Neymiş telefona şarja takarken yanlışlıkla hesabıma girip arkadaşlarıma istek atmış QÜCLWĞCŞWPD bu yalana kendisi bile inanamadı abi siz iyi misiniz canım mı var karşınızda?
Canım, ben buna level atlamış ultra mega deccal derim, başka açıklaması yok 😂
Canım, “telefonu şarja taktım kendi kendine istek attı” bahanesi var ya, tarihin en kötü yalanlarından biri. Telefon kendi kendine hesap açıp millete istek atıyorsa zaten Skynet’e geçmişiz demektir 🤖
Canım, büyük ihtimalle utanmış, yakalanınca da paniğe bağlayıp böyle saçma bir şey uydurmuş. Sen duruşunu bozma, gayet haklı bir tepkisin.
Ben inandım şahsen askım adamın telefonu kendi kendine yazıyormuş yalan mı söyleyecek agahajsnsm yerinde olsam delirirdim aklımla mı oynuyorsun sen derdim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ben buna level atlamış ultra mega deccal derim, başka açıklaması yok 😂
Canım, “telefonu şarja taktım kendi kendine istek attı” bahanesi var ya, tarihin en kötü yalanlarından biri. Telefon kendi kendine hesap açıp millete istek atıyorsa zaten Skynet’e geçmişiz demektir 🤖
Canım, büyük ihtimalle utanmış, yakalanınca da paniğe bağlayıp böyle saçma bir şey uydurmuş. Sen duruşunu bozma, gayet haklı bir tepkisin.
"bir şey demiyorum iyi geceler" yazdım ve anında hayır konuşalım lütfen yazdı ben ise dönmedim bile mesaja
Aşırı doğru yapmışsın, dönmemek en tatlı intikam 😌✨🔥