göründüğünden daha rezalet sadece fayanslarını değiştirip duvarına boydan boya fayans yapmak istiyoruz eşim de 25 bin tutar dedi tutmaz diyorum bende

göründüğünden daha rezalet sadece fayanslarını değiştirip duvarına boydan boya fayans yapmak istiyoruz eşim de 25 bin tutar dedi tutmaz diyorum bende

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kendim tadilat yapiyorum evde. Bunu kendim yaparsam 15 bin e mal olur. Ama piyasada en az 25 tutar belki daha fazla. Dusakabinnvs de konulacakmi
Duşa kabini biz hallederiz lavaboyu da değiştirdik bu eski lavabosu da ya iğrenç duruyor fayanslar nişanlım normalde fayans döşüyor ama bunun su gideri var buna ben yapamam dedi
Fayansları biz alsak malzeme vsvs tutar mı o kadar usta ne kadar alır ki
Usta gunluk 2000 aliyor ya.
Nisanlin mi kocan mi anlamadik
😂nikahı yaptık kocam diyorum düğüne de 20 gün kaldı ondan ağzıma kocam alışkanlık yaptı kocam işte
Usta 5000 bine yapsa fayans bence5000 tutar banyo görüldüğü gibi büyük değil ki
Peki sen niye caba icindesin. Kocan olacak yvsk neden bu konuyu ustlenmiyor. Sen sunu diyeceksin. Ben bu eve gelmem. Adam akillica evi derle topla tadilati yap diyeceksin. Senin evlilik sureci olagan disimi yoksa. Aileden habersiz ya da zorlami bu evlilik
Yok severek ama ben burada fikir almak için paylaştım yanlış anlaşılmış oda çabalıyor zaten o dedi banyo baya kötü diye bende aynen dedim yaptırsak ne gibi bi fiyat olur bunu tartıştık
Yaptirsn yvsk.
Boyle eve gelinmi gidilir
Sen. niye erken nikah yaptin
Ev düzgün evi yeni aldık düğün masrafı da derken mecbur düşünüyoruz evlenmek pekte kolay değil :)
Bu zamanda oyle. Hersey cok pahali
Evi satan adamda da hata satarken vestiyer yaptırıyor bilmem bişey onu yapana kadar insan banyoyu yaptırırdı birde pasaklı oturmuş ☹️
😃😃😃
Vestiyer daha ucuz ama
😂galiba neyse
Anladım neyse dediğim gibi bu işler öyle planlandığı gibi olmuyor Biraz hesaplamanın üzerinde maliyet çıkıyor dediğin gibi eve ben kendim talimat yapıyorum kendim yapmama rağmen illaki hesaplama Üzerinde fiyat çıkıyor
tutar fazla bile tutar eşin haklı
Boydan boya fayans olacaksa 25 kesin bulur
Ya sanmam fayansı derz falan her şey biz alsak bence tutmaz
O zaman niye sordun ya
Sadece fayans işi mı var?
Evet
Tutar
Minimum 50