Banyo yenilemek için fiyat çok fazla deilmi?

Ben evimizin banyosunu yeniletmek istiyorum tam böyle metrekaresini bilmiyorum o zaman bir buçuk metreye geçtiğini söyledi Sonra bir usta çağırıp hesaplatmasını söyledim ben çünkü gorev yaptığım yerdeyim yazın geleceğim dedim ona göre hesabım kitabımı yaparım banyo yaptırırız dedim Sonra babam da bana dedi ki bir buçuk metreyi geçiyor babam60 bin TL tutuyor dedi duşakabin falan kapilar kadar bunları da konuşmuştuk ben de sandım ki 60 bine her şey dahil banyo hallediyoruz 60 gün her şeyin içinden çıkıyoruz sandım babam bugün beni aradı para biriktirebildin mi dedi ben de ne için biriktireceğim dedim işte banyo için dedi e tamam 61 işte dedim ben hesabımı kitabımı ayarladım dedim o da bana şey dedi işte 61'e çıkamıyoruz zaten dedi bunun içine daha duşakabin lavabo evye batarya klozet bunların hiçbirisi dahil değil dedi e baba dedim ben de dedim bu 60 gün içerisinde dedim ne yapılıyor o zaman dedim hani bana 60 bin söylediğinde içerisinde söyleseydin dedim bunlar şunlar dahil değil 60 bine sadece fayans ve işçilik var diye söyleseydin dedim bunun içine dahil ki sadece dedim işte diyor 15-20 gün işçilik alacak diyor gerisi de fayans tutuyor dedi ben de dedim ki bizim banyomuz küçücük bir şey 45 bine fayans mı döşeteceğiz dedim yani metresi kaç kare fayans alıyoruz ki dedim aşırı derecede dedim fayans da çok pahalı tutuyor dedim hadi işçilik neyse de dedim yani bana göre pahalı geldiğini söyledim yani bir de ben babama söylemiştim hani internetten dedim duşakabin falan ondan sonra klozettir ev diye batarya lavabo falan alabiliriz dedim hani mağazalara gittiğinde daha pahalı oluyor dedim babam şimdi mağazalardan da aldırtmadı 60 bine zaten ben bütçe ayırmıştım yani 10.000 lira da fazla fazla ayırmıştım hadi 70 gün tutsun diye söylüyordum eşini babam 60 bile işçilikle fayansı söylüyor ee internetten de bir şeyler aldırtmadığı için bana bir mağazaya gideceğiz bu sefer bana bu 120 130 140 milyara mal olacak 100 milyara da çıkamayacağım siz de yani fayans ve işçilik için 60 bin TL çok değil mi

Banyo yenilemek için fiyat çok fazla deilmi?