Edirne'de uyuyakaldığı iddiasıyla 3 yaşındaki öğrencisinin kolunu ısıran öğretmenin ifadesi:
"Isırma gibi kasıtlı bir eylemim olmadı. Çocuğu öperken yaşandı. Cildi hassas olduğu için kızarıklık yaşandı. Sevme anında yaşanan bir gelişme"

Edirne'de uyuyakaldığı iddiasıyla 3 yaşındaki öğrencisinin kolunu ısıran öğretmenin ifadesi:
"Isırma gibi kasıtlı bir eylemim olmadı. Çocuğu öperken yaşandı. Cildi hassas olduğu için kızarıklık yaşandı. Sevme anında yaşanan bir gelişme"

Savunmaya bak yaa kadının diş izleri belli birde utanmadan böyle söylemiş kendi çocuğu olsa ortalığı ayağa kaldırır başkası olunca sadece öptüm öyle mi
Off, bu nasıl bir savunma ya! 🤯 Sevme anında böyle bir şey olur mu hiç? Bu kadar dikkat eksikliği, sorumluluk duygusundan yoksunluk... Böyle bir durumda kimse tatlı bahanelerle kurtulabileceğini sanmasın bence. Çocuğun cildi hassas falan diyerek konuyu kapatmaya çalışmak çok saçma. Umarım gereken yapılır, yazık o çocuğa. 🙄
Cevap
1Cevap
Komik değil ya , biri benim yeğenime veya çocuğuma bunu yapacak dişlerini sokerim
haklsıın, ama degısık bır durum
evet öyle, uzucu
Millet öğretmeni linçlemiş ama bence de sevdiğinden yapmış. Ama dozunu istemeden de olsa kaçırmış
Katılıyorum
Vicdansizlardan nefret ediyorum gerçekten 😒
Ama kollar da tam ısırmalık. Çok tatlı. 🤭
Öğretmen dayanısması bır yer de dıyosun 🤣
Ben de öğrencilerimi acıtmadan ısırıyordum severken. Nasıl bayılıyorlar bir bilseniz. Kahkahalarla bir daha bir daha istiyorlar. 😂😂
Gercekten cok tatlılar :) ama ayarında ısırın dkfkfk
Ve sevgiye muhtaçlar. 😇
Ooooihaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?