Biliyorsunuz ki şu an savunma sanayimiz gayet gelişmiş ama Hdp ve Chp nin amacı antimilitarizm
Sırf ekonomi kötü diye iktidarlığı Chp ve Hdpye mi emanet edeceksiniz?

Biliyorsunuz ki şu an savunma sanayimiz gayet gelişmiş ama Hdp ve Chp nin amacı antimilitarizm
evet ekonominin bilerek kötü yönetilmesi tek başına bir sebeptir
enflasyon uçmadan önce ayçiçek yağının neden pahalandığını bilsen sen de bu hükümetin değişmesi gerektiğini anlardın
cumhurbaşkanı adayı 6'lı masadan orada hdp yok ki hdp ne alaka?
Cevap
3Cevap
Sırf ekonomi mi? Ben Chpli de Hdpli de değilim ama Akpnin yani kısaca Erdoğan'ın da chpden bi farkı yok o da hüdapar ile birlik zamanında teröristlerle birlikti. Pkk ve fetö ile. Kendileri yapınca hep bi bildikleri bahaneleri var başkalarına sıra gelince elştirince de komik oluyor. Chp yi hdp noktasında ben de eleştiriyorum ama akp hükümetinin savunulacak zerre yanı kalmadı. Tek dertleri kendileri. Ülkeyi sattılar be hala sırf ekonomi diyorsunuz.
Diyelim ki sırf ekonomik problemimiz olsun az bir şey mi? Eşek gibi çalışırken benim hayat kalitem, alım gücüm günden güne niye düşecek ya ben bunu neden eleştirmiycem. Demokrasi ne diye var? Az gözünüzü açın dünyaya bi bakın Türkiye'nin düştüğü durumlara.
Ülkemizde yolunda giden ne var ne kaldı hala gidip 20 senelik iktidara da oy verilmez kimse kusura bakmasın. Adalet ve Kalkınma partisi ama adalet ve kalkınma da yerlerde. Yeter yani. Birileri artık hesap vermeli.
Ne malsın kimseye verecek cevabım yok sallıyorsun. Katıksız m. a. lsın bi de soru soruyorsun gerçi akplilerden zeka beklemek benim hatam. Bu arada Kürdistanı isteyenlerle ittifak kuran sizsiniz bu seçimde. Lütfen bana cevap verme cahilliğin sana kalsın
@Bennereyeaitim hdp ye iyi bak asıl sizde beyin olsa her seçim yeterki tayyip gitsin demezdiniz ak partililer sizin gibi siyaset cahili değil
@Bennereyeaitim Hdp kendi ağzıyla itiraf etti biz pkknın siyasi uzantısıyız diye ne alaka dersen video atarım ama senin tıpan sıkmaz gerçekleri görmeye
Olm be mal kızsın ya seni alan kocaya yazık cahil
Ezbere konuşuyorlar ezbere. Her akpyi suçlayana chp hdp diyor
Sırf sanayimiz iyi diye şeriat ile kadınların hayatının yok sayılmasına göz mü yumacağız?
halkın çoğunu kuru ekmeğe şükreder hâlde mi bırakacağız?
Sen hdp ye şükret. Şeriat diyen kadınlar okutulmasın ama kadınların kadın doktorları olsun diyen Hizbullah terör örgütü ile ittifak yapmayı hoş karşılayan sizsiniz. Yakında donunu da alırlar ruhun duymaz kuru ekmekte yersin bu kafayla
Rezilsin savunacak bi kanıt bile sunmadın Allahtan kork
İzlemedim. Ben hdpyi savunmadım çünkü. Ben senin savunduğun taraftan kanıt sunmanı istedim. Hizbullahçı terör örgütü ile ittifak yapan sizsiniz. Bu ülkeye şeriat getirmek kürtçeyi zorunlu dil kılmak daha ilkokul çocuklarına fıkıh bilmem nr gibi dinin ağır konularını dayatmak isteyen. Bi kadın olarak seçimden sonra ağlamamak istiyorsan at gözlüklerini çıkarmalısın
Bunu insanlara zorla dayatamaz kimse. Daha kendi şeriatını uygulamayan insan mı başkasının şeriatını uygulayacak
Evet öyle yapacağız. Akp ve hüdapar'a vermeyeceğiz.
Evet 🗿
Değilim ancak şeriata karşıyım.
Saçmaladığım yok irticaya karşıyız.
Evet, aynen öyle yapacağız.
En İyi Cevap