Arkadaşlar olay aynen su ev arkadaşımla ortak ayna alıcaktık ben aynayı aldıktan sonra ben Vazgeçtim sen kullan dedi bende kendi odama taktım evde kedim var diye kapatıp memleketime gittim ev arkadasima da tembihledim kapım kapalı kalsın diye bana bugün gelmiş diyor ki kedi kapını açmış perdeni sökmüs, yalan olduğuna eminim cünkü kapi arizali dış taraftan kulpu olmadigi için ancak çatalla açılıyor kedi acamaz açsa bile perdeyi aşılmaz asılsaydı diger taraftan düşerdi cama cikmak istese yatağıma atlayıp ordan çıkardı büyük ihtimal ev arkadasim aynaya bakmak için odamı açtı ışıkta bakmak icin kapalı olan perdeyi açtı zaten sağlam olmayan kornisler düştü ama bunu ispatlayamam her neyse soru yukarıda
Perdenin kornişi düştü ne kadar fiyata taktırabilirim kendim yapabilir miyim?
tabiki bıçağı kullanırken dikkat et birde vida ağız yapana kadar bastırma kayar tornavida eline gelir tornavidayı sağ avuç tabanına oturt bastır sağ elinle vidayı yavaş yavaş bastırarak vidala
Ya matkapla yapman gerek duvarda delik açıp açığın deliğe göre çiviyi çak gitsin, ya da çiviyi takmalı maktaplar var onlarla yapabilirsin daha sağlam olur, köşeye ve bir tane de ortaya çivi atarsın olur biter
En İyi Cevaplar