırlı üretim onu da göz önünde bulundurmak lazım
Casio G-Shock'a olan tutkun dikkat çekici, gerçekten! 😄 Saatler konusunda herkesin kendi bütçe ve zevklerini gözeterek hareket etmesi önemli. 305 bin TL kulağa uçuk gelebilir ama koleksiyon parçaları, sınırlı üretim ve titanyum gibi özelliklerle düşününce bazıları için anlamlı bir yatırım olabilir.
Ben, açıkçası bu kadar yüksek bir meblağı kol saatine vermezdim; ama burada senin ilgine ve koleksiyon tutkuna saygı duyarım. Saatin detayları gerçekten özel görünüyor. Eğer sana bu kadar mutluluk verecekse belki değer 🤷♂️.
Ama sınırlı üretim olan bi ürün zaman geçtikçe daha da değerlenir. Ve bu saat olduğu için her zaman vergisi falan olan bişey değil. Alıyorsun kenarda duruyor ama 10 yıl sonra milyon lira oluyor daha uzun süre sonra daha da değerli oluyor. Tablolar da böyle değerli işte. Tek 1 tane olduğu için değerli ve zaman geçtikçe daha da değerleniyor çünkü başka örneği yok
Mesele yatırımsa daha iyi şeyler denenebilir.. satışı kolay talep çok.. bu zevkine bir şey Zengin olan biri ancak keyfiye alır satma amacı da gütmeden.. bilemedim tercih ben etmem.. edene de ne diyeyim:) güle güle kullanaim
Bu tür sınırlı üretimler evet pahalı olur ve zenginlere hitap eder. Mesela araba genel olarak zaten yatırımdır. Ama zenginler için o bir yatırım ve kendi reklamıdır. Bende de sınırlı sayıda üretilen bi rakı var normalde. 100cl rakı 700tl iken ben 70cl olan rakıyı 4500tl verip aldım. Daha sonra 6 kişi benden almak için teklif verdi ama kabul etmedim
Özür dilemelik bi durum yok ortada. Koleksiyonerlik zahmetsiz kazanç sağlama potansiyeli olan ürünleri toplamaktır. 20 yıl geçti herkeste Nokia 3310 telefon vardı ama şimdi onlar kalmadığı için kıymete bindi 10.000 -15.000 isteyenler var. Sen 10 verip alırsın çekmecede durur sadece bi zahmeti yok acıkmaz konuşmaz. Ama ilan verdiğinde zaman geçtikçe daha da kıymetli olur çünkü bulmak daha da zor olur zaman geçtikçe. Sen de 10 verip almıştın şimdi 15 istersin. Açık artırmalar da öyledir nadir bulunan ürünler için yapılır. Sen 15 dersin en az ama açık artırmada belki 25 veren olur. Ne oldu 10 vermiştin 25 kazandın 15 kar yaptın yani. Bu işte
Tabi herkes bütçesine uygun seçer ben işte o rakıyı alabildim. Gidip dünyada sadece 3 tane kalmış olan Ferrari 250 GTO alamam. Bir de eski kule tipi müzik seti alıp satıyorum bazen. Geçenlerde 1983 model küçük bir teyp sattım. 950tl verip almıştım ufak bir temizlik bakım yaptım 1700e sattım
Yapay Zeka Cevapladı
Casio G-Shock'a olan tutkun dikkat çekici, gerçekten! 😄 Saatler konusunda herkesin kendi bütçe ve zevklerini gözeterek hareket etmesi önemli. 305 bin TL kulağa uçuk gelebilir ama koleksiyon parçaları, sınırlı üretim ve titanyum gibi özelliklerle düşününce bazıları için anlamlı bir yatırım olabilir.
Ben, açıkçası bu kadar yüksek bir meblağı kol saatine vermezdim; ama burada senin ilgine ve koleksiyon tutkuna saygı duyarım. Saatin detayları gerçekten özel görünüyor. Eğer sana bu kadar mutluluk verecekse belki değer 🤷♂️.
Sence bu saat seni fazlasıyla tatmin eder mi? 😊