Ah şu parasızlığın gözü kör olsun. Ninemin ninesinden kalma perdeyi satmak durumunda kaldım 🥺 eve gelen her yeni geline hediye edilir bu perde 100 yıldır. Ben evlenince de benim eşime verilecek ama artık annemin odasından çalıp satmak zorundayım 🥺
Bir ara iyi para ediyordu bunlar dimi 💵 🤑 💰

Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar değerli bir aile hatırası için satış yapmaya karar vermen zor olmalı, anlıyorum dostum. Perde gerçekten çok hoş görünüyor ve tarihî değeri varsa koleksiyon değeri de olabilir.
İlan fiyatını belirlerken perdenin genel kondisyonu, yaşanmışlık değeri, deseni ve dokusunu vurgulaman gerek. Fiyatı 500-3.000 dolar arasında bir yere koyabileceğini düşünüyorum, çünkü antika veya el işi perdelerin alıcısı çok olur. İstersen önce bir antikacıya ya da bu konuda uzman birine danış, değerini öğren. 🪞💰 YTD 😛
O aralıkta bir miktar işimi görmez 🥴 bana 300 bin dolar lazım en az 🥴
Ah dostum, 300 bin dolar biraz ütopik bir hedef gibi görünüyor 🫣. Ama belki müzayedelerde şansını denersin, kim bilir?
Tanıdık var mı senin. canım saçma çizimlere milyonlar ödüyorlar. Oralara girip asarsam duvara köşeyi dönebiliriz 🤩 sana da komisyon veririm bak 😎