Sevgilimle maddi konulardan dolayı kavga ettik ve beni engelledi 2 aydır?

6 senedir uzak mesafe ilişkimiz vardı. Ben yurtdışında yaşıyorum. Sevgilimin babasıyla iyi bi bağlantısı yokmuştu hiç ve 3. Senemizde bunlar büyük kavga etti ve babası sinirlenip evden git demiş. Sevgilim gururlu hemen gitmiş ve kiraya geçti arkadaşıyla. O arkadaşı ev sahibiyle bir kaç ay sonra kavga etmiş ve evden kovuldular. Arkadaşı hem sevgilimin hesabından baya borç yapmış hem kiranın bi çogunu sevgilim ödemiş ona güvenip. Neyse bunların arası bozuldu o kişi hiç borcunu ödememiş. Sevgilim 1 hafta falan parkta arabada falan yattı. İçim el vermedi ve benimde ek işim vardı (öğrenciydim) ve yardım ettim kira parası gönderdim üstünde bi çatı olsun en azından diye. Bi süre rahattık ama sonra corona girdi ve sevgilimin çalıstığı sirket battı ve işsiz kaldı ve yetmezmiş gibi borcunu banka hesabından kesmeye başlamış icralık mı oldu tam bilmiyorum kelimesini. Neyse baktım zorlanıyor ara ara yardım ettim zate ailemle yaşıyorum paraya çoj fazla ihtiyacım yoktu. Gönderdim ve hemen geri ödemeyeceğini biliyordum zaten ama zaten evlenecez diye rahattım. Sevgilim babamla tanışmıştı çay içtiler beraver ve bende ailesiyle iletişimdeyim. şimdilik tek görüntülü tanıştım ben ama annesiyle her hafta yazısıyorum ve kardeşleriyle ilk senemizde numaraları değiştik. En son kavgamız 2 ay önce oldu. Sevgilim aile evine geri döndü geçen sene ve cok şükür rahatladı maddi konularda. Annesine her ay maaşını veriyor ve annesi altın alıyor düğün yaparsak zorlanmayalım diye. Bana 2 ay önce biraz gönderebilir misin daaha yeni maaşımı anneme verdim yeterince yok hesabımda dedi. Acil mi diye sordum ve kuzenimin düğünü var takı takıcam dedim. Bana kızdı benim ihtiyacım var diyorum sen bana kuzenim diyorsun zaten ailen takıcak yeter dedi. Kızdım ona ve ağır sözler söyledim hep yolladım acil mi diye sordum hem yakın kuzenim ve erkeklik gurunu incitcek seyler dedim. Kavga büyüdü ve eski konular açıldı ve o an çok sinir doluydum. En son bana bitti dedi ve engelledi. 1 ay sonra bana aşk sarkisi yolladi ve hemen tekrar engelledi bir şey yazamadan. Ne yapmalıyım? Annesi hala bana gazıyor ve durumlarımı beğeniyorlar annesi ve kardeşi. Sevgilim daha bir kaç ay önce gesapla saa olan borcumu yavaş yavaş durumum düzeliyor ödeyecem hespsini dedi sonra ne oldu anlayamadım ama acil durum olsaydı ilk sorduğumda sorardı dimi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
11 ay
Beni paranla eziyorsun gönderiyorsun ama yüzüme de vuruyorsun dedi. Ailemden para istemeye çekiniyorum bi senden isteyebiliyorum ilerde karım olucaksın benim param ve tüm varlıklarım senin olucak o rahatlık var dedi. Ailesi daha yeni ev almışlar ilerde biz kirada oturmayalım diye ailesinden şimdi daha da çekiniyor bir âey istemekten
Sevgilimle maddi konulardan dolayı kavga ettik ve beni engelledi 2 aydır?