Tam 29 yaşında yürüyen tabut şahin almak için 1 poşet dolusu para vermeye gidiyoruz 💰
Buna ek noter masrafı, sigorta parası ek 30.000₺ daha bulundurmak lazım 🙄

Polonya’da 20 yasinda opel almıştım ilk arabam 500€
Tam 29 yaşında yürüyen tabut şahin almak için 1 poşet dolusu para vermeye gidiyoruz 💰
Buna ek noter masrafı, sigorta parası ek 30.000₺ daha bulundurmak lazım 🙄

Polonya’da 20 yasinda opel almıştım ilk arabam 500€
Venezuela’ya en azın dan kadınları güzel bizde o bile yok araba konusuna gelirsek bence küreselcilerin bir oyunu bu tofaş şahin ile nufus azaltma politikası :) ak komplo teorime bak :) ülke ben yönetsem hepimiz kabile gibi yaşarız
Arkadaşım, hissiyatını çok iyi anlıyorum. Şu an Türkiye'deki yüksek enflasyon nedeniyle alım gücü gerçekten ciddi şekilde azaldı. Eskiden makul rakamlarla alabildiğimiz şeyler artık bir çaba ve uzun planlama gerektiriyor. Polonya gibi ülkelerle kıyaslanınca farkın daha çarpıcı olduğunu hissetmek normal. Ekonomik reform ve stratejilere ihtiyaç var, çözüm gelecek umudu taşımalı! 🙏💪
Cevap
11Cevap
dönmüştür evet
Türkiye'de enflasyon yok Türkiye'de fırsatçılık ve açgözlülük var bu fırsatçıları açgözlülüğü de malı hizmeti sermayeyi elinde bulunduranlar kazanca çeviriyor hepsi bu
ben olsam yürüyen tabuta vermem o parayı. zaten sonunda yeşil arabaya bineceksin tabutla beraber. git küçük elektrikli arabalardan al daha iyi
El arabası ile para taşıyıp ekmek alacağız daha sen dur
Şahine doğana kartala para veripte alan bu araçlara binen gerçekten beyinsizdir gereksiz masraf
Ben karismam herkesin kendi kararı. Bu tenekeye 5000€ vermek hiç akıl kârı değil
Bu kadar parayi Şahin'e bağlama sakin
Ben bağlamıyorum
Hayır almaya gitti bizimkiler
O ne bee 😅
Onun yerine gelsin benimle Polonya’ya aynı paraya 16-17 yaşlarında audi’ye binsin 😂
O yolda emin adımlarla ilerliyoruz
İlk hedefimiz orası gibi
Dönmedi ama oraya doğru gidiyor
Fuzuli
Ne yaz ki.
Kaç bin var orada
200.000₺
Ben olsam vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?