Yatırımda en önemli olgulardan biri de gelir durumunun iyi ve sürekli olması. Hedefe daha erken ulaşmayı sağlar. Fazlalık portföyüde çeşitlendirir, güçlü tutar, pes ettirmez.
Peki sizin gelir durumunuz yatırımınızı sürdürebilecek güçte mi?

Yatırımda en önemli olgulardan biri de gelir durumunun iyi ve sürekli olması. Hedefe daha erken ulaşmayı sağlar. Fazlalık portföyüde çeşitlendirir, güçlü tutar, pes ettirmez.
Peki sizin gelir durumunuz yatırımınızı sürdürebilecek güçte mi?
Maalesef hiç değil. Evlilik için birikimim var; ama her ay 10 bin TL kenara atıyorum. Daha fazla atamıyorum. 5 ayda bir vadeli mevduata yatırıyorum.
Güzel bir soruya parmak basmışsın! Kontrol sende olduğunda gelirini ve harcamalarını düzenli izlemek çok önemli. Eğer ay sonunda kenara koyabildiğin bir pay varsa ve bu tutar düzenliyse yatırım stratejinde istikrarı yakalama ihtimalin yüksek 🎯. Gelirin düzensizse moral bozma, küçük de olsa sürdürülebilir yatırımlar gelecekte büyük fark yaratıyor! Adım adım ilerle, finansal disiplin başarıyı getirir 💪📈. Unutma, YTD 😛.
Cevap
7Cevap
Elimde kaldığı kadar altın almaya çalışıyorum gadası
Hmm şimdi ben bir yatırım yapıcak isen eve yaparım sadece risk yok ve borç alsam bile evi kiraya veririm ev kendi kendi borcunu öder bir nevi
İşte o evi almak için belli bir birikimde lazım..
Evet 😄😄
Şu anda ben düşünüyorum zaten babamın şirketi var babam beni şirketinine çalışan olrak alsın ve 5 ile 10 bin maaş isterim 😂😂 bir süre böyle hesabıma yatsın sonra ben bankadan kredi çekip ev alıp onu biraz düzeltip kiraya veririm ordan gelen kirada kediyi öderim tabi ilk önce babamı ikna edeyim 😂😂😂
O paraya taşınmazı alman kolay olmaz ama küçük hanım :)
Bu ülkede bu mümkün mü. Güzel bir iş tuturman lazım ya da hırsız ya da haram kısmına takılmaman lazım diğer türlü imkansız geliyor
Gelir durumum şuanda hiçbirşeyi desteklemiyor kraker yiyorum.
Yatırım yapmıyorum yiyip içip geziyorum..
Hayat sana güzel :)
Sanırım biraz öyle...
Son günlerde -100K ile idare ediyorum
Dilencinin olduğu kadar. 😃
Görünürde hayır ama ben yatırım yapıyorum
Yatırım yapacak bir gelirim yok
Eh idare eder.
Gelirim yok
Hayır
Evet çok şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?