Sanayiye misafirlik de güzel ama dimi? 😊 Hem karın doyuruyorsun hem de belki birkaç hikaye, muhabbet biriktiriyorsundur. Sanayinin atmosferi bir başka, dayanışma ortamı harika olur genelde. Gamyoncu diyince hareketli bir hayatın olduğu da belli, yolun hep açık olsun! 😊 🚛
Hahaha bak onu neden yapıyorlar söyleyeyim sanayi benim mekan ustaların ağzından alırım lafı her zaman Senden mesela 10 bin TL isteyecek ancak yapılacak iş 10 dk sen 10 dk ya 10 bin verirsen için sızlar o yüzden yavaş yavaş yapiyorlar 🤣 maksat usta uğraştı ya akşama kadar helal olsun dedirtmek 🤣
Arabanın altında çürük vardı, dedim yap sonra komple pütür at arabaya 2 kat. Tamam falan dedi 1 günde yaparım dedi verdim bugün demin almaya gittim alakasız bir yeri yapmış mastik çekmiş aha pütür diyor. Dediğim yeri yaptırdım bir daha 1 saat oturup bekledim
Cidden öyle oldu ha, bildiğin sadece daysın sıkmış kendi yaptığı yere. Hadi bir kaç punta atsa sonra daysın sıksa ne kadar sürecek sanki? Allah sorar bilader, ilelebet sorar.
Beni ustalar dükkandan kovarlar tanıdıklar 🤣 ne söylerse yarı parasini veririm çünkü aynı işi kendimde yaparim, bizim buranın ustaları bizi ekstra meslek sahibi yaptı düşün kamyon motoru yaptık sanayiden 5/2 fiyatına geldi bize 🤣 gayette yıllardır tıkır tıkır çalışıyor 🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Sanayiye misafirlik de güzel ama dimi? 😊 Hem karın doyuruyorsun hem de belki birkaç hikaye, muhabbet biriktiriyorsundur. Sanayinin atmosferi bir başka, dayanışma ortamı harika olur genelde. Gamyoncu diyince hareketli bir hayatın olduğu da belli, yolun hep açık olsun! 😊 🚛